rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Модні чоловічі стрижки

Представники сильної половини людства так само стежать за своєю зовнішністю, як і жінки, тому стилісти регулярно оновлюють зачіски. Які модні чоловічі стрижки популярні цього року?

 

У короткому огляді проаналізуємо основні тенденції та цікаві новинки.

Багато хто вважає, що представники сильної статі менше зазнають впливу моди і надають перевагу винятково класиці. Але стилісти стверджують, що немає межі досконалості, тому пропонують чоловікам яскраві та оригінальні тренди.

Title Title 

 

Зачіски - настільки різні, що при виборі потрібно враховувати спосіб життя і роботу. Людині, яка займається спортом, будуть незручні кучері, а офісному співробітникові «протипоказані» пучки й андеркат. Перукарі звертають увагу на будову черепа і риси обличчя, а також на структуру волосся. Ігноруючи хоча б один нюанс, можна зіпсувати і найбільш трендовий образ.

Title Title 

 

Що модно у сезоні 2018? Стилісти не обмежують чоловіків у виборі стрижок, тому кожна зачіска є гармонійним поєднанням різних технік. Єдина важлива вимога - це природність і доглянутість. Засмальцьовані пасма з лупою на плечах виглядають неакуратно, що створює негативне враження про людину.

Модникам з тонким волоссям пропонують величезну кількість коротких стрижок. Такі варіанти не вимагають укладання і дозволять завжди виглядати стильно і сучасно. Бізнесменам підійдуть класичні зачіски, а молодь може експериментувати з фактурою і малюнками на потилиці.

Title Title 

 

Волосся середньої довжини виглядає романтично і мужньо, але вимагає підвищеної уваги з боку модника. Якщо у вас немає часу для догляду і щоденної укладки, тоді краще відмовитися на користь більш простого варіанту.

Важливо розумно використовувати засоби стайлінгу. Надлишки гелю і мусу роблять шевелюру важчою, а відтак, брудною і неохайною. Якщо ви не вмієте самостійно укладати кучері у трендову зачіску, тоді рекомендуємо попросити перукаря показати вам основні правила.

 

Title

 

У новому сезоні провідні позиції матимуть стрижки з відкритими скронями і зачесаним пасмами на маківці. Це може бути як стиль ретро, так і яскраві молодіжні різновиди. Правильно підібраний образ додасть людині впевненості та акцентуватиме увагу на позитивних рисах зовнішності.

У 2018 році є також багато цікавих варіантів з чубчиком. Це - не просто обов'язковий компонент стрижки, але і можливість здійснити миттєве перетворення. Чуби зачісують набік або напускають на брови. Щоб створити новий образ, власникам кучерявих пасом досить підняти неслухняний компонент.

Модні чоловічі стрижки для короткого волосся

Такі зачіски не втрачають своєї актуальності вже багато десятків років. Зручні і прості, вони не потребують багато часу для укладання, тому їх вибирають мільйони модників. Що ж у тренді в цьому сезоні?

 

Title
 

 

Бокс є фаворитом серед чоловіків будь-якого віку. Характерною особливістю стала наявність дуже короткого волосся (не більше, ніж 3 см), при цьому верхівка виглядає об'ємною, а з боків залишають мінімальну довжину. Плавний перехід - без ліній, тому зачіска виглядає природно і без епатажу. Шевелюра - не кошлата і виглядає дуже акуратно.

 

Title

 

Напівбокс має незначні відмінності.

- непомітний перехід між пасмами на потилиці;

Title Title 

 

- окантування опускається нижче від тім'ячка;

- довжина волосся - більша, ніж 4 см.

Стрижка залишає величезний простір для експериментів. Її можна укласти будь-як або зробити оригінальний ірокез. Чубок зачісують назад, набік або розправляють на лобі. Залежно від настрою створюють той або інший образ.

 

Title

 

Лаконічний «їжачок» є унікальним поєднанням брутальності і стилю. Завдяки цікавій техніці виконання, він ідеально підходить власникам неслухняної шевелюри. Лисіючим чоловікам така зачіска дозволить візуально збільшити кількість волосся. Класичний варіант виконується без прямокутних переходів і молодіжних «майданчиків», а широкий чубчик сховає велике чоло.

 

Джерело: Poradum.com

 

Борода як атрибут чоловічої сили

Захоплення парапланеризмом. Параглайдинг в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers