rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Розумна колонка з інтегрованим Wi-Fi роутером від фірми Huawei

Розумна колонка з інтегрованим Wi-Fi роутером від фірми Huawei

 

Вибрати розумний динамік стає складніше: щомісяця з'являється більше варіантів. Щоб вирізнитися на загальному тлі, фірма Huawei інтегрувала в свою колонку Wi-Fi роутер, - інформує Ukr.Media.

Новий пристрій поводить себе як Alexa, але при цьому може забезпечити Інтернет в цілому будинку. І Alexa згадується не просто для порівняння: компанія Huawei домовилася про партнерство з Amazon. Компанія Джеффрі Безоса надасть свого голосового помічника.

Пристрій називається AI Cube, але при цьому зовсім не схоже на куб.

На думку аналітиків, ринок розумних динаміків досягне $220 мільйонів у 2020 році. Huawei порахувала, що ще не пізно отримати хоча б частину.

На запитання, чому був обраний асистент від Amazon, а не від Google, представники Huawei відповідають туманно: «Ми думаємо, що міцне співробітництво - ключ до того, щоб рухати індустрію вперед».

Оскільки за функції віртуального консьєржа відповідає вже відома Alexa, функціонал буде знайомим для споживачів. Однак, про випробуваний пристрій кажуть, що він має низку переваг перед «рідною» для Alexa колонкою Amazon Echo. Зокрема, відзначається більш якісний і потужний звук, а чотири мікрофони і технології Huawei дозволяють Cube краще розпізнавати мову.

Що стосується функції модему, то пристрій може працювати як зі SIM-картою по стандарту LTE Cat, так і з проводовим підключенням, швидкість якого може досягати 1200 Мбіт/с. AI Cube роздає Wi-Fi в два діапазони - 2,4 ГГц і 5 ГГц.

Якщо підхід Huawei доведе свою практичність і стане трендом, функціонал розумної колонки можна буде реалізувати в тостерах, кавоварках або холодильниках.

 

Google може відмовитися від URL-адрес

 

Інженери Google розробляють нові способи ідентифікації сайтів, що дозволяють відмовитися від звичних URL-адрес.

Як повідомляє видання Wired, на думку компанії, такий формат позначення адреси є застарілим. Крім того, URL-адреси можуть бути небезпечні, оскільки в більшості смартфонів вони не відображаються повністю, що дозволяє зловмисникам підміняти адреси сайтів. Google представить нове рішення восени або на початку 2019 року.

У даний час пошуковик Google Chrome завантажений близько 2 млрд разів, при цьому 1 млрд людей використовують браузер щомісяця. За даними Statcounter, у серпні поточного року частка пошуковика в світі склала 59,69%.

До слова, нещодавно агентство AP опублікувало результати розслідування про зберігання даних про місцеперебування користувачів. Ці дані зберігалися, навіть якщо користувачі вибрали режим, при якому історія місцеперебування не повинна запам'ятовуватись. Вона зберігалася при роботі сервісів Google Maps, погодних віджетів, а також запитів у пошуковику.

Все, що потрібно знати про Apple iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr

Віктор Кочерган: «Робота фокусника – затягувати людей в інший світ і показувати їм, що неможливе є можливим»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers