rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Daley пожертвував $500 тисяч на власну виборчу кампанію

Bill Daley пожертвував $500 тисяч власних коштів на свою виборчу кампанію. Про це повідомили у Виборчій комісії штату Іллінойс.

 

Нагадаємо, позаминулого тижня Daley заявив, що висуває свою кандидатуру на посаду мера Чикаго. Заява Daley пролунала усього через два тижні після того, коли чинний мер Чикаго Rahm Emanuel відмовився балотуватися на третій термін.

Кошти на потреби передвиборчої кампанії Daley вніс 20 вересня. Водночас, його кампанію підтримали Richard Levy, засновник Victory Park Capital, який вніс $100 тис., та Samuel Scott, що пожертвував $50 тис.

Відтак, Daley автоматично очолив список кандидатів на посаду мера Чикаго з найбільшим виборчим фондом. Усього на рахунку його кампанії - $650 тис. Колишній очільник управління поліції Чикаго Lori Lightfoot посів друге місце з приблизно $609 тисячами на рахунку.

Daley зробив перші серйозні внески через кілька днів після того, коли 17 вересня заявив про свої мерські амбіції.

Richard J. Daley, батько Bill Daley, був міським головою Чикаго протягом 21 року. Його брат Richard M. Daley протягом понад п'яти термінів також очолював Чикаго - з 1989 до 2011 років.

Bill Daley був міністром торгівлі при президентові Bill Clinton, очолював адміністрацію президента Barack Obama з 2011 до 2012 років. Деякий час навіть балотувався на посаду губернатора Іллінойсу, поки не вирішив зійти з виборчих перегонів.

Daley-молодший приєднався до великого списку кандидатів, що бажають обійняти посаду мера Чикаго.

Серед його суперників - Light­foot, Toni Preckwinkle, президент округу Cook, Paul Vallas, колишній очільник Chicago Public Schools, колишній супер-інтендант поліції Чикаго Garry McCarthy та інші.

У штаті Пенсільванія вибухнув автомобіль, є загиблі

Чикаго за тиждень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers