rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Зараз головне для вас - реалізувати власні можливості. На роботі починається цікава творча смуга, вам забезпечені доброзичливість і розуміння керівництва. Ви можете поповнити свій багаж знань, успішно завоюєте інтелектуальні висоти, якщо проженете пані лінь. У четвер будуть сприятливими поїздки і подорожі, однак, не варто розслаблятися, вірогідні непередбачені ситуації. Зберігайте душевну рівновагу. До кінця тижня на вас, нарешті, чекатиме спокій.

Головне - не хвилюйтеся. Цього тижня здоров'я представників вашого знака буде тісно пов'язане з душевним станом. Якщо відчуваєте необхідність - застосовуйте легкі безрецептурні заспокійливі препарати, а краще погуляйте і ляжте спати раніше. Зараз - не час, щоб «сидіти» на суворій дієті.

Ваші стосунки - зворушливі і романтичні, бережіть своє щастя від заздрісних очей. Відвідайте спільних друзів, але не затримуйтеся надовго. Не читайте виховних лекцій, щоб кохана людина не відчувала себе постійно на другорядних ролях. У вихідні влаштуйте собі романтичну вечерю.

Фінансове становище - стабільне, однак, витрати краще зменшити. У четвер можлива важлива нарада, на якій вам не варто відмовчуватися. У вихідні вдалими будуть покупки. Можливі додаткові витрати на дітей.

 

Телець

 

Цього тижня вельми ефективними будуть ділові зустрічі, сміливо висувайте свої умови. Хороший настрій буде супроводжувати вас протягом тижня, а будь-які проблеми ви легко вирішите. Тільки не варто змінювати свої плани і кидатися з крайнощів у крайнощі. Середа, четвер і п'ятниця забезпечать вас необхідною інформацією; ваша професія є популярною, ви можете отримати багато цікавих пропозицій стосовно працевлаштування. Н проґавте свій шанс! У четвер ви можете потрапити у ситуацію, яку ви вже, нібито, проживали колись.

Головною проблемою може стати постійна втома. Цей стан може бути симптомом захворювання, краще звернутися до лікаря. Якщо з вашим здоров'ям усе гаразд, фахівець порекомендує вам щось, аби повернути втрачений тонус. Намагайтеся лягати спати раніше, влаштовуйте перерви під час роботи. В обідню перерву виходьте подихати свіжим повітрям.

На початку тижня ви можете познайомитися з людиною, яка заінтригує вас. Постарайтеся зрозуміти, чи підходите ви одне одному, чи це - просто гра гормонів і тимчасове захоплення.

Фінансова стабільність послабить вашу увагу, що може призвести до професійної помилки. Не час сподіватися на партнерів, вони можуть зрадити у найвідповідальніший момент.  Якщо ви вирішили щось придбати, не варто вибирати найдешевше, вам потрібна якість.

 

Близнюки

 

Цього тижня вам будуть особливо вдаватися такі протилежні за духом речі, як абсолютно нові проекти і, навпаки, повернення до старих, незакінчених і давно забутих справ. Сконцентруйтеся на творчих ідеях, вони принесуть прибуток, який значно підвищить якість вашого життя. Можливо, на деяких представників цього знака чекає приємна закордонна поїздка.

Присвятіть цей тиждень турботі про свою дихальну систему. Якщо ви курите - постарайтеся відмовитися від цієї згубної звички, зараз - саме час. Одягайтеся відповідно до погоди; остерігайтеся бронхіту. Дихайте носом; частіше провітрюйте кімнату і робочий кабінет. Буде дуже добре, якщо ви щодня робитимете дихальну гімнастику. Вона для вас - надзвичайно корисна.

Сфера особистих взаємин буде вам або нецікавою, або настільки загадковою, що ви навряд чи захочете виділити час на вирішення цієї головоломки. Ну і не намагайтеся щось аналізувати - краще влаштуйте романтичну вечерю для двох у вихідні, і все стане на свої місця.

Фінансова сфера тішитиме вас. Грошові надходження будуть у першій половині тижня. У вихідні не економте на враженнях і розвагах.

 

Рак

 

Цього тижня доля може приготувати для вас несподівані віражі, тому зайва передбачливість не завадить. Починаючи з четверга, переговори і контакти значно спростяться, що дозволить у вільний час займатися чимось приємним. У неділю чекайте на щось романтичне. У понеділок і вівторок бажано продемонструвати обережність і присвятити час завершенню старих справ. Решта часу буде сприятлива для нових творчих починань.

У понеділок - уразливим може бути шлунок, можливі алергічні реакції. У другій половині тижня постарайтеся захиститися від непотрібної інформації та контактів. У четвер і п'ятницю створіть для свого серця економрежим. У неділю - ефективні процедури з очищення печінки.

Постарайтеся приділяти більше часу та уваги коханій людині. Чим гармонійніші ваші взаємини, тим більше шансів, що ваш зв'язок триватиме довго і завершиться шлюбом. У п'ятницю вирушайте на дружню вечірку, в кіно або на ж прогулянку.

Важливо не дратуватися через дрібниці, насамперед, у середу, це може позначитися на фінансовій сфері вашого життя. Вірогідні грошові надходження у суботу. Не забудьте про заплановані придбання. У понеділок не завадить навести лад з паперами і звітами, вони давно потребують ідеального стану.

 

Лев

 

Вам необхідно заглибитися у роботу, і саме від неї залежатимуть ваші подальші успіхи. Найважливіше - уникати непотрібної метушні, а також зайвої активності. Вдалий час для відпустки на морі або для закордонної подорожі. Ви навіть зможете отримати з цього деяку вигоду, якщо вам, звичайно, вдасться поєднати відпочинок з роботою. У сімейному житті постарайтеся контролювати свої емоції. Вам необхідно зайнятися домашніми проблемами, присвятіть більше часу дітям.

Вдалий період, щоб без особливих наслідків для організму зрозуміти, що саме може створити для нього проблеми. Зараз ви можете збагатитися розумінням того, що є для вас алергеном або просто не корисним, більше того, шкідливим продуктом.

Цього тижня бажано продемонструвати вміння керувати своїми емоціями і не влаштовувати сцен ревнощів коханій людині. Вихідні обіцяють стати чудовими, якщо ви не будете впертими.

У п'ятницю можливі нові фінансові надходження. У понеділок не варто пов'я­зу­вати себе фінансовими зобов'язан­ня­ми, а також давати у борг. У вівторок є ризик запізнитися на важливу зустріч.

 

Діва

 

Якщо ви шукаєте роботу, то ваші пошуки можуть увінчатися успіхом. Можливо, ви станете довіреною особою когось, зазвичай, дуже таємного. Поставтеся до його відвертих розмов з повагою, тримайте розмову в таємниці. І тоді ви знайдете друга. У середу є ризик посваритися з близькими людьми. Постарайтеся виказувати більше тепла і турботи.

Тиждень промине просто чудово. Ви можете планувати будь-які справи - енергії та ентузіазму вам вистачить на те, щоб довести їх до кінця. Було б добре «сісти» на дієту, збільшити фізичні навантаження, загартовуватися. Дійте плавно, не кидайтеся в крайнощі. Поставте перед собою мету - і призначте самі собі винагороду за її досягнення. Так буде простіше рухатися вперед.

У найближчі дні кохана людина може здивувати вас несподіваним нападом бурхливої пристрасті. Не лякайтеся, це зовсім не спроба оживити вмираючі стосунки, просто вашій половині захотілося нових відчуттів. Спробуйте зловити цю хвилю - і ви чудово проведете час.

Фінансове становище не назвеш блискучим, але скаржитися теж не варто. Від партнерів може надійти цікава пропозиція, над якою варто подумати. Удача у справах супроводжуватиме тих, хто не лінується і не намагається перекласти відповідальність на інших.

 

Терези

 

Фортуна то хмуриться, то лукаво заграє з вами, пропонуючи вам усілякі розваги і романтичні пригоди. Цього тижня на вас чекає безліч цікавих зустрічей, дзвінків, контактів, як в особистій сфері, так і в діловій. На роботі поставте собі мету і планомірно досягайте її реалізації, настає слушний час. У суботній день можна робити найбільш божевільні і ризиковані кроки, головне - бути впевненим у своїй правоті і нікому не бажати зла.

На початку тижня їжте легку, нежирну їжу і тільки свіжі продукти. Можливе загострення хвороби нирок. У четвер бажано зменшити до мінімуму фізичні навантаження. У п'ятницю постарайтеся зберігати емоційну рівновагу, інакше можете поранитися.

У середу нове знайомство може надихнути вас і дозволить відчути романтизм навколишнього світу. Вдалий час для створення сім'ї. У суботу не давайте приводів для ревнощів. У неділю ви будете привабливими і чарівними.

Фінансове становище стабілізується, але не кидайтеся у крайнощі, придбайте лише найнеобхідніше. У важку хвилину вас може підтримати близька людина, але не зловживайте її матеріальною допомогою.

 

Скорпіон

 

У четвер в особистому житті все зміниться на краще, цей день можна назвати днем виконання ваших бажань. Керівництво цінує вас за дивовижну працездатність, не губіться і не зволікайте із заявою на відпустку. У понеділок може надійти інформація, яка позитивно вплине на вашу кар'єру. У вівторок ви будете сповнені сил, робота «закипить» у ваших руках.

Нервозність і дратівливість цього тижня можуть обернутися психосоматичними проблемами. Стрес і погане самопочуття будуть посилюватися аналогічно до того, як збільшується снігова куля, що котиться з гори. Шукайте способи усунути негатив і використовуйте їх щодня. Хобі, смачна їжа, прогулянки, спорт - все це підійде.

Везіння у коханні - гарантоване. Ваша пристрасть і енергія будуть інтригувати, притягувати увагу коханої людини. Не відкривайте перед нею уразливі місця. У четвер ви можете отримати запрошення на романтичну вечерю.

Цього тижня будьте емоційно стриманими у розмовах з керівництвом, проте, не бійтеся висловлювати свою думку. Особливу увагу варто звернути на ту інформацію, яка надійде до вас у вівторок. У п'ятницю може початися цікавий проект, який передбачає додатковий прибуток.

 

Стрілець

 

Понеділок обіцяє безліч серйозних справ, у ваших інтересах зайня­тися ними, не відкладаючи на потім. Імовірно, вам доведеться вислухати чиїсь одкровення, збережіть почуте та й сам факт такої розмови у таємниці - вам будуть вдячні. Середу бажано використовувати на виконання власних планів, відступ від накресленого шляху - не бажаний. Сімейні та особисті справи можуть вимагати вашої уваги.

Цього тижня відмовтеся від відвідування лікарень, поліклінік і лабораторій. Занадто велика ймовірність, що на вас хтось невдало кашляне.

Усі чвари, суперечки і недомовки зберіть в оберемок і викиньте на смітник. Це дозволить почати все спочатку в стосунках із коханою людиною. Що може бути важливішим?

Постарайтеся розумно використовувати свої кошти, тоді вашому стабільному фінансовому становищу нічого не загрожує. З чужими коштами будьте уважними і максимально обережними. У п'ятницю ви можете отримати вигідну ділову пропозицію.

 

Козеріг

 

Цього тижня вам варто витратити трохи часу, щоб правильно зорієнтуватися у ситуації - і тоді вам не доведеться лізти у вікно, адже ви будете знати, де розташовані двері. Зважуйте кожне слово і не давайте нездійсненних обіцянок керівництву і колегам. У середу підкреслені коректність і такт позбавлять вас від непотрібних конфліктів у колективі і збережуть душевний спокій. У вихідні краще відпочити зі сім'єю.

Цього тижня ви можете отримати безліч дрібних травм - через необережність. Навряд чи з вами станеться щось серйозне - але ось порізи, удари, вивихи і розтягування, найімовірніше, принесуть вам безліч неприємних хвилин. Придбайте фіксатори для основних суглобів, на якийсь час відмовтеся від занять спортом, будьте дуже обережними. Про всяк випадок майте при собі протизапальний засіб.

Приділяйте більше уваги коханій людині, інакше вона вирішить, що ваші почуття до неї охололи. Наприкінці тижня можлива випадкова зустріч, яка обіцяє перерости у бурхливий, пристрасний роман.

Починаючи зі середи, можливі фінансові негаразди, які в п'ятницю досягнуть своєї кульмінації. Однак, не впадайте у паніку. У неділю все має налагодитися, причому, найнесподіванішим чином, і поповнення фінансових ресурсів вас дуже потішить.

 

Водолій

 

Поспішайте реалізовувати свої потаємні мрії, ці дні відкривають перед вами блискучі перспективи. Зустрічі і нові знайомства будуть плідними, хоча й не одразу. Цього тижня варто закласти фундамент для майбутніх змін. У другій половині тижня доведеться доводити керівництву, що ви здатні на багато що. У незнайомій ситуації продемонструйте розумну стриманість, це дозволить уникнути проблем.

У найближчі дні подумайте про здоров'я свого серця. Простіше не допустити хворобу, ніж потім лікувати її. Дотримуйтеся корисного для серця харчування, постарайтеся позбутися зайвої ваги, якщо курите - боріться з цією шкідливою звичкою. Важливо контролювати рівень кров'яного тиску і холестерин - здайте необхідні аналізи.

Придивіться до людини, яка поруч з вами, уважніше. Можливо, вона - значно приємніша і цікавіша, ніж вам здається. Поговоріть з нею відверто, це допоможе вам зблизитися. Постарайтеся бути уважнішими до дітей, їм може бути необхідною ваша допомога.

Цього тижня можливі непередбачені витрати або вкладення, які, втім, окуплять себе, і навіть більше. У вівторок ймовірні фінансові надходження. Але намагайтеся не витрачати бездумно ці кошти, залиште частину як резерв. У четвер будьте обережними, не носіть зі собою великі суми грошей і не базікайте зайве.

 

Риби

 

Тиждень буде сприятливий для завершення справ, що накопичилися. Продемонструйте властиву вам сумлінність і пунктуальність, зверніть увагу на дрібниці, і вам не доведеться виправляти свої помилки. Постарайтеся менше критикувати колег, пам'ятайте, що мовчання - золото, вони і так усе зрозуміють. Не тягніть ковдру на себе і не хваліться.

Бережіть вуха, горло, ніс. Якщо ви, все-таки, застудилися - не лікуйте хворобу народними засобами або за принципом «сама мине»: недолікування зараз загрожує ускладненнями.

У ваших почуттях, схоже, панує хаос. Вам потрібно проаналізувати і зосередитися на тому, що ви хочете. Якщо ви були у сварці, то обов'язково помиріться. Неділя - просто райський день, у ваших стосунках пануватиме повне порозуміння та гармонія.

Нині бажано не вплутуватися в авантюрні історії і не вірити занадто «солодким» діловим пропозиціям. У четвер можуть з'явитися додаткові джерела заробітку. Не відмовляйтеся від них. У суботу будуть вдалими покупки.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers