rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ «Mate Vaman» – хутро і взуття, стильно і зручно! Успiшний старт у новому сезонi!

Люди з Європи завжди вирізняються своїм стилем, смаком до сучасної моди! Ними завжди захоплюються, помічають і намагаються брати з них приклад. Такі люди - завжди впевнені у собі, і завдяки цьому дуже багато чого можуть досягти у своєму житті. Недарма кажуть: «Людину зустрічають по одягу!»

 

Доглянута жінка, красиво одягнена, завжди має більше шансів, незалежно від того, чи влаштовується вона на роботу, а чи влаштовує своє особисте життя.

Title Title 

 

Але не завжди тут, в Америці, можна знайти речі, які відповідали б новим стандартам європейської моди високої якості, і були б доступними за ціною. Але нічого неможливого не буває. Хто шукає, той завжди знайде. І сьогодні ми відкриємо вам маленьку таємницю. Не треба далеко їхати в Європу -витрачати свої кошти, сили і час, тому що в Buffalo Grove є маленька Європа, яка називається «Mаte Vaman».

Назва салону хутряних виробів «Mаte Vaman» з'явилася, коли Тетяна та Марія, котрі багато років поспіль працювали в салоні хутряного одягу«Manzari», вирішили відкрити власний магазин. Досвіду, захоплення улюбленою справою і великої кількості вдячних клієнтів було достатньо для того, щоб «Mаte Vaman» успішно стартував минулої осені. І ось - початок нового сезону, до відкриття якого господині ретельно готувалися впродовж літа.

Отже, сьогодні «Mаte Vaman» - це один із найбільш популярних у моді верхнього одягу і взуття магазин, в якому кожен може підібрати речі за своїм стилем і смаком, знаючи, що це - неповторно і дуже індивідуально. У магазині «Mаte Vaman» - понад 5 тисяч одиниць верхнього одягу від відомих виробників з Європи: Італії, Іспанії, Туреччини та Греції. Це - речі найвищої якості та за доступними цінами.

 

Title Title 

 

Дуже важко знайти місце, де можна побачити таку величезну кількість гарних речей з ідеальним поєднанням якості і ціни. В асортименті: величезний вибір кашемірових пальт із Туреччини та Італії (від $150 до $650) розкішної палітри кольорів - ніжної рожевої пудри, блакитні, бірюзові, коралово-помаранчеві, вогненно-червоні, всіх відтінків пастельного. Унікальні лекала спеціально підібрані як для струнких, так і для жінок із пишними формами. Цього осінньо-весняного сезону пальто з кашеміру і шерсті - це найдостойніший вибір для людей з чуттям стилю.

 

Title Title 

 

Дуже важливо правильно підібрати до пальта красиве та елегантне взуття. І кожна жінка знає, як це непросто! Воно має бути зручним, стильним та якісним. Господині магазину «Mаte Vaman» врахували цей момент і організували ідеальний вибір взуття в своєму салоні.

Title Title 

 

«Mаte Vaman» працює тільки з найкращими європейськими взуттєвими фабриками, які виробляють взуття вже впродовж десятиріч. М'яка шкіра, зручні колодки і, звичайно ж, європейський стиль. На жаль, зараз - час, коли є дуже багато штучної і неорганічної продукції. Нас оточують штучні речі, які шкодять нашому здоров'ю. Дедалі важче знайти одяг з натурального матеріалу. Ніколи і нічого не замінить натуральне хутро - чи це дублянка, чи шуба. Ніщо не буде теплішим у холодні зими, ніж дублянка або взуття з овчини. Головна перевага овчини - це те, що вам завжди буде тепло, але ніколи не буде душно. Хутряні вироби добре пропускають повітря і дозволяють дихати тілу людини. Шуба зі штучного хутра не захистить від тривалих опадів і вітру. Натуральне хутро не пропустить вологу всередину. Власнику шуби, навіть якщо він потрапить під сильний вітер і дощ, буде тепло і сухо, тому що краплі води будуть просто стікати на ворсі.

 

Title Title 

 

У магазині «Mаte Vaman» - дуже великий вибір дублянок для дівчат, жінок, чоловіків і навіть для найменших діток. Сучасні світові технології дозволяють зробити дублянку витонченою, стильною і легкою. У магазині є в асортименті неймовірна колірна гама надзвичайно красивих моделей з овчини від стильної класики до авангардного модерну для людей будь-якого віку. Багато років більшість жінок могли лише мріяти про це і зараз, тут, в Америці, «ДОСТУПНА РОЗКІШ» - мрія про шубу з норки, свакари, лисиці, шиншили, соболя і рисі - у магазині «Mаte Vaman» легко може стати реальністю. Але дуже важливо знати, що при виборі шуби головне - це якість хутра та пошиття. Найкраща якість хутра - це американська Blackglama, канадська Black Nafa, скандинавська Saga furs Denmark, а також наймодніший і найбільш унікальний вид хутра - південноафриканська свакара, яка знаменита своєю нетривіальною особливістю - тугими і довгими рельєфними паралельними завитками. І все це вже є у новій колекції магазину «Mаte Vaman». Це - колекція від всесвітньовідомих фабрик-виробників із Греції та Італії, таких, як Manzari, Casiani, Alessio, Vitaniotis. Компанія працює з виробниками без посередників, що гарантує найкращу якість за найдоступнішими цінами.

 

Title

 

Величезний плюс у сервісі магазину - це індивідуальне замовлення. Будь-яку модель будь-якого кольору за вашими розмірами ви зможете замовити й отримати вже протягом 2-3 тижнів. Тут вам допоможуть підібрати будь-яку бажану річ з огляду на ваш стиль, смак і настрій.

Title Title 
 Title Title

 

Магазин «Mаte Vaman» - це магазин для всієї сім'ї, дорослих, молодих і найменших.

ТЕТЯНА І МАРІЯ З ЛЮБОВ'Ю ПІДБИРАЮТЬ КОЖНУ МОДЕЛЬ У КОЛЕКЦІЮ МАГАЗИНУ - І ВОНИ БУДУТЬ ДУЖЕ ЩАСЛИВІ, ЯКЩО ЦІ РЕЧІ ПРИНЕСУТЬ ВАМ РАДІСТЬ ТА УСПІХ!

 

Адреса салону «Mаte Vaman» -

153 W Dundee Rd

Buffalo Grove, IL 60089

Телефон: (224) 676-1420

 

Богдан Ватраль: «Кредитна спілка «Самопоміч» створена українською громадою й існує, насамперед, для того, щоб служити громаді»

Гарантія отримання кредиту №1

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers