rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Торонто стає кремнієвим клондайком завдяки студентам

Мегаполіс Торонто стрімко завойовує місце Кремнієвої Долини Канади. Впродовж останніх років у Торонто створено понад 82 000 робочих місць, пов'язаних з технологічною індустрією. Приріст становить 52%, це вищий темп, ніж у інших традиційних міст Північної Америки.

 

За висновками CBRE Group (найавторитетнішої й найбільшої компанії світу в сфері комерційної нерухомості та інвестицій), яка досліджувала ринок зайнятості кадрів у технологічній сфері 50 міст у Північній Америці, Торонто посіло четверту сходинку, щільно конкуруючи з трьома американськими кремнієвими лідерами - мегаполісами Бухта Сан-Франциско, Сіетл та Вашингтон (округ Колумбія). Технічні працівники у Торонто складають 8,9% від усього загалу зайнятості на місцевому ринку праці. Вперше в історії канадське місто входить у п'ятірку рейтингу CBRE.

Торонто потрапило у цей престижний рейтинг завдяки низці чинників, які першочергово пов'язані з освітянським та науковими процесами. Навчальні програми дуже гнучкі та націлені на комерціалізацію потреб ринку та суспільства. Навчальні заклади відіграють ключову роль у дослідженнях: регенеративної медицини, біотехнології та генетики, штучного інтелекту, аерокосмічного та транспортного машинобудування, сільського господарства та харчової промисловості, сфери надання ефективних послуг дозвілля, комп'ютерних технологій, а також у створенні та розвитку успішних стартапів та бізнесу та у низці інших галузей, спрямованих на  покращення якості життя.

Інфраструктура навчальних закладів Торонто з численними лабораторіями і дослідницько-прикладними центрами та хабами самореалізації, включно з розвинутою інфраструктурою мегаполісу та урядовою регуляторною політикою провадження бізнесу дозволяє як створювати успішні стартапи, так і заохочувати до співпраці солідні світові компанії, такі, як Colliers International, UBER, Alphabet. Також варто не забувати, що Торонто є фінансовою столицею Канади, а де, як не в Торонто, шукати потенційних інвесторів для своїх проектів.

У поєднанні з імміграційною політикою держави, яка на сьогодні є значно відкритішою, ніж політика США, Торонто стає магнітом для розумних людей та іноземних студентів, які пов'язують своє майбутнє з містом мрій - кремнієвим Торонто.

Навчальні програми та дослідження, які проводяться навчальними закладами, націлені не тільки на комерціалізацію виробу чи продукту, але й на його позитивний вплив на представників усіх верств населення та довкілля. Тобто, студент, як канадський так і іноземний, зокрема й з України, відчуває свою важливість і відповідальність за створення та впровадження у життя проекту, над яким він чи вона має нагоду працювати під час навчання, адже є розуміння того, що це призведе до вигідного працевлаштування й, у підсумку, дає можливість долучитися до чогось важливого, що покращить якість життя суспільства. Хіба не у цьому може бути досягнено частинку простого людського щастя?

Інший чинник успіху Торонто полягає у синергії співпраці між навчальними закладами з уже існуючими компаніями та федеральною, провінційною та муніципальною владою. Яскравим прикладом такої співпраці є Downsview Aerospace Innovation and Research Consortium (DAIRC) - аерокосмічний інноваційний і дослідницький консорціум. DAIRC - це розширення й перенесення авіаційних програм Centennial College на нову локацію й, водночас, місце спільних нових напрацювань учасниками консорціуму. Федеральний та провінційний уряди виділять понад $44млн. на будівництво цього центру. На додаток, компанії-учасники фінансуватимуть різні проекти.

Серцем консорціуму є Centennial College, Ryarson University, University of Toronto, York University та 8 авіакосмічних компаній, серед яких - Bombardier Aersopace, Pratt and Whitney Canada, Honeywell, MDA, Safran, FlightSafety, Canadensys, UTC.

DAIRC відкриє свої двері вже цієї осені на території летовища, поруч із заводом Bombardier. KMPG прогнозує, що ця ініціатива створить 144 000 нових робочих місць та принесе $2.3 мільярда в економіку Торонто протягом 20 років.

Отже, Торонто успішно реалізує запити суспільства на кооперацію освітянського середовища і новітніх технологій, що в сукупності з іншими чинниками робить місто технологічним лідером талантів ринку. Безліч молодих талантів та іноземних студентів мріють пов'язати свою долю з Торонто саме з вищевказаних причин.

Саме тому українському студентові, який планує продовжувати своє навчання за кордоном, варто зосередитися на Торонто. А канадська «Група Провіденс», офіційний освітянський партнер низки державних вищих навчальних закладів Торонто, допоможе вам стати студентом та приїхати на навчання у Торонто.

Канадська консалтингова компанія «Група Провіденс» надає послуги українцям, котрі проживають у США, Канаді й Україні, щодо можливості приїзду їхніх близьких, рідних і просто друзів з України на навчання до Канади як на довготермінові програми, так і на короткотермінові курси з вивчення англійської мови.

«Група Провіденс» спеціалізується на наданні кваліфікованих послуг з вибору освітніх програм, вступу до навчальних закладів Канади, наданні консультацій і рекомендацій щодо збору необхідних документів для студентської візи в Канаду, підтримки студентів упродовж всієї вступної кампанії й аж до приїзду в Канаду.

За додатковою інформацією стосовно того, як ваші рідні можуть приїхати до Канади на навчання, пишіть на електронну пошту «Групи Провіденс»: [email protected]; телефонуйте за номерами тел./viber:
+1-647-831-2139 (Канада),
+38-095-665-3025 (Україна)
або ж відвідайте
Інтернет-сторінку www.prov.in.ua.

 

XADO – максимальна турбота про ваше авто!

Гарантія кредиту № 2

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers