rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Діяльність просвітян Самбірщини
Title  
 Зустріч з українськими воїнами біля пам’ятника
С. Бандері
 

Голова «Просвіти» в Самборі Олександра Сумарук повідомляє, що в лютому було створено оргкомітет, який працюватиме над заходами до проведення року «Просвіти» на Самбірщині.

Вирішено 8-го грудня поїхати до Львова на обласне просвітянське святкування в оперному театрі, а на Самбірщині додатково до традиційних щорічних заходів буде відзначено 80-річчя Василя Стуса, 80-річчя Мирослава Скорика, а також заплановано окремо провести ювілейний просвітянський вечір, на якому буде показано фільм про тих, котрі відійшли у засвіти.

  Title
  Свято матері в Самборі (зліва – 100-річна мама
голови «Просвіти»

«Просвіта» в Самборі має свою домівку, де працює вокальна дитяча студія. Впродовж найближчого часу заплановано облаштувати музей «Просвіти» Самбірщини та бібліотеку. В рамках року «Просвіти» планується творча зустріч поетів, прозаїків, драматургів та публіцистів Самбірщини. А наприкінці вересня заплановано провести традиційні щорічні франкові читання біля погруддя Івана Франка, встановленого «Просвітою» в селі Ралівка.

Фото О. Сумарук

 

Драма-клуб Академії св. Юра дебютує виставою «It’s All Greek to Me»

Шкільні роки позаду, за плечима, попереду – життя та поклик доріг... Про матуральний бенкет у школі українознавства м. Детройт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers