rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Підписання тристоронньої Угоди щодо впровадження міжрегіонального інноваційного проекту для молоді «ПрофіКемп»

29 березня в столиці відбулося підписання тристоронньої Угоди про партнерство та співпрацю, метою якої є реалізація в чотирьох регіонах України, а саме - в Закарпатській, Львівській, Рівненській та Херсонській областях - профорієнтаційного проекту для школярів «ПрофіКемп».

Від державної служби зайнятості Угоду підписав в. о. голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко, від Національної бібліотеки України для дітей - Генеральний директор Алла Гордієнко, від Міністерства освіти і науки України - директор Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Юрій Кононенко.

«Одним із пріоритетів у роботі служби зайнятості є профорієнтація населення, а насамперед - молоді. Нам потрібно і надалі вдосконалювати методи професійної діагностики молодих людей, щоб вони могли визначити схильності до тієї чи іншої професії. Це потрібно для того, щоб в майбутньому правильно вибрати свій професійний шлях», - зауважив В. Ярошенко.

Він також зазначив, що основним завданням проекту є формування у молоді відповідального ставлення до своєї професійної кар'єри, адже саме вибір професії є одним з найважливіших рішень у житті людини. Кожна молода людина повинна правильно побудувати свій життєвий шлях, аби мати задоволення від праці на користь людям і країні, в якій живеш.

Довідково:

Проект «ПрофіКемп» бере свій початок з Херсонщини, де у травні 2016 року почав діяти проект із профорієнтації для школярів «Обласний профіквест: «В долонях степу і Дніпра».

Проект був започаткований обласним центром зайнятості спільно з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки за підтримки обласної державної адміністрації.

Відділ зв'язків з громадськістю та ЗМІ

Державної служби зайнятості

Велопробіг «Чумацький шлях у Північну Америку»

Володимир Станчишин: «Військові мають зрозуміти: психотерапія – це не слабкість»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers