rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Міська рада Чикаго вирішила збільшити кількість поліцейських для патрулювання вулиць в Українському селі

27 липня міський радник Гопкінс разом з мером міста Чикаго Рамом Емануелем та начальником поліції Джонсоном у присутності представників міської ради підписали рішення про збільшення кількості поліцейських, які будуть патрулювати вулиці, з метою гарантування безпеки в нашому місті і, зокрема, в Українському селі.

 

Оголосили, що від 27 липня 20 офіцерів, котрих відряджено до Українського села, нестимуть службу на 12-му і 18-му округах у 2-му районі міста. 18-й округ - це той округ, де розташоване Українське село та сусідня околиця Bucktown. Поліцейські будуть мати нові камери для смартфонів, для проведення цільових операцій та патрулювання.

Ці новини втішають і є ще одним доказом того, що коли ми продовжуємо заявляти про свої вимоги та лобіювати їх, є позитивний відгук. Тому нам треба не припиняти наші зусилля і весь час бути на сторожі, щоб безпека та порядок на вулицях були гарантовані міською адміністрацією. Це виконується за наші гроші, за наші податки, які ми платимо. Тому нам усім треба голосувати в час виборів і обирати тих кандидатів, які прислухаються до наших потреб і вимог.

Нагадуємо, що представники відділу УККА вже у місяці листопаді 2017 року почали переговори у цій справі з мерією та представниками міськради.

 

Разом нас багато, нас не подолати!

 

ЗАЯВА щодо необхідності припинення мовлення телеканалу «Інтер»

Звернення української громади до Генерального консула України в Чикаго пані Лариси Герасько

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers