rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Поліція «має кілька версій» убивства ветерана-активіста у Бердянську

У вівторок, 31 липня, у Бердянську, Запорізької області, невідомий на очах у друга та дружини застрелив 43-річного громадського активіста Віталія Олешка у дворі його готелю.

 

За даними журналіста Юрія Бутусова, Олешко - доброволець батальйону Нацгвардії «Донбас» з позивним «Сармат», учасник самооборони Бердянська. Він часто йшов на конфлікт з основними представниками влади міста - зокрема, Олександром Пономаревим, нардепом від групи «Воля народу» та Сергієм Валентіровим - нардепом від БПП. Зокрема, конфлікти стосувалися постачань неякісного пального для армії, через що були виведені з ладу танки 17-ї танкової бригади.

Поліція «розглядає кілька версій» вбивства Олешка - від замовного до побутового.

Про це повідомляє Національна поліція України на сторінці у Facebook з посиланням на слова першого заступника керівника Нацполіції В'ячеслава Аброськіна.

«Висунуто низку версій щодо вбивства чоловіка. Кожна версія має право на життя. Є певні напрацювання. Розглядаємо версії від замовного вбивства до звичайного побутового. Але занадто рано вказувати на якусь конкретну особу. Можу тільки стверджувати, що у найближчий час зазначене вбивство буде розкрито», - наголосив В'ячеслав Аброськін.

Водночас, на території Запорізької та Донецької областей введено оперативний план «Сирена».

Для організації розкриття цього вбивства до Бердянська відряджений заступник начальника Департаменту карного розшуку Нацполіції, який керує напрямком розкриття навмисних вбивств. Також на місці перебуває керівник поліції Запорізької області Сергій Комісаров.

Напад з кислотою в Херсоні: працівниця мерії – у реанімації

Лінія фронту: під Новолуганським бойовики застосували міномети

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers