rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Стипендіати Товариства української мови, США
Title  
 Вручення стипендій 

Д-р Ігор Пасічник, ректор Національного університету «Острозька академія», повідомив голові Товариства української мови (ТУМ) ім. Шевченка в США, що стипендії від імені ТУМ було надано десятьом студентам університету, котрі навчаються на факультетах мови і літератури, економіки, психології, міжнародних відносин та права. 30-го травня ц. р. стипендії вручали представники діаспори з Торонто Віра Маланчій і Богдан Колос.

Стипендії було вручено активним студентам, котрі народилися і виросли в незалежній Україна: Юлії Галапач (філологія), Лесі Касіяненко (журналістика), Богданові Мановському (психологія), Василю Мутеркові (романо-германські мови), Діяні Олійник (романо-германські мови), Оксані Пархамчук (українська мова і право), Юрієві Пашкові (фінанси), Тетяні Сушницькій ( міжнародні відносини), Дмитрові Стретовичу (міжнародні відносини) і Вікторії Фухман (міжнародні відносини).

Всі стипендіати не тільки навчалися на «відмінно», але також брали участь у студентському та громадському житті протягом року. Всі вони прислали листи вдячності за надані стипендії.

Цитуємо один із них (Юлії Галапач): «Хочу висловити вам щиру подяку за надану мені премію, а також за ваше бажання заохочувати студентів до саморозвитку та самовдосконалення, за підтримку української мови та сприяння її популяризації. Ціную такі погляди та вважаю, що вони є необхідними не лише для сучасної молоді, але й для всього українського суспільства. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться вам сторицею. Бажаю вам усіляких гараздів, здоров'я, процвітання та якомога більше тепла на вашому життєвому шляху».

 

Фото Е. Балашова

 

Губернатор Іллінойсу оприлюднив прокламацію на честь 85-х роковин Голодомору

Заява про відлучення дітей від батьків на американо-мексиканському кордоні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers