rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Nokia X6 став доступним для покупки

Nokia X6 став доступним для покупки

 

Ще в першій половині травня 2018 року фінська корпорація HMD Global здійснила те, що раніше вважалося неможливим, а саме - вона створила і показала публіці смартфон Nokia X6, який миттєво став мрією мільйонів покупців - завдяки рідкісному поєднанню зовнішнього вигляду, потужності, ціни і, звичайно ж, програмного забезпечення.

У цьому телефоні ідеальним було буквально все, однак купити його можна було лише в Китаї та Гонконзі, але все нарешті налагодилося. Смартфон Nokia X6 став доступним, його можуть купити всі охочі.

Зокрема, купити собі цей апарат може кожна людина, що проживає в будь-якій країні світу. Все завдяки онлайн-магазину AliExpress, де телефон надійшов у продаж за привабливою ціною.

На вибір покупців пропонують смартфони чорного, темно-синього і білого кольорів, причому, всі вони коштують приблизно однаково.

Мобільний пристрій обіцяють доправити покупцеві з України впродовж 4-тижневого терміну, а за необхідності можна скористатися послугами кур'єрської служби DHL. Кількість смартфонів Nokia X6, які доступні для покупки, обмежена через високий попит.

Title  

Мобільний пристрій обладнаний 5,8-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графікою Adreno 509, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам'яті, подвійною основною (16 Мп + 5 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 3060 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

В іншому цей апарат може похвалитися Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE і A-GPS, слотом для карт пам'яті до 400 ГБ включно, підтримкою двох SIM-карт, скляним корпусом Corning Gorilla Glass 3, а також смартфон має компактні габарити - 147.2 x 71 x 8 мм, тоді як важить мобільний пристрій 151 грам.

Google заборонила в Play Market програми для майнінгу криптовалют

 

Компанія Google оновила Центр правил для розробників, додавши нові категорії забороненого контенту, зокрема, програми для майнінгу криптовалюти на пристроях.

При цьому додатки, які регулюють майнінг дистанційно, все ще можна використовувати, - пише Mashable.

«Ми не дозволяємо використовувати додатки, які добувають криптовалюту на пристроях. У той же час ми дозволяємо додатки, які дистанційно керують розробкою криптовалют», - йдеться в нових правилах політики Google.

Звичайно, в більшості випадків ваш смартфон просто не має достатньої потужності для майнінгу криптовалюти. Однак, великою проблемою є ситуація, коли розробники приховують програмне забезпечення для криптодобування в інших додатках, не повідомляючи про це користувачам. Ця проблема існує в Play Store протягом кількох років.

Згідно з новими правилами, до заборонених тепер належать такі додатки, як MinerGate, Crypto Miner, NeoNeonMiner і подібні. У квітні компанія Google також заборонила розміщувати розширення для майнінгу криптовалют у Chrome Web Store.

Заборона Google йде за аналогічним рішенням Apple, яка відновила свої власні умови для розробників у червні. Apple, однак, пішла ще далі, також забороняючи додатки, які використовують криптовалюту як стимул для завантаження додатків або активності в соціальних мережах.

Крім того, під заборону потрапили додатки із засиллям реклами, де після будь-якої дії користувача програма показує рекламу, а також категорія ПО, що свідомо вводить користувачів в оману.

 

Microsoft показала головні переваги Surface Go

 

Компанія Microsoft запустила рекламну кампанію планшета Surface Go, котрий нещодавно надійшов у продаж. Найперше виробник опублікував в офіційному YouTube-каналі серію роликів, що розповідають про можливості та головні переваги пристрою. Про це інформує Ukr.Media.

У промо-роликах компанія наголошує на високій потужності компактного планшета, його безпеці, можливості синхронізації файлів з іншими пристроями, а також розповідає про ідеальний формфактор гаджета для роботи та ігор у будь-яких умовах.

Surface Go обладнаний 10-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1800*1200 пікселів і співвідношенням сторін 3:2, процесором Intel Pentium Gold 4415Y, 4 або 8 ГБ оперативної пам'яті і 64, 128 і 256 ГБ користувача простору формату eMMC. Ємність акумулятора невідома; за заявою Microsoft планшет працюватиме до 9 годин у режимі активного використання і цілий день у помірному режимі.

Вартість базової модифікації Surface Go з 4/64 ГБ пам'яті становить $399. За варіант з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256-гігабайтним SSD-накопичувачем доведеться віддати вже $549. Вартість варіанту з 128 ГБ сховища залишилася невідома. Пізніше цього року з'явиться версія з підтримкою LTE.

У комплект до планшета Microsoft пропонує придбати кілька аксесуарів: чохол-обкладинку з клавіатурою Go Signature Type за $129, стилус Surface Pen за $99 доларів і мишку Surface Mobile Mouse за $35.

  Title

 

Компанія Samsung показала безсмертний смартфон

 

Компанія Samsung розробила і протестували нереально міцний дисплей, який неможливо розбити або пошкодити. Повідомляється, що сам дисплей створений на основі органічних світлодіодів (OLED).

Новий екран - це гнучка OLED-матриця з посиленою підкладкою, яка збільшує його міцність до максимуму. Тести показали, що вона витримує падіння з висоти 1,8 метра - більше, ніж потрібно за стандартом міністерства оборони США. Також екран зберігає свою працездатність при температурах в діапазоні від -32 °С до +71 °С.

За словами Samsung, екран з такими властивостями можна використовувати не тільки в смартфонах, планшетах і приладових панелях автомобілів, але і в пристроях військового призначення.

Варто зазначити, що саме цей екран може бути використаний при створенні анонсованого компанією смартфона Samsung Galaxy X, який можна скласти як книжку.

 

Apple запатентувала ноутбук з екраном замість клавіатури

 

У свіжому патенті Apple описується ноутбук, який замість фізичної клавіатури отримав великий додатковий екран OLED. Про це повідомляє Ukr.Media.

Американська компанія подала заявку на реєстрацію патенту ще в третьому кварталі 2015 року, - повідомляє Patently Apple.

Бюро патентів та торговельних марок США (USPTO) опублікувало цю патентну заявку компанії Apple 27 лютого. Патент описує «двоекранне обладнання з покращеною видимістю і притлумленням віддзеркалень». Таким чином, другий дисплей може також використовуватися як панель для створення ескізів, для ігрових елементів управління і так далі.

Патент повідомляє про дві можливі версії пристрою. Перша, найімовірніше, це MacBook, в якому два екрани є частиною єдиного пристрою і з'єднуються за рахунок шарнірного механізму. Друга версія - класичний пристрій «два в одному». Верхній дисплей можна було від'єднати і використовувати як автономний iPad.

В описі патенту уточнюється, що кожна панель покрита спеціальним поляризаційним матеріалом, що знижує ймовірність виникнення відблисків. Сенсорна панель замінить всі фізичні клавіші, а якщо буде запущено програму, кнопки будуть відображати символи, необхідні для роботи конкретної програми.

Додамо, в ноутбуках MacBook Pro 2016 компанія Apple додала сенсорну панель Touch Bar, яка розташована над клавіатурою.

Названо найбільш ненадійні смартфони

Європа майбутнього – біля Юпітера

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers