rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Фірми з одного офісу розіграли 2 млн на пожежній сигналізації у школах Кропивницького

Управління освіти міської ради Кропивницького планує віддати підряди на підключення пожежної сигналізації у 4 навчальних закладах міста ТОВ «АПС-Кіровоград». Про це написав Павло Лісниченко у виданні «Без купюр».

 

Повідомлення про намір укласти договори загальною вартістю 1,85 млн грн. управління опублікувало в системі ProZorro на початку минулого тижня.

23 липня освітяни оголосили пошук підрядників для надання послуг з монтажу автоматичної пожежної сигналізації в чотирьох навчальних закладах:

  • КЗ «Навчально-виховне об'єднання «Багатопрофільний ліцей - фізико-математична школа - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 18 - центр дитячої та юнацької творчості «Надія» - очікуваною вартістю 598 тис. грн.;
  • загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 - очікуваною вартістю 400 тис. грн.;
  • КЗ «Навчально-виховне об'єднання Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 - дитячий юнацький центр «Сузір'я» - очікуваною вартістю 595 тис. грн.;
  • ДНЗ № 24 «Вогник» ім. Сухомлинського - очікуваною вартістю 378 тис. грн.

Окрім «АПС-Кіровоград», свої пропозиції на всі чотири лоти подало ТОВ «Пожежно-технічний захист» екс-заступника обласного управління ДСНС Ігоря Парфьонова та криворізького підприємця Віктора Білого. Однак, в жодному з 4-х аукціонів фірма не запропонувала найвигіднішої пропозиції.

ТОВ «АПС-Кіровоград» належить екс-першому заступникові начальника УМВС області Юрієві Дрозду, Маргариті Явтушенко, а також екс-начальнику головного облуправління МНС Олександрові Адамовичу та його родичам - Дмитрові та Лідії Адамовичам.

Видання звернуло увагу, що ТОВ «Пожежно-технічний захист» і ТОВ «АПС-Кіро­во­град» зареєстровані за однією адресою: Кропивницький, вул. Бєляєва, буд. 2.

Крім того, ці підприємства мають між собою договірні правовідносини. ТОВ «Пожежно-технічний захист», згідно з договором суборенди нежитлового приміщення від 12 червня 2017 року, орендує у ТОВ «АПС-Кіровоград» уже згадану частину приміщення на вул. Бєляєва, 2.

У «шапці» фірмових бланків при поданні тендерних пропозицій ТОВ «АПС-Кіровоград» та ТОВ «Пожежно-технічний захист» вказуються одні й ті ж контактні телефони: стаціонарний (0522) 56-78-77 та мобільний (050) 488-03-31.

Співзасновник «АПС-Кіровоград» Віктор Білий є також керівником ТОВ «АПС-Кривий Ріг», засновниками якої є сім'я згаданих Адамовичів.

Джерело: «Наші гроші»

 

Ваговий заробіток «фронтовиків» на митниці

«Енергоатом» за 34 млн купив запчастини до російських дизель-генераторів ХАЕС від хорватів з російським бекграундом

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers