rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: бойовики чотири рази порушили «хлібне перемир’я

Російські окупанти у вівторок, 10 липня, за день 4 рази обстріляли позиції українських військових у районі Лебединського, Широкиного та Водяного.


Про це повідомляється на сторінці прес-центру Операції об'єднаних сил у мережі Facebook.

«Упродовж поточної доби, від 7-ї ранку до 18-ї години російські окупаційні війська 4 рази відкривали вогонь на Маріупольському напрямку із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил у районах населених пунктів Лебединське, Широкине та Водяне», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. В прес-центрі повідомили, що українські військові контролюють ситуацію та дотримуються режиму припинення вогню.

Окрім того, російсько-окупаційні війська з боку непідконтрольних територій вкотре обстріляли житлові квартали населеного пункту Золоте-4.

Про це повідомляє у Facebook штаб Операції об'єднаних сил.

«Російські окупанти, нехтуючи підписаними Тристоронньою контактною групою домовленостями щодо встановлення «хлібного перемир'я» та безстрокового припинення вогню, зухвало продовжують руйнувати домівки мирних мешканців та проводять обстріли по цивільних кварталах. Так, 10 липня вкотре з боку непідконтрольного українській владі населеного пункту Золоте-5 противник підступно обстріляв житлові квартали мешканців Золотого-4», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, руйнування зазнали подвір'я, розташовані прямо у центрі селища.

«Дивом довелось уникнути жертв серед цивільного населення. Надати допомогу постраждалим на місце події прибули групи цивільно-військового співробітництва та правоохоронці», - додали у штабі.

Там також зазначили, що про цей факт повідомлено представникам СЦКК та міжнародні спостережні місії.

Сенцов виснажений, але продовжує голодування

Лінія фронту: до 20 ворожих обстрілів за день

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers