rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Генпрокурор Jeff Sessions розкритикував мера Rahm Emanuel

Генеральний прокурор США Jeff Sessions різко розкритикував мера Чикаго Rahm Emanuel через криміногенну ситуацію в Чикаго.

 

Про це він заявив під час свого візиту до Чикаго.

Sessions, який, своєю чергою, нещодавно потрапив під критику президента Donald Trump, відмовився коментувати цю ситуацію під час конференції за участі представників правоохоронних органів, що відбулася у приміському містечку Waukegan. Він, однак, звинуватив ACLU та Emanuel у нещодавньому сплеску злочинності у місті.

 «Запровадження цього статусу кво смерті та злочинності, що обмежується кількома районами, не є відповідальним чи моральним кроком, - заявив Sessions. -Це старе місто не може капітулювати перед насильством».

Sessions також розкритикував мера через те, як поліцейські працюють з потенційними підозрюваними у справі Laquan McDonald, а також через позов проти міста, що пов'язаний з поліцейською практикою «зупинити та обшукати».

ACLU не погоджується з позицією Sessions. У профспілці нагадали: Генеральний прокурор свого часу стверджував, «що працівники поліції дуже бояться виконувати свою роботу, якщо за ними наглядають». American Civil Liberties Union - неприбуткова організація, метою діяльності якої є «захист прав і свобод людини, що гарантуються кожній людині у цій країні відповідно до Конституції та законів США».

«Чумацький Шлях до Північної Америки»: як група відчайдухів покращує імідж України у світі

Чикаго за тиждень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers