rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ XADO – максимальна турбота про ваше авто!

Компанія була заснована 1991 року в м. Харків, Україна. Сьогодні ХАДО - це світова компанія з власними представництвами у понад 15 країнах, включаючи США.

 

Перша продукція компанії у споживчій упаковці (гель-ревіталізант для двигунів) побачила світ у грудні 1999 року. У 2004 році, спільно з європейським виробником мастил Eurol BV, у Нідерландах було створено підприємство XADO Lube B.V з виробництва мастил XADO Atomic Oil з атомарним ревіталізантом.

 Title 

У 2013 р. у США, в штаті Іллінойс, відкрився офіційний філіал компанії XADO, і зараз її продукція представлена у понад 20 штатах країни.

 

Діяльність

 

Компанія виробляє понад 3000 найменувань продукції, яка доступна в більш, ніж 80 країнах світу. Найвідоміші продукти: гелі-ревіталізанти XADO, мастила XADO Atomic Oil, автохімія VeryLube.

Про технологію

 

Більше, ніж 20 років тому компанія винайшла і запатентувала спеціальну домішку, яка відновлює зношені металеві деталі частин і механізмів зсередини. Назвали цю диво-домішку, яка працює на відновлення нового покриття в місцях тертя - ревіталізант.

Ревіталізант

 

- домішка до мастильних матеріалів, що працює на процес зростання/відновлення нового покриття в місцях тертя. Це утворена в місцях тертя (при високих температурах) металокераміка, яка в 10 разів міцніша, ніж сталь.

Кожен власник хоче запобігти зношуванню свого тягача-трака і надовго зберегти його в доброму стані. Продукція XADO з технологією ревіталізації максимально допомагає впоратися з цим завданням.

Технологія ревіталізації

 

забезпечує відновлення і захист від зношення металевих деталей трака. Впродовж процесу відновлення на поверхнях рухомих частин механізмів утворюється захист - тверде металокерамічне покриття.

Title Title 

 

Коли процес ревіталізації завершено, зношені деталі, які зазнали процесу ревіталізації, вкриваються металокерамічним шаром і відновлюють свій об'єм аж до вихідного, який, здавалося би, був безповоротно втрачений протягом періоду експлуатації.

Захисне металокерамічне покриття має свої унікальні властивості: довговічність, корозійну стійкість і низьку шорсткість.

Надалі оновлені деталі працюють у 2-4 рази довше. Крім того, відмінною особливістю керамічного покриття, сформованого за допомогою ревіталізанта, є те, що у нього є здатність до самовідновлення. Продукція XADO є першою з багатьох на траковому ринку США, що була розроблена для забезпечення комплексного підходу до «лікування» деталей і механізмів вашого трака, що дозволяє уникнути дорогих ремонтів.

Товари XADO для траків діляться на кілька категорій:

 

- гелі-ревіталізанти;

- оливи;

- мастила;

- спеціальні рідини.

До найкращих тракових виробів XADO належать:

 

Maximum for Diesel Truck -для двигунів;

Maximum for (Automatic/Manual) Transmissions для трансмісій, мостів;

Xtreme (Flush/Cleaner/Economy) - промивання зі складовими, що дозволяють зменшити витрату палива;

  Title

Моторні оливи: 5W-40 Diesel (повністю синтетична моторна олива), 15W 40 CK-4 (напівсинтетична), 10W-30 Diesel Truck 15-40 CI-4 (мінеральна, напівсинтетична), 15-40 CI-4 (мінеральна).

Також у лінійці продукції представлені трансмісійні оливи та інше.

Як перейти на продукцію ХАDO?

 

Чи виїхав ваш трак щойно зі салону, чи подолав кілька сотень тисяч миль: перейти на мастило ХАDO можна абсолютно безболісно. Рекомендується зробити промивання двигуна спеціальним промивним складом XADO, а потім уже заливати моторну оливу що відповідає вимогам виробника транспортного засобу.

Також, дуже важливо правильно підібрати та вчасно залити гель-ревіталізант XADO. Це максимально забезпечить захист двигуна, збільшить компресію, зменшить витрати палива і кількість викидів шкідливих речовин у навколишнє середовище.


Таким чином, використовуючи продукцію XADO, ви не тільки подбаєте про технічний стан вашого трака, але й значно заощадите кошти і час, який ви, зазвичай, витрачали на поїздку в ремонтні майстерні.

У нашої компанії є безліч товарів для легкових авто, позашляховиків, траків, мототехніки, велосипедів і зброї, а також домашнього побуту.

 

Докладніше дізнатися про продукцію XADO ви можете, завітавши на офіційний сайт компанії у США www.xado.us. Введіть промокод «XADO» при оплаті замовлення на офіційному сайті ХАДО - та  отримайте до 30% знижки на всі товари!

Також всі новини компанії публікуються на сторінках у соціальних мережах у США: Facebook, Instagram, YouTube.

 

Title

 

 Головний офіс XADO у США розташований у штаті Іллінойс. Співробітники компанії готові відповісти на всі запитання, що вас цікавлять: (888) 787-9236, (847) 1140 або електронною поштою [email protected]

Також ви можете поставити запитання дилеру XADO в своєму штаті: перелік дилерів по штатах поданий на сайті компанії у США www.xado.us.

 

Гарантія кредиту № 2

Від свята до свята: як минув рік на ринку праці для бухгалтерів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers