rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Тут живе романтика. 15 дивовижних романтичних місць, де хочеться побути лише вдвох

Що може бути краще від відпочинку разом із близькою серцю людиною? Пропонуємо вам 15 найбільш підходящих місць для тих, кому хочеться забути про метушню і просто побути вдвох.

 

І пам'ятайте, який би маршрут ви не вибрали, найголовніше для вдалої романтичної подорожі у вас вже є - ваші щирі ніжні почуття. З таким багажем можна вирушати в будь-який куточок планети і провести там найкращу відпустку в своєму житті.

Готель Dedon Island Resort, Філіппіни

 

Title
 

 

Чудові джунглі, бунгало, зроблені з пальм, підвішені солом'яні ліжка - тут усе ніби створено для того, щоб забути про час, слухаючи шум океанських хвиль.

Водоспад Сельяландсфосс, Ісландія

 

Title
 

 

Один із найвідоміших і мальовничих водоспадів Ісландії. Особливо рекомендують відвідувати його у вечірні години, коли освітлення навколо водоспаду стає більш насиченим. Спостерігати за неймовірно красивим заходом сонця, що переливається в струменях водоспаду, - це місце кого завгодно змусить забути про метушню.

Готель UFOgel, Нусдорф, Австрія

 

Title
 

 

Невеликий, мінімалістський будинок в австрійських Альпах. Тільки уявіть, як ви вдвох затишно влаштувалися на ліжку і милуєтеся захоплюючим краєвидом гір з цих величезних вікон. Навіть на вулицю виходити не потрібно.

Пляж Dream Beach, острів Хонг, Таїланд

 

Title

 

Білий пісок, смарагдова тепла вода - недарма це місце названо «Пляжем мрії». Вертикальні скелі, що стоять по краях пляжу, створять атмосферу затишку, усамітнення і віддаленості від цивілізації.

Убуд, Балі, Індонезія

 

Title
 

 

Смарагдові пагорби, чисте повітря, тиша й спокій - такою є атмосфера в Убуді. Тут ви зможете забути про метушню, нескінченні турботи і повністю розчинитися одне в одному.

Готель Katikies, Санторіні, Греція

 

Title
 

 

Готель розташований на сліпучо-білій скелі, що височіє над синім Егейським морем. Але, головне, тут можна сховатися від пекучого сонця біля одного з басейнів, розміщених у печері. А заодно - і від сторонніх очей.

432 Park Avenue, Нью-Йорк

 

Title
 

 

Будівництво хмарочоса 432 Park Avenue давно завершено. А значить, ви можете поніжитися в такій ванні вдвох, спостерігаючи за Нью-Йорком з висоти понад 400 метрів.

Готель Lion Sands, Південна Африка

 

Title

 

Шикарний готель, який помістить вас у саму гущу джунглів. Прямо з нього можна спостерігати за левами, слонами та іншими дикими тваринами. Тут ви не зустрінете нав'язливих гідів і переповнених людьми басейнів. Сюди приїжджають спеціально для усамітнення і заспокоєння.

Терми Сатурн, Італія

 

Title
 

 

Ці термальні джерела розташовані в старовинному курортному місті Сатурнія. Температура води тут весь рік тримається на позначці 37 з половиною градуса. І все це - на лоні тихої і спокійної сільської місцевості.

Мобільний плавучий будинок

 

Title
 

 

Ця вілла на воді розташована неподалік від пристані, але може бути транспортована в будь-яке інше місце. Уявіть собі невимовну насолоду від того, що ви встаєте з ліжка, робите лише кілька кроків... і занурюєтесь в освіжаючу морську воду. Цей будинок дозволить «поплисти» від щоденного стресу і рутини у відкрите море, океан, та й, взагалі, куди завгодно.

Острів Ваадху (Vaadhoo), Мальдіви

 

Title
 

 

Мальдіви прекрасні самі по собі: спекотне сонце, лагідне море і безкраї пляжі. Але є ще дещо цікаве. З настанням темряви починає світитися фітопланктон, заповнюючи узбережжя фантастичним блакитним світлом. Це просто ідеальне місце для вечірніх романтичних прогулянок.

Готель Какслауттанен (Kakslauttanen), Фінляндія

 

Title
 

 

У Фінляндії можна зупинитися в справжньому іглу. Тільки зроблено воно зі скла. Але, незважаючи на уявну крихкість будівель, всередині іглу тепло і комфортно навіть у люті морози. А якщо пощастить, ви зможете побачити справжнє північне сяйво, поки насолоджуєтеся відпочинком у м'якому ліжку.

Солончак Уюні, Болівія

 

Title
 

 

Солончак Уюні - висохле солоне озеро. Під час сезону дощів солончак вкривається тонким шаром води і перетворюється на найбільшу в світі дзеркальну поверхню. Уявіть, що ви будете відчувати, гуляючи по цьому озеру під нічним зоряним небом.

Пляж Hidden Beach, Мексика

 

Title

 

Цей прихований пляж виник через навчальні вибухи на початку 1900-х. Навколишні острови є природним парком, тому потрапити на пляж не так просто: потрібно подолати вплав 15-метровий тунель. Але воно того точно вартео. Адже саме тут створюється атмосфера усамітнення.

Чезана-Торинезе, Італія

 

Title
 

 

Цей будинок розташований на гірськолижному курорті високо в Альпах в оточенні густих лісів і засніжених гірських вершин. Ідеально підходить для довгих зимових обіймів.

Джерело: «В світі»

 

14 дивовижних замків – символів безсмертного кохання

12 ресторанів, в яких ви забудете про їжу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers