rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп і Абе домовились зустрітися перед самітом США-КНДР

Президент США Дональд Трамп планує зустрітися з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе перед запланованим на 12 червня самітом між лідерами США і Північної Кореї для координації спільної стратегії щодо мирних переговорів по КНДР.

Про це повідомило в понеділок видання The Washington Post.

«Трамп і Абе розмовляли по телефону в День пам'яті (Memorial Day, 28 травня - ред.), у той момент, коли американська делегація проводила переговори з північнокорейською стороною, щоб зберегти можливість проведення саміту, запланованого на 12 червня в Сінгапурі», - зауважує видання.

Зустрічі з приводу підготовки саміту між США та Північною Кореєю вже розпочались, а представник КНДР уже вирушив до Нью-Йорка. Про це у понеділок ввечері повідомив президент США Дональд Трамп у Twitter.

«Ми зібрали чудову команду для переговорів з Північною Кореєю. Зустрічі, які стосуються нашого саміту, вже відбуваються. Кім Йон Чхол, віце-президент КНДР, уже на шляху до Нью-Йорка», - написав Трамп.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня президент Трамп заявив, що скасовує зустріч, проте після примирливої заяви Пхеньяна зазначив, що можливість зустрітися зберігається.

Зараз у Сінгапурі перебуває передова група зі США на чолі із заступником глави адміністрації Білого дому Джо Хегіном для координації логістичних питань переговорів.

При цьому, The Washington Post допускає, що зустріч Трампа і Абе може відбутися в кулуарах економічного саміту «Великої сімки», що триватиме з 8 до 9 червня у канадському Квебеку.

Trump: «Чиказькі поліцейські мають повне право протестувати проти мера»

Чикаго за тиждень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers