rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня у вас з'явиться бажання щось змінити у своєму житті. До того ж, у вас буде така можливість. Використайте цей шанс. Зараз - сприятливий час для розширення сфери діяльності, кар'єрного зростання, вирішення серйозних професійних завдань. Не розраховуйте на четвер - можливі різні неузгодження. У п'ятницю доля може подарувати вам романтичну зустріч. Але не поспішайте з висновками.

Вам не завадить розвантажувальна дієта. Залиште у своєму раціоні фрукти та овочі, а від усього іншого на якийсь час відмовтеся. З напоїв - ідеальна вода; не заборонена і кава, але в жодному випадку не розчинна. Не завадить одноденне голодування, якщо ви націлені на максимальний результат. До вихідних відчуєте, що стали бадьорішими та яскравішими зовні.

Перша половина тижня може бути не надто вдалою. Ваші райдужні ілюзії можуть розсипатися. Але до середини тижня особисте життя почне налагоджуватися. Вихідні проминуть дуже романтично.

Можливі непередбачені і додаткові витрати. У середу не бажано будувати наполеонівські фінансові плани. Будьте скромнішими з бажаннями. П'ятниця - вдала для підписання договорів.

 

Телець

 

Постарайтеся раціонально розподілити сили на весь тиждень. Творчість на самоті дозволить відновити енергію. Тиждень може закласти міцний фундамент для кар'єрного злету. Вам доведеться стати поступливішими і дипломатичнішими. У четвер бажано звернути увагу на взаємини з колегами. Якщо вам вдасться налагодити конструктивну співпрацю і дійти згоди, з'явиться шанс швидко завершити важливий проект. У понеділок можливе виконання неймовірних бажань.

Ваша залежність від погодних умов загостриться - ви можете відчувати слабкість, імовірні перепади тиску, головний біль. Щоб знизити гостроту негативних симптомів, більше відпочивайте - вам корисно лежати; попросіть близьких взяти на себе невідкладні домашні турботи. Уникайте стресів. Важливо пити якомога більше води - й обмежте вживання солі, щоб рідина не затримувалася в організмі.

Ваші стосунки, схоже, переживають період оновлення. Ви з подивом помітите, що старі зв'язки, які іноді вас обтяжували, набули нових нюансів. Вам це сподобається і викличе непідробний інтерес.

Тиждень обіцяє бути досить прибутковим. Гроші можуть потекти до вас маленьким, але стабільним струмочком. У вас відкриються хороші можливості у сфері бізнесу. Перешкодою на шляху до втілення ваших планів може стати надмірна прискіпливість.

 

Близнюки

 

Ви будете схильними до спонтанних дій. Це може трохи заважати, проте, вас супроводжуватиме удача. Ви зараз - активні і позитивні, готові пізнавати світ і насолоджуватися життям. Вам просто необхідно скерувати вашу потужну енергію у творче русло. На вас чекає успіх і прибуток. Ваші креативні ідеї багатьом припадуть до смаку і принесуть вам дохід.

Ви будете втомлюватися більше, ніж зазвичай. Зараз це позначиться на вашому загальному самопочутті. Вам необхідно переосмислити свій режим і відкласти «на потім» усі нетермінові справи. Приходьте з роботи, вечеряйте і лягайте спати. Все може почекати - крім відпочинку. Вранці корисні контрастний душ, вмивання холодною водою - це допоможе підбадьоритися.

Постарайтеся трохи втихомирити свій запал і не лякати себе і кохану людину надлишком почуттів. Добре було б не розповідати про себе зайве, краще частіше цілуйтеся. Четвер - вдалий для романтичних побачень.

Цього тижня наявні у вашому розпорядженні ресурси будуть досить солідними, тож ви зможете ні в чому собі не відмовляти. Іноді варто витратитися, щоб збагатитися враженнями.

 

Рак

 

Пливіть за течією. Не квапте події. Вам краще продемонструвати обережність, ваш невгамовний темперамент може призвести до серйозних сварок із тими, хто вам не байдужий. У четвер доведеться багато працювати, зате ви зможете отримати репутацію справжнього професіонала. Вівторок - вдалий для початку важливих справ, які обіцяють прибуток.

Вам варто взяти невелику паузу, відмовитися від серйозних звершень заради розслабленого проведення часу. В ідеалі - візьміть відпустку й їдьте у подорож. Виберіть тур за системою «все включено» - щоб не забивати собі голову проблемами прибирання та готування. І не будуйте жодних планів! Робіть тільки те, що вам хочеться у поточний момент - спіть, їжте, гуляйте або засмагайте. Не тому, що потрібно. А тому, що ви бажаєте саме цього.

Ваша чарівність легко розтопить лід якого завгодно холодного серця, і всі розбіжності, які, між вами були, просто зникнуть. Можлива романтична пригода, яка втягне вас у вир бурхливих пристрастей, проте, обережність не завадить.

Фінансове становище поступово зміцнюється. Ймовірні довгоочікувані фінансові надходження. У п'ятницю можна брати кредит і ходити у магазини. Найімовірніше, ви потрапите на розпродаж.

 

Лев

 

Оптимізм дозволить вам впоратися з будь-якою проблемою. Практично весь тиждень, за винятком четверга, вас супроводжуватиме легкість, що дозволить подолати всі перешкоди. Тиждень сприяє появі корисних знайомств і отриманню важливої інформації. У середу порадьтеся зі своєю сім'єю, якщо необхідно буде приймати серйозне рішення. У неділю - корисне спілкуватися з друзями.

Постійно майте при собі болезаспокійливі препарати. Зараз суттєво підвищилася ймовірність виникнення мігрені, м'язового і зубного болю. Якщо дискомфорт буде дуже сильним - не соромтеся і не терпіть, зверніться до лікаря. Вбережете себе від серйозних неприємностей.

Цього тижня вам стануть в нагоді мудрість та інтуїція. Стосунки з коханою людиною можуть стати напруженими. Ймовірні спалахи ревнощів. Субота - вдала для зустрічей і романтичних побачень.

У суботу ділова активність принесе практичні результати, але це вимагатиме від вас стриманості і контролю над емоціями. Робочі проблеми зараз - важливіші від особистого життя. У середу може з'явитися серйозний конкурент.

 

Діва

 

Робота нині йтиме легко і цікаво. Постарайтеся навіть на важливій нараді або науковій конференції залишатися приємним співрозмовником, а не нудним лектором. Приділяйте більше уваги діловим партнерам. Якщо ви працюєте в одному колективі з активними людьми, то досягти успіху буде досить просто. У вихідні постарайтеся змінити оточення, нові враження підуть вам на користь. У вівторок будьте обережними, не давайте приводів для пліток.

Головне для вас зараз - уникати перевтоми. Будь-які стресові ситуації повинні відбуватися без вашої участі. Якщо ж вони зачіпають вас, ви можете вживати будь-яких заходів на свій розсуд. Перед сном зробіть теплу ванну, можна випити відвар заспокійливих трав - це допоможе вам добре відпочити за ніч, відновити сили.

В особистому житті все може перевернутися з ніг на голову: ті стосунки, які здавалися міцними і стабільними, зруйнуються на очах, а інші, в яких ви не бачили перспективи, розквітають і стабілізуються. Віддайтеся плинові життя.

На жаль, на стабільність фінансового становища зараз розраховувати не доводиться. Не забувайте оплачувати комунальні рахунки. У середу є ймовірність вдалих угод, але будьте уважними, не полінуйтеся заздалегідь зробити необхідні розрахунки.

 

Терези

 

У вас явно назрівають внутрішні зміни, і, допоки ваше нове єство формується, утримайтеся від відвертих розмов навіть із друзями та близькими. Не у ваших силах вплинути на хід подій, але ви зможете підготуватися до будь-яких несподіванок, і вчорашні опоненти можуть стати надійними союзниками. Найбільш сприятливі дні - понеділок і п'ятниця, несприятливою може бути середа.

Приділіть увагу своєму волоссю. Зараз воно буде сприйнятливе до будь-якого позитивного впливу - тому бальзами, маски, ламінування та інший догляд дадуть справді чарівний результат. Засобами користуйтеся винятково якісними; можливо, вам варто проконсультуватися з трихологом.

У неділю будуть вдалими зустрічі та побачення. Можливе знайомство, яке обіцятиме багато переживань - добре було б, якщо б приємних, але цілком ймовірно, що різних. Не кидайтеся у вир пристрасті з головою.

Ваші можливості можуть бути обмеженими, тому краще розпланувати у понеділок всі необхідні витрати на весь тиждень. Ваші нові ідеї можуть принести прибуток, якщо будуть нестандартними. Четвер - вдалий для оформлення угод.

 

Скорпіон

 

Ви добре попрацювали, тепер - саме час тішитися і відпочити так, як вам цього хочеться. «Скиньте» зі себе втому від роботи, дозвольте собі розслабитися. Творчий підйом і хороший настрій не покинуть вас весь тиждень, скористайтеся цим вдалим поєднанням. У вас буде час і на те, щоб подумати над сенсом життя і відкрити нове значення звичних речей.

Можливо, не все у вас складається гладко - ви відчуваєте себе не дуже добре тому, що на вас тисне вантаж невирішених проблем. Згадайте про те, що у вас є почуття гумору - і дуже непогане. Представники вашого знака вміють ставитися з посмішкою до якихось негативних моментів. Не дозволяйте дрібницям зіпсувати вам настрій!

На вас чекає гармонія, розуміння і гарний настрій. Добре було б більше часу проводити вдвох, вирушити в романтичну подорож або хоча б піти у кіно чи ресторан.

З'явиться можливість розширення власної справи, ви відчуєте позитивні результати у роботі, можна чекати на премію. У середині тижня ймовірні фінансові надходження, які відкриють перед вами нові можливості.

 

Стрілець

 

На початку тижня на вас може очікувати тимчасове затишшя на роботі, зате з'явиться значно більше часу для налагодження особистого життя й дружнього спілкування. Тільки не будьте надмірно критичними, не тисніть на людей. У четвер не метушіться і постарайтеся не давати обіцянок, вам буде дуже важко їх виконати. У вихідні особливого значення набуватиме зовнішній вигляд - бажано зайнятися облаштуванням домівки або оновленням гардероба.

Останні дні були не з легких. Психоемоційна напруга не могла не позначитися на вашому самопочутті. Напевно, ви, як і більшість представників вашого знака, страждаєте від головного болю і безсоння, відчуваєте занепад фізичних і душевних сил, швидко втомлюєтеся, не здатні концентруватися на складних завданнях. Вам треба відпочити.

Цього тижня можуть відбутися приємні для вас події, варто тільки уважно придивитися до вашого оточення. Краще не тиснути на вашого обранця.

Настає сприятливий момент для вирішення складних юридичних справ, пов'язаних з майном і спадком. У четвер і суботу варто піти у магазини. Покупки потішать вас.

 

Козеріг

 

Цього тижня є ризик заплутатися у словах і в тому, кому і що ви обіцяли. Стримайте політ фантазії, не обманюйте і не перебільшуйте. У другій половині тижня у вас будуть проблеми з пунктуальністю, як через вашу провину, так і через причини, котрі не залежать від вас. У спілкуванні з ріднею необхідно набратися терпіння і постаратися уникати конфліктів.

Бережіться занадто сильного шуму. Уникайте місць, де голосно звучить музика або розмовляють на підвищених тонах. Варто бути обережнішими при прослуховуванні плеєра у навушниках. Дуже акуратно використовуйте ватяні палички для чистки вух; бережіть вуха від потрапляння води. Якщо в цьому є потреба, виберіть засоби захисту. Найпростіше використовувати беруші, придбати їх можна у будь-якій аптеці.

Ніжності й уваги до коханої людини у вас буде явно забагато. Спершу, зрозуміло, цьому зрадіють, однак, через два-три дні можуть висунути претензії, які щиро вас здивують. Не бійтеся бути відвертими.

Питання фінансової стабільності та самостійності для вас зараз є найбільш актуальними. Однак, все ж великі витрати краще обговорювати з ріднею. Не розкидайтеся грошима і приготуйтеся розпоряджатися лише тим капіталом, яким володієте.

 

Водолій

 

Сприятливий тиждень для переходу до нового виду діяльності та кар'єрного росту. На початку тижня ви здатні побудувати складну комбінацію заради досягнення мети, яка ніяк не хоче піддаватися. Завзятості повинно вистачити, але результат може дещо розчарувати. У п'ятницю не варто починати відверті розмови навіть із близькими людьми. У вихідні будьте обережними, будь-яка дрібна сварка може перейти у затяжний конфлікт. У понеділок робіть тільки те, що виходить само собою.

Цього тижня вам не щаститиме буквально в усьому. Здоров'я це теж, на жаль, стосується. Якщо поруч перебуватимуть люди, котрі мають вірусні інфекції, ви, ймовірно, теж можете заразитися. Словом, у ваших інтересах провести найближчий тиждень вдома.

Ваші близькі стосунки можуть завершитися. Не варто переживати, попереду на вас чекають нові зустрічі. Беріть до уваги тільки власні інтереси. У п'ятницю можете сміливо наполягати на своєму. Якщо ви будете досить переконливими, вас зрозуміють.

Якщо вам зроблять привабливу пропозицію, намагайтеся поставитися до неї скептично. Готуйтеся продемонструвати всі свої таланти.

 

Риби

 

Цього тижня ви будете настільки енергійними й оптимістичними, що перешкод для вас взагалі не існуватиме. Ви просто зметете їх зі свого шляху. Можлива поява перспективних ділових партнерів. Постарайтеся їх не проґавити. Зараз - хороший час для експериментів. Не захоплюйтеся, все добре - в міру. Якщо ваші близькі чогось не розуміють, почекайте, поки вони самі попросять у вас роз'яснень або поради. У вихідні вам необхідний активний відпочинок. Бажано - у хорошій компанії.

У найближчі дні приділіть особливу увагу хребту. Якщо ви помітите біль у спині або шиї, варто звернутися до лікаря. Можливо, таким чином ви зможете вберегтися від серйозних неприємностей. Із танцями і заняттями спортом краще почекати. Виняток - лікувальна фізкультура, у тому випадку, якщо її призначить і буде проводити медичний працівник.

Не відсувайте на другий план особисте життя. Навпаки, вам необхідно зараз якомога більше спілкуватися, здебільшого, - з тими, з ким ви давно знайомі, в ідеалі - з тим, кого ви любите і хто любить вас.

Якщо ви не будете надто захоплюватися різноманітними розвагами, то тиждень обіцяє бути у фінансовому плані досить стабільним. З'явиться шанс знайти нове джерело прибутку.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers