rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ 12 ресторанів, в яких ви забудете про їжу

У світі так багато приголомшливих місць, в яких варто побувати хоча б  раз у житті! І не менше страв, які хочеться скуштувати. Але є такі ресторани, в яких, незважаючи на смачну кухню і чудовий сервіс, шматок у горло не полізе, - в настільки красивих місцях вони розташовані.

 

Ми підготували добірку найкращих ресторанів на Землі, в яких від захоплення ви ризикуєте втратити апетит.

Grotta Palazzese, Барі, Італія

 

Title
 

 

Чи сподобається вам вечеря в гроті, створеному самою природою? У цьому місці море вимило два великі натуральні отвори, в результаті чого вийшов величезний напівкруглий «зал» діаметром близько 30 метрів. Колись тут навіть проводилися прийняття і бали, а зараз розташовується цей унікальний ресторан італійської кухні.

Restaurant le Panoramic, Шамоні, Франція

 

Title
 

 

Ресторан розташований на вершині гори Бреван на висоті 3000 метрів над рівнем моря у французьких Альпах. З усіх боків відкривається приголомшливий гірський краєвид, а кухарі готують для гостей традиційний місцевий обід або страви високої кухні.

Ithaa Undersea Restaurant, Мальдіви

 

Title
 

 

Підводний ресторан розташований на глибині 5 метрів і розрахований лише на 14 гостей. Завдяки надійному даху відвідувачам відкривається панорамний огляд - 270 градусів - на красу океану. Гостям пропонують спробувати страви місцевої та європейської кухонь, але приходять сюди, звичайно ж, зовсім не за смачною їжею.

Ali Barbour's Cave Restaurant, Діані Біч, Кенія

 

Title

 

Якщо вже ви добралися до Кенії, то обов'язково завітайте в цей ресторан. Він розташований у печері з відкритим дахом, і тут неможливо відчути себе під замком. Інтер'єр витриманий у традиційному африканському стилі, а світло від ліхтариків створює атмосферу романтики та чаклунства.

The Sierra Mar Restaurant, Каліфорнія, США

 

Title
 

 

Милуватися приголомшливим заходом сонця з краєвидами океану зі скелі і насолоджуватися вишуканими стравами - поєднати ці два задоволення пропонує каліфорнійський ресторан, розташований на території природного заповідника, неподалік від Сан-Франциско. Справжня каліфорнійська мрія!

The River Cafe, Нью-Йорк, США

 

Title
 

 

Цей краєвид не потребує реклами, це місто - мрія мільйонів. Сюди однозначно варто прийти хоча б один раз, незважаючи на дорожнечу і снобізм, - краєвиди того варті, і запам'ятаються на все життя.

The Samaya Villas Bali, Балі, Індонезія

 

Title
 

 

Острів Балі славиться своїми неймовірними мальовничими краєвидами і розкішними пляжами, так чому б не влаштувати романтичну вечерю на океанському узбережжі і не помилуватися вечірнім небом і сонцем, яке повільно ховається в глибини океану... Цей ресторан, прилеглий до однойменного готелю, пропонує гостям скуштувати вишукані екзотичні страви найкращих кухонь світу, приправлені теплом сонця і солоними бризками, - встояти буде дуже складно.

Le Jules Verne, Париж, Франція

 

Title
 

 

На висоті 124 метрів, прямо в Ейфелевій вежі, розташований один із найвідоміших ресторанів Парижа. Тут цілком можна поєднати культурну програму разом з гастрономічною: помилуватися панорамою міста, хорошою музикою і вишуканою французькою кухнею.

Skyline Restaurant, Квінстаун, Нова Зеландія

 

Title
 

 

Місто Квінстаун примітне тим, що є центром пригодницького туризму, куди з'їжджаються прихильники рафтингу, стрибків з висоти та інших екстремальних розваг. А ось щоб перекусити, далеко йти не доведеться, адже у верхній частині витягу для стрибків розташований ресторан, з якого відкривається незабутній краєвид.

Delaire Graff Restaurant, Стелленбос, ПАР

 

Title
 

 

Гарно відпочити можна і на відкритій літній терасі затишного ресторанчика, звідки відкривається краєвид на гору Сімонсберг і виноградники Естейт у ПАР. Тут вам запропонують екзотичні страви африканської кухні і вино з місцевих садиб.

Ngorongoro Crater Lodge, Нгоронгоро, Танзанія

 

Title
 

 

Готель і ресторан, розташовані в унікальному місці обабіч величезного кратера Нгоронгоро в Танзанії, не залишать байдужим нікого - тут відкриваються краєвиди тієї дивовижної Африки, про яку ми чули з дитинства. А при наявності бінокля можна навіть розгледіти тварин, що прогулюються по території заповідника.

The Signature Room at the 95th, Чикаго, США

 

Title
 

 

Насолодитися вечірнім Чикаго з висоти - завдання кожного туриста, який тут опинився. Ресторан розташований на 95-му поверсі вежі John Hancock Center, звідки відкривається приголомшливий краєвид на місто й озеро Мічиган. Якщо забронювати столик, звідки можна спостерігати захід сонця, то можна побачити, як сонячні промінчики немовби заглядають у вікна - і хто знає, чи захочете ви їсти, побачивши це чарівне місто вночі.

 

Джерело: «В світі»

 

Дніпровський мандрівник вирушив на каяку Дніпром до Києва

8 найбільш незвичайних залізничних шляхів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers