rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Дипломатичне прийняття Генерального консульства України в Чикаго з нагоди 27-ї річниці Незалежності України

24 серпня 1991 року Верховна Рада України прийняла «Акт проголошення Незалежності України», який 1 грудня 1991 року на Всеукраїнському референдумі був підтриманий народом.

 

20 лютого 1992 року Верховна Рада України ухвалила постанову «Про День незалежності України», згідно з якою 24 серпня стало офіційною датою відзначення Дня незалежності України.

Відтоді, тобто з 1992 року, українське громадське суспільство як на материку, так і в діаспорі, відзначає цю важливу дату.

26 вересня 2018 року під патронатом Генерального консульства України в Чикаго відбулося дипломатичне прийняття з нагоди відзначення 27-ї річниці Незалежності України та 100-річчя Української Державності. Імпреза відбулася в Chicago Cultural Center за участю лідерів громадських, фінансових, освітніх та духовних організацій української діаспори Середньозахідного регіону США, представників від американських владних структур, іноземних дипломатів понад 30 країн світу.

Title Title

 

При вході в Preston Bradley Center гостей зустрічали співробітники консульства разом з Генеральним консулом Ларисою Герасько.

Урочистості розпочалися виконанням гімну України та гімну Америки (акапелла виконувала Адріана Попович - Спілка Української Молоді).

Title Title 

 

Ведуча програми Вікторія Купер запросила до слова Генерального консула України в Чикаго Ларису Герасько. У своїй промові пані Герасько зосередила увагу присутніх на важливості відзначення цієї дати, особливо в цей час, коли Україна справді обороняє свою незалежність від північного сусіда, коли заради миру на рідній землі гинуть найкращі молоді українці.

Після трансляції промо-відео про Україну ведуча програми Вікторія Купер оголосила відеопривітання від губернатора штату Іллінойс Брюса Раунера (Bruce Rauner).

 

Title
 

 

З вітальним словом від мерії Чикаго звернулася директор відділу стратегічного партнерства та глобальних питань Ліза Конкке (Lisa Kohnke). Також привітала українську громаду зі святом представник від Генерального прокурора штату Іллінойс Nattie Lasko.

Відомі камерні музиканти, скрипалька Марія Шторм (Maria Storm) та піаніст Ілля Ванічкін (Illya Vanichkin) виконали твори відомого українського композитора Мирослава Скорика.

Title Title 

 

Від імені Генерального консульства України в Чикаго ведуча програми подякувала генеральним спонсорам імпрези - Фундації «Спадщина», Американсько-Українській Федеральній Кредитовій Спілці «Самопоміч», ресторану «Тризуб» та кафе «Шоколад», а також медіапартнеру В'ячеславові Шевчуку і його компанії «Idealline Cinema».

Присвята мистецтву

Благодійний вечір в Українському Інституті Модерного Мистецтва

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers