rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Все, що потрібно знати про Apple iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr

Apple презентувала новий модельний ряд пристроїв 2018. Ось все, що відомо про оновлені iPhone.

 

Ситуацію на ринку смартфонів цього року складно назвати простою (хоча, коли вона була простою?).

Глобальні продажі уповільнюються. В лідери поступово виходять компанії, які готові продавати більше з меншим прибутком.

Звідси - уповільнення продажів у Samsung, різкий ривок вгору Huawei, Xiaomi та інших китайських компаній.

На цьому тлі Apple почуває себе непогано, як і раніше залишаючись найбільш інноваційною компанією. Достатньо згадати, що з моменту виходу iPhone X минуло менше, ніж рік, а сумнозвісна «моноброва» (виріз на екрані) вже фактично стала стандартом в індустрії.

І цінник понад $1000, який минулого року здавався феєричним (багато хто пророкував iPhone X провал саме з цієї причини), тепер сприймається цілком адекватно.

Отож, Apple навряд чи зверне з цієї доріжки. Високі цінники та просування «моноброви», найімовірніше, залишаться в тренді. Чи ні?

Презентація відбулась в одному з найдорожчих офісів у світі - Театрі імені Стіва Джобса, у штаб-квартирі Apple Park, Купертіно, Каліфорнія.

Ось все, що відомо про новинки Apple.

  Title

Скільки моделей?

 

Як і рік тому, Apple показала три нові моделі. Хоча, у 2018-му йдеться не про апдейт iPhone 8 і iPhone 8 Plus, а також флагманський iPhone X.

Замість цього компанія має намір створити новий модельний ряд на основі iPhone X з 5,8-дюймовим OLED-екраном.

Усі три новинки успадкували нинішній iPhone X в його основних «фішках». Всі вони отримали «моноброву», керування жестами по екрану і систему розпізнавання обличчя Face ID.

Найвідоміший смартфон укомплектували оновленим залізом, але забрали у нього звання флагмана.

Ним став новий iPhone з 6,5-дюймовим OLED-екраном. При цьому, загальна діагональ телефону залишилася незмінною завдяки безрамковим технологіям.

І (сенсація!) вперше в історії Apple цей смартфон отримав підтримку двох сім-карт. Правда, другою сім-картою виступатиме віртуальна e-sim, а версія з фізичним слотом буде продаватися лише в Китаї.

Як називаються новинки?

 

Title  

Раніше все було просто - кожне наступне покоління iPhone отримувало нову цифру або додавало букву S до цифри попереднього покоління.

Однак, торішній iPhone X (X тут все-таки означає «десять», а не «ікс», як досі багато хто думав) зламав цю систему, вийшовши одночасно з iPhone 8.

Було би вкрай нелогічно тепер випускати iPhone з індексом 9.

Тому iPhone X став новою базовою назвою в модельному ряді. Таким чином оновлення попередньої «десятки» отримало традиційну приставку S (і буде називатися iPhone Xs).

Флагман з 6,5-дюймовим екраном назвали iPhone Xs Max. Третя, найдешевша модель отримала назву Xr.

  Title

Що змінилося?

 

Смартфони укомплектували новими процесорами Apple A12, де вперше для комерційної електроніки застосували роздільну здатність у 7 нанометрів. Чіпсет на 30% швидший і на 40% енергоефективніший від А11, що встановлений в iPhone X і дає змогу виконувати рекордних 5 трильйонів операцій за секунду.

Технологія повинна не лише поліпшити продуктивність нових iPhone, але і зміцнити енергоефективність мобільних процесорів і зробити їх ще більш компактними.

Оперативну пам'ять підвищили до 4 ГБ і прискорили на 50% порівняно з попереднім поколінням. Вперше доступний iPhone з максимальним об'ємом внутрішньої пам'яті у 512 ГБ.

Значно поліпшили і камери. Основний модуль складають дві лінзи на 12 Мп - телеоб'єктив і ширококутник. Окремий со-процесор аналізує параметри світлини, гаджет робить не просто два, а чотири кадри з різною експозицією, потім процесор аналізує їх і об'єднує в одну фотографію найкращої якості.

З'являється новий режим розумного HDR і можливість регулювати глибину різкості вже зробленого фото.

iPhone Xs і Xs Max мають тонші рамки, ніж у версії Xr.

Поліпшили і батарею, але скільки тепер ампер-годин вона отримала - невідомо.

Топові версії вийшли у трьох кольорах - золотому, сірому і срібному - та стали ще більш водостійкими.

Чому найдешевший iPhone став родзинкою?

 

За доступнішою ціною ця модель отримала найголовніше оновлення - надсучасний біонічний процесор A12.

Ще - 6,1-дюймовий iPhone Xr з LCD-дисплеєм буде найбільш... кольоровим. Анонсували сірий, білий, червоний, синій і помаранчевий варіанти.

Крім того, рамки на торцях пристрою зроблені з нефарбованого алюмінію, а не з нержавіючої сталі під колір корпусу, як у iPhone X.

І, судячи з усього, це буде наймасовіший iPhone наступного року, який зможе замінити бестселери останніх років - iPhone 5s і його спадкоємця iPhone SE.

Скільки будуть коштувати нові iPhone і коли можна їх купити?

 

Title  

Минулого року Apple привчила всіх, що $1000 за смартфон - це нормально. Сьогоднішні новинки мають приблизно ті ж цінники. У США модель iPhone Xs стартуватиме від $999, а iPhone Xs Max - від $1099.

Базова версія iPhone Xr у США буде коштувати від $749. iPhone Xs і Xs Max можна буде купити вже через декілька тижнів. Попередні замовлення iPhone Xr почнуться найпізніше - 19 жовтня, а повністю надійдуть у продаж аж 26 жовтня.

Що показали ще?

 

Крім нових iPhone, презентували нові моделі годинників Apple Watch 4. Годинники отримали два різні безрамкові екрани з діагоналлю 32 і 35 мм і більш тонким склом.

Пристрій також обладнали більш потужним залізом і новою гіроскопічною технологією, яка передбачає виклик екстрених служб, зокрема, швидкої допомоги, якщо гіроскоп перебуває в горизонтальному положенні довше від визначеного розробником пристрою часу (тобто власник впав і не рухається більше, ніж хвилину).

Крім цього, Apple Watch буде відслідковувати стабільність вашого серцебиття, записувати електрокардіограму і попереджати у випадку нестабільної роботи серця.

Ціни стартують від $399, а в продажу годинники з'являться 21 вересня.

За заявою Тіма Кука, Apple Watch є не лише найпопулярнішим розумним годинником, але і взагалі найпопулярнішим годинником.

Розумна колонка з інтегрованим Wi-Fi роутером від фірми Huawei

Віктор Кочерган: «Робота фокусника – затягувати людей в інший світ і показувати їм, що неможливе є можливим»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers