rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Топ-4 техноновинки: безпека, відпочинок і здоров’я
Найкращі винахідники світу намагаються зробити життя комфортнішим завдяки техніці. Класично ми вибрали для вас найкращі технічні новинки. Вибирайте.

1. Проектор Sweam у кишені

Title  
  
Кишеньковий проектор зі сенсорним екраном викликав справжній фурор у Швеції. Люди були у захваті, що фільми можна дивитися будь-де: чи то в офісі, чи то в парку, чи то за чашкою кави вдома. А ефект, ніби ви – в кінотеатрі. Проектор має 4,1 дюймовий дисплей. Якість зображення – 1280Х720 пікселів. Фільмів можете завантажити достатньо, адже постійна пам’ять – 16 ГБ. Оперативна – 2 ГБ. Sweam працює на ОС Android 2.1, тому можна й улюблені додатки закинути.
Кіно можна дивитися навіть при низькому освітленні у приміщенні або на вулиці. І це – ще не все. Проектор має вхід на картку nano-Sim з підтримкою 4G. Вдома можна організувати цілий тригодинний кінопоказ, адже проектор завдяки Bluetooth легко під’єднати до професійної аудіосистеми.

  Title
  

2. Компанія Samsung оновила розумні годинники Gear S3

Тепер у спортзалі, коли будете відпочивати від бізнес-справ,  годинник Gear S3 точніше проконтролює серцебиття. Щоб вас не спокушали під час обіду калорійні страви, годинник контролюватиме харчування і нагадуватиме про питну воду. Оновлення смарт-годинників піде на користь вашим робочим справам, адже вони дають можливість вносити нові контакти, створювати та редагувати нотатки, переглядати щоденні завдання, керувати презентаціями Power Point та оперативно відповідати на повідомлення.

Title  
  

3. Не лише автомобілі від Tesla

Тепер ви можете заряджати свої мобільні телефони портативними акумуляторами від Tesla. Підходять для iPhone та Android-смартфонів. Місткість пристрою – 3350 mAh. Першу партію розкупили за декілька годин після старту продажу.

  Title
  

4. Особлива камера, яка обертається на 360°

Спокійно залишайте свою нерухомість і вирушайте на роботу. Про безпеку в будинку подбає камера Moon. Це – перша у світі багатофункціональна камера відеоспостереження, що літає над зарядною платформою всупереч законам гравітації. Пристрій реагує на звуки та рух. Якщо у будинку чи квартирі відбувається щось не те, то Moon увімкне у вас на смартфоні пряму трансляцію. Камера має мікрофон, динаміки, функцію нічного бачення, датчики температури, світла, вологості та вуглекислого газу. У Moon є 5 Mn, тому відео вона записує з роздільною здатність 1080 p.

Автор: Юлія Василина
Джерело: «Егоїст»

iPhone повідомлятиме координати власника після дзвінка на 911

Місія GRACE-FO: успішний старт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers