rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Комітет із питань зовнішніх взаємин Сенату США прийняв резолюцію, що засуджує окупацію Криму

Сенатори США Bob Menendez (DN.J.), співголова Сенату Комітету з питань зовнішніх взаємин, та Rob Portman (R-Ohio.) виступили із заявою після того, коли Комітет Сенату з питань зовнішніх взаємин прийняв двопартійну резолюцію. Комітет рішуче засудив незаконну окупацію Кримського півострова Російською Федерацією, а також підтвердив політику Сполучених Штатів, яка визнає Крим суверенною частиною народу України.

 

«Ця резолюція показує світові, що підтримка Сполучених Штатів суверенітету України - абсолютна. Зараз, як ніколи раніше, важливо показати нашим союзникам, що Сполучені Штати підтримають їх, якщо вони стикатимуться з російською агресією», - зауважив сенатор Menendez. На нього особисто наклав санкції Путін за постійні зусилля, спрямовані на те, аби змусити російського президента нести відповідальність за його дії. «Американський народ знає, що захист суверенітету наших союзників має вирішальне значення для нашої національної безпеки. Я з нетерпінням очікую, що ця важлива і своєчасна резолюція буде затверджена повним складом Сенату. Сенат також повинен швидко перейти до прийняття нових санкційних заходів, які б збільшили тиск на Кремль, аби позбутися цієї незаконної окупації та постійних російських військових дій на сході України».

«Сполучені Штати продовжують підтримувати Україну, яка бореться з російською агресією», - заявив сенатор Portman. Як нещодавно у своєму виступі заявив держсекретар США Pompeo, Крим був незаконно захоплений в України, тому Сполучені Штати ніколи не повинні визнавати цю незаконну окупацію. Це порушує не тільки права українського народу, а й основні принципи міжнародного порядку, який Америка з гордістю очолювала понад 70 років. Крим є частиною України. Доки Росія не визнає цей факт і не поверне Крим під український контроль, Сполучені Штати повинні зберігати та посилювати санкції проти Росії. Я схвалюю прийняття Комітетом цієї резолюції та спонукаю моїх колег підтримати її, коли мова піде про її прийняття (на рівні Сенату - ред.)».

Співавторами резолюції, окрім Menendez і Portman, є сенатори США Dick Durbin (D-Ill.), Pat Toomey (R-Pa.), Chris Coons (D-Del.), Marco Rubio (R-Fla.), Ed Markey (D-Mass.), Johnny Isakson (R-Ga.), Ben Cardin (D-Md), Sherrod Brown (D-Ohio.) та Cory Booker (D-NJ).

Пошук роботи після тривалої перерви: в чому особливість

«Не моє»: як зрозуміти, що робота вам не підходить

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers