rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Округ Cook отримає гранти, які сприятимуть розвитку громадських проектів

Президент Ради округу Cook Toni Preckwinkle та Рада уповноважених округу Cook схвалили виділення щорічної субсидії від Міністерства житлового будівництва та міського розвитку США (HUD) для підтримки життєво важливої інфраструктури, громадських послуг та економічного розвитку в окрузі Cook.

 

На потреби округу були виділені:

  • Community Development Block Grant (CDBG)): $10 805 545. Фінансує такі заходи, як розвиток житла, програми боротьби з бідністю та розвитку інфраструктури.
  • Emergency Solu­tions Grant (ESG): $834 885. Грант виділяють для того, аби за короткий час надати житло людям, котрі потерпають від житлової кризи або стали безпритульними. ESG за спеціальною формулою виділяють кошти штатам, містам, міським округам для попередження випадків втрати житла, надання притулку при надзвичайних ситуаціях та ін.
  • HOME Investment Partner­ships: $6 764 251. Міністерство виділяє грант громадам (які освоюють грант часто спільно з місцевими некомерційними групами) для фінансування широкого спектру заходів, спрямованих на створення, купівлю та / або реконструкцію доступного житла, пряму субсидію на оренду житла для малозабезпечених людей.

«Ці гранти підтримують важливі програми в окрузі Cook», - зауважила президент Preckwinkle. «Моя адміністрація зосереджується на південних передмістях, аби стимулювати економічне зростання південної частини округу. Значна частина цих ресурсів HUD сприятиме розвитку проектів та надання необхідних послуг громадам цього регіону».

Щорічна субсидія ще очікує на схвалення HUD. Кошти також планують використати для проектів із вдосконалення інфраструктури для громад та підприємств. Буде також надано підтримку притулкам, а також виділено кошти на послуги ветеранам, безхатченкам, людям з інвалідністю та іншим мешканцям округу, що потребують допомоги.

Рада уповноважених також схвалила виділення субгрантів CDBG та ESG муніципалітетам та неприбутковим організаціям для реалізації проектів та програм, які принесуть користь малозабезпеченим громадам та іншим уразливим групам населення.

Більш детальну інформацію про програми CDBG, ESG та HOME та інші ініціативи, які реалізовуються під керівництвом Бюро економічного розвитку округу Cook, можна знайти на www.cookcountyil.gov/economicdevelopment .

 

XADO – максимальна турбота про ваше авто!

Гарантія кредиту № 2

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers