rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти прицільно обстріляли сили ООС біля Станиці та під Водяним

У вівторок, 16 жовтня, бойовики з початку доби до 11 години здійснили 5 прицільних обстрілів позицій ООС.

 

Про це розповів речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу, - повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З початку цієї доби станом на 11.00 зафіксовано 5 ворожих обстрілів. З гранатометів різних типів та іншого піхотного озброєння російсько-окупаційні війська обстрілювали оборонців Новозванівки, Павлополя, Пісків», - сказав речник.

Він також повідомив, що після 09.00 ранку зафіксовано ще одне порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ поблизу Станиці Луганської. Бойовики проводили прицільний обстріл зі стрілецької зброї з боку окупованого села Миколаївка. «Таким чином окупанти вкотре зривають домовленості щодо розведення сил та засобів сторін у цьому районі», - сказав Гуцуляк.

Російсько-окупаційні війська вдень відкривали прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил у районі населених пунктів Станиця Луганська, Чермалик, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

«Упродовж дня, від 7-ї до 18-ї години, російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню. При цьому противник один раз застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами», - йдеться у повідомленні.

Опорні пункти наших військ поблизу Водяного бойовики обстріляли з мінометів калібру 120 мм.

У понеділок за добу окупанти здійснили 37 обстрілів, один український боєць загинув, трьох поранено. Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

«Окупанти 37 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Під час обстрілів 9 разів було застосовано озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій у районі населених пунктів Кримське, Катеринівка, Степне, Троїцьке, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Південне, Авдіївка, Піски, Невельське, Мар'їнка, Березове, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Водяне, Лебединське та Широкине», - йдеться у повідомленні.

Російські окупаційні війська проводили прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Троїцьке, Новолуганське та Талаківка противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Троїцького, Луганського, Світлодарська та Гнутового застосовував міномети калібру 82 мм. Захисників Троїцького та Водяного ворог обстріляв з озброєння бойових машин піхоти, а в Авдіївці сталося бойове зіткнення.

 

Патріарх Варфоломій зустрінеться з дітьми правоохоронців, які загинули на Донбасі

Лінія фронту: окупанти намагалися знищити ТЕС у Щасті, один військовий загинув

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers