rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти у вівторок 8 разів прицільно обстріляли сили ООС із гранатометів

Бойовики на порушення «хлібного перемир'я» 2 липня з початку доби до 18:00 здійснили 8 обстрілів, втрат у лавах Збройних сил України немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

«Російські окупаційні війська 8 разів відкривали вогонь на Луганському, Світлодарському та Маріупольському напрямках із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під провокаційним вогнем перебували наші позиції у районі населених пунктів Кримське, Причепилівка, Луганське, Гнутове, Широкине та Водяне», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що втрат серед українських військовослужбовців немає. У прес-центрі наголосили, що Об'єднані сили цілком контролюють ситуацію, надійно утримують захоплені рубежі, неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації.

Раніше повідомлялося, що «Тристороння контактна група» на засіданні 27 червня домовилася про запровадження з 1 липня всеохоплюючого, сталого та безстрокового режиму припинення вогню у зв'язку з початком жнив.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російськими окупаційними військами проводяться роботи зі встановлення мінно-вибухових загороджень з використанням заборонених міжнародними конвенціями протипіхотних мін та методів мінування з використанням т.зв. «розтяжок».

 

Пожежа у «Вікторії»: потерпілі вимагають від влади Одеси 3,9 млн грн. компенсації

Лінія фронту: бойовики чотири рази порушили «хлібне перемир’я

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers