rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ Двох міністрів в уряд Молдови призначили без Додона

Тимчасово виконуючий обов'язки президента Молдови, спікер парламенту Андріан Канду підписав указ про призначення двох нових міністрів в уряді під керівництвом Павла Філіппа.

 

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові, новим міністром охорони здоров'я, праці та соціального захисту стала Сільвія Раду, а главою міністерства сільського господарства, регіонального розвитку і навколишнього середовища - Ніколає Чубук.

«Сьогодні важливий для уряду день. Кабінет Міністрів зміцнює свою команду, а у вас, як членів урядової команди, немає часу на те, щоб радіти своїм призначенням. Залишилося ще не так багато часу, щоб встигнути реалізувати заплановані у сферах охорони здоров'я і сільського господарства реформи», - заявив прем'єр Філіпп.

Напередодні Конституційний суд Молдови виніс вердикт про тимчасове усунення з посади президента Ігоря Додона через його повторну відмову підписати указ про призначення двох нових міністрів в уряді. Згідно з рішенням суду, на час усунення з посади повноваження президента виконує спікер парламенту або прем'єр-міністр.

Це - четверте за останні два роки тимчасове усунення Ігоря Додона з посади через його відмову призначати нових міністрів і підписувати Закон про протидію російській пропаганді.

 

СОТ спробує звести до мінімуму негатив від Brexit

Скрипаль передав розвідці Британії компромат на главу Радбезу РФ

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers