rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Наука \ Освіта \ Майстерність Голлівуда шліфують у канадському коледжі Шерідан

З початком нового навчального року продовжуємо знайомити українсько-американських читачів тижневика «Час і Події» з вищими навчальними закладами Канади.

 

Навчальні заклади Канади пропонують гідну альтернативу дорогому навчанню в США. A це особливо корисно знати представникам американської діаспори, родичі яких проживають в Україні та мріють про навчання за кордоном і планують іммігрувати до США чи Канади. Цього разу звертаємо вашу увагу на Sheridan College (коледж Шерідан).

Канадський державний коледж Шерідан має 3 кампуси у містах, зосереджених навколо Торонто, що створюють агломерацію Великого Торонто (Great Toronto Area). Зокрема, у м. Брамптон, м. Оквілл і м. Місісаґа, четвертому найбільшому місті Канади, збудовані три надсучасні кампуси. Шерідан налічує 23 000 студентів, з яких 6 400 становлять іноземні студенти.

У коледжі діють 6 факультетів: анімації, мистецтва і дизайну; школа бізнесу Пілон; прикладної науки і технології; прикладного здоров'я та громадського вивчення; природничі та соціальні науки та школа підвищення кваліфікації. Коледж пропонує 120 навчальних програм, з них 24 програми зі ступенем бакалавра. На кампусах розташовані 5 інноваційних центрів дослідження.

Title Title 
 Кампус коледжу Шерідан (Sheridan College)
у самому центрі м. Місісаґа
 Абітурієнт програми «Візуальні ефекти»
працює над домашнім завданням

 

Попри все, найперше Шерідан добре відомий товариству Голлівуда своїми програмами у мультиплікаційній та кінематографічній царині. Ось нещодавно Шерідан потрапив до престижного рейтингу «The Hollywood Reporter», та ввійшов до списку 10 кращих навчальних закладів, які спеціалізуються на Visual Effects (візуальних ефектах). Цей рейтинг базується на опитуваннях з рекрутерами, фахівцями галузі та джерелами в наукових установах. (The Hollywood Reporter - це один з найавторитетніших американських цифрових і друкованих журналів зі штаб-квартирою у Лос-Анджелесі, заснований у 1930 р., який спеціалізується на голлівудській кіноіндустрії, телевізійній та розважальній галузях, й також на моді, фінансах, розповідає про нові технології, стиль життя та політику).

 «Цей рейтинг свідчить про успіх нашої навчальної програми, і це підтверджує нашу віру в те, що Шерідан володіє однією з провідних навчальних програм з візуальних ефектів», - стверджує Ноель Хупер, координатор програми з візуальних ефектів. «Мені було приємно чути, що робота наших учнів визнається, і що серед усіх програм візуального ефекту Шерідан все ще стоїть на вершині».

Програма «Візуальні ефекти» Шерідана - це 10-місячна післядипломна програма, тобто, абітурієнти вже повинні мати ступінь бакалавра або вище, щоб потрапити на цю програму. Програма розпочинається кожного вересня й закінчується у червні. Співпраця та найсучасніші засоби є невід'ємною частиною програми, - вважає Хопер. Студенти цієї програми співпрацюють з іншими студентами в програмі, з викладачами, а також з іншими програмами Шерідана, зокрема, з передовою програмою телебачення та кіно.

  Title
 
 Випускник коледжу Шерідан (Sheridan College)
Алан Барілларо з «Оскаром»

Наприклад, випускник Шерідану Алан Барілларо отримав премію «Оскар» у 2016 році за короткометражний ком'ютерно-анімаційний фільм «Piper» («Кулик»). До речі, щоб зняти цю 6-хвилинну стрічку, Алану було потрібно 3 роки. Алан сам написав сценарій і був режисером картини, а всіх азів Алан навчився у Шерідані. Сьогодні навчанню в коледжі Шерідан завдячує низка зірок світового рівня, які продовжують працювати режисерами, сценаристами та акторами голлівудських фільмів.

Отже, не викликає сумнівів, що освіта, отримана у Канаді, цінується в США та й по всьому світі. Якщо ж взяти до уваги ціну навчання, то, наприклад, за аналогічну програму «Visual effects» у США іноземному студентові доведеться заплатити до $70тис. USD за рік, і це не враховуючи проживання, харчування, страхування інших витрат. А у Канаді ця програма коштує $16тис. CAD за рік навчання. Також варто врахувати, що канадський долар на 30% дешевший від американського, отже, це заощадження навіть важко порівнювати.

Доповнюючи переваги щодо навчання у Канаді для родичів з України, варто пам'ятати, що до Торонто від кордону США їхати півтори години, отже, дуже зручно для поїздок до родичів. Також іноземному студентові надається право працювати під час навчання, а після закінчення можна отримати легальне право на робочу візу до 3-х років й працювати за отриманим канадським дипломом чи подавати на імміграційний процес. Це вже буде подальший вибір студента. Настав сприятливий час запрошувати ваших родичів з України для навчання у Канаді.

Канадська консалтингова компанія «Група Провіденс» є офіційним та ліцензованим представником коледжу Шерідан. «Провіденс» надає послуги українцям, котрі проживають у США й Україні щодо можливості приїзду їхніх близьких, рідних і просто друзів з України на навчання до Канади як на довготермінові програми, так і на короткотермінові курси з вивчення англійської мови.

«Група Провіденс» спеціалізується у наданні кваліфікованих послуг з вибору освітніх програм, вступу до навчальних закладів Канади, наданні консультацій і рекомендацій, щодо збору необхідних документів для студентської візи в Канаду, підтримки студентів упродовж усієї вступної кампанії й аж до приїзду в Канаду.

За додатковою інформацією стосовно того,

як ваші рідні можуть приїхати

до Канади на навчання,

звертайтесь до «Групи Провіденс» на електронну пошту: [email protected];

за тел./viber: +1-647-831-2139 (Канада), +38-095-665-3025 (Україна), або відвідайте Інтернет-сторінку www.prov.in.ua.

Бідний викладач – залежна людина

Нова українська школа зі старими латками. Та зарплатами

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers