rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Для вас зараз - саме час взяти на себе більше різноманітних справ: чим більш активними ви будете, тим більш плідним буде результат. Не надірвіться. Вас підтримають однодумці. З керівництвом краще менше контактувати, час для цього ще не настав. Намагайтеся нікого не образити, особливо тактовними будьте з підлеглими. У середу і четвер у взаєминах з підлеглими можуть виникнути проблеми через неузгодженість, незрозумілі мотиви, різні цілі.

Будьте обережнішими з продуктами і речовинами, які вважаються алергенними. Ваш імунітет зараз може давати збій. У результаті, ви можете задихатися у запилених приміщеннях або чухатися, з'ївши апельсин або трохи шоколаду. Про всяк випадок, порадьтеся з лікарем, що робити, якщо виникнуть проблеми.

Невизначеність і заплутаність у стосунках може викликати у вас здивування - що це, кохання чи дружба? Постарайтеся щиро поговорити, проаналізувати свої почуття і прийняти правильне рішення. У п'ятницю не варто спалювати всі мости, їх потім буде важко відновлювати.

Фінансове становище починає стабілізуватися. Особливо вдалою може стати середа. З великими покупками квапитися не бажано. Спочатку порівняйте ціни. У п'ятницю не вплутуйтеся в авантюри і не будьте занадто довірливими.

 

Телець

Керівникам-Тельцям саме час подумати про кадрову політику. Якщо ж ви керуєте лише родичами, доведеться обмежитися їхнім вихованням. Якщо ж взагалі немає ким покерувати, доведеться самовдосконалюватися. Тільки спершу варто продумати все до дрібниць. Сприятливий період для вивчення нових мов і технології. У вихідні надайте перевагу самотності і хорошій книзі.

Цього тижня вашим ворогом, найімовірніше, стане безсоння. Якщо виною всьому шум - придбайте беруші; дискомфорт - змініть подушку, ковдру, а то і матрац, залежно від того, що саме вас не влаштовує. Не забувайте провітрювати спальню.

Ви повинні відчувати впевненість у своїх силах. Тоді ви зможете зачарувати того, хто вам подобається. У середу і суботу з'явиться шанс стати ближчими.

Ваш фінансовий ресурс потихеньку починає виснажуватися, а нові надходження з'являться лише наприкінці тижня. Середа - сприятливий день для укладення договорів. У вихідні будуть вдалими покупки для членів сім'ї.

 

Близнюки

На початку тижня ймовірна приємна звістка. У вас буде привід похвалити себе. У середу, викриваючи недоліки інших людей, пам'ятайте і про власну недосконалість. Спілкування з друзями допоможе при вирішенні багатьох проблем. Цього тижня діти тішитимуть вас своїми успіхами. У вихідні на вас чекає чимало цікавого.

Зараз особливий вплив на вас матимуть трави. Засобами, виготовленими за рецептами народної медицини, ви зможете досить успішно коригувати свій стан. В ідеальній ситуації поради, якими ви скористаєтеся, повинні бути отримані від тих, хто давно й успішно практикує нетрадиційні методи лікування. Однак, у серйозних випадках необхідно звернутися до лікаря.

Ви, можливо, наразі самотні, але раптове романтичне знайомство буде вельми вдалим і перспективним. Якщо ж у вас вже є пара, проведіть вихідні зі своїм обранцем за містом або підіть у театр.

На вас чекає фінансовий успіх. Ваші ідеї, нестандартний підхід і готовність багато працювати принесуть результат. У вас з'являться нові перспективні проекти. У понеділок або вівторок вірогідні великі фінансові надходження. У вихідні відзначте свої досягнення з близькими людьми.

 

Рак

Наступний тиждень може принести багато ділових пропозицій. Вибирайте найперспективнішу. На початку тижня доведеться попрацювати, щоб врахувати свої інтереси і нікого не образити. Можливе ускладнення взаємин з колегами на роботі. У четвер не варто поширювати свій поганий настрій на інших, це - і без того вельми конфліктний день. У неділю можливі приємні звістки здалеку.

Зараз - вдалий час для того, щоб трохи збільшити фізичне навантаження, якщо відчуваєте, що вам це під силу. Можна ускладнити і саму програму тренувань, особливо, якщо ви давно використовуєте один і той же комплекс. Дуже корисні біг, плавання, стрибки, їзда на велосипеді.

На початку тижня дізнайтеся у коханої людини, які її плани на найближче майбутнє, щоб уникнути непорозумінь. Субота і неділя - хороші дні для романтичних зустрічей.

Якщо ви не витрачали зайве і відкладали, то це дозволить зробити цінне придбання для дому. Будьте уважними і не упустіть свій шанс схопити удачу та втримати її. У вихідні добре було б не працювати і не думати про справи.

 

Лев

Цього тижня ваші бажання будуть конфліктувати з вашими можливостями. У ваших інтересах - взагалі нічого не хотіти, саме тоді можливостей буде безліч. У вівторок стежте за новинами і переговорами, але постарайтеся бути не надто ініціативними. У четвер може покращитися ваша підприємливість. У п'ятницю спілкування з колегами принесе безліч позитивних емоцій. У неділю забудьте про всі проблеми, проведіть день у комфортній атмосфері.

Вас може підвести самовпевненість. Не варто надавати перевагу самолікуванню, зверніться до лікаря. Можливо, на вас чекає сюрприз - а приємний чи ні, вирішувати вже вам. Тим, у кого зі самопочуттям усе гаразд, треба дотримуватися правил безпеки.

На початку тижня не будьте дуже самовпевненими, це не найкраще вплине на взаємини з коханою людиною. У вихідні постарайтеся не потонути у побутових і сімейних проблемах.

Фінансове становище - більш-менш стабільне. Спробуйте піклуватися не лише про близьких - придбайте що-небудь приємне або потрібне і для себе. У вівторок доведеться домовлятися з колегами про щось важливе.

 

Діва

Цього тижня не бажано бавитися у котики-мишки з іншими, будуть корисними лише чесні і відкриті взаємини. Поступово зростає ваш авторитет, колеги чекатимуть від вас підтримки. Допоможіть їм, але постарайтеся не звалювати на свої плечі дуже багато чужих проблем. Перша половина тижня може бути надмірно метушливою і напруженою. Може розпочатися гостра боротьба з конкурентами. Витримавши ці випробування, ви зможете довести собі й іншим, що маєте право на самостійні рішення.

Присвятіть цей тиждень боротьбі зі шкідливими звичками, насамперед, відмовтеся від сигарет. Корисно заручитися підтримкою близьких - попросіть їх допомогти вам, але визначте межі цієї допомоги. Інакше замість користі отримаєте шкоду.

Можна щиро потішитися вашими успіхами і порозумінням із близькою вам людиною. Все буде гармонійно складатися у ваших стосунках. Постарайтеся не вимагати від коханої людини більше, ніж вона може дати. Вівторок - чудовий день для романтичних зустрічей. У четвер краще не зачіпати гострі теми, щоб не посваритися.

У понеділок і вівторок можливі конфлікти на роботі. Зараз краще не намагатися брати відповідальність на себе. У середу не носіть великі суми грошей, бережіть свій гаманець. У четвер будьте уважними при підписанні документів.

 

Терези

Тиждень - вдалий для складання звітів про виконану роботу. У найближчі дні експерименти - не бажані, краще діяти перевіреними методами. У другій половині тижня можливі ускладнення у справах і розбіжності з діловими партнерами. У сім'ї теж не просто буде домовитися. У понеділок не рекомендовано налагоджувати ділові взаємини з новими партнерами. У вівторок ваша товариськість знайде гідне застосування.

Вам треба вивчити принципи тайм-менеджменту і навчитися відпочивати. Якщо ви продовжуватимете працювати у колишньому режимі, надовго ваших сил не вистачить. Робіть перерви у роботі. Відпочивши, ви почнете діяти значно ефективніше. Щодня намагайтеся у вашому щільному графіку знаходити хоча би півгодини на прогулянки.

Цього тижня стосунки з коханою людиною будуть сповненими несподіванок, не завжди приємних. Однаку, ваш обранець може виконати ваше заповітне бажання. У неділю не нехтуйте можливістю серйозно поговорити, це допоможе вам краще пізнати одне одного.

З'явиться можливість для стабілізації фінансового становища. Тільки не поспішайте одразу в магазини. Вам не потрібні необдумані витрати. Обережніше з конкурентами, не будьте дуже відвертими з ними.

 

Скорпіон

Професійні інтереси й особисте життя будуть тісно переплітатися, у ділових проектах можуть брати участь ваші друзі або родичі. У вівторок будьте обережними, спілкуючись зі сторонніми. У цей день бажано контролювати не лише дії і слова, а й думки. У середу обставини можуть складатися сприятливо, на вас чекатиме додатковий прибуток. Кінець тижня може принести вигоду від реалізації проекту. У вихідні більше відпочивайте.

Будьте уважнішими до стану вашої шкіри. Можливо, їй потрібне додаткове харчування або зволоження. Постарайтеся дати їй усе необхідне, тоді ви будете привабливіше виглядати і краще почуватися. Якщо не впевнені у тому, що ж вашій шкірі не вистачає, проконсультуйтеся у косметолога. Не скупіться, ці витрати зараз - виправдані.

Ваші гармонійні стосунки наприкінці тижня можуть зазнати певних випробувань на глибину і серйозність почуттів. Однак, це тільки їх зміцнить. Спокійно поставтеся до зайвої емоційності партнера.

Досить вдалий у фінансовому плані тиждень. У четвер керівництво оцінить ваші ідеї. У колективі складається доброзичлива атмосфера. У понеділок може надійти цікава інформація. Вівторок принесе прибуток.

 

Стрілець

Скромність буде прикрашати вас і позбавить від конфліктних ситуацій. Але за свої права доведеться поборотися. Підберіть потрібні аргументи, тоді до вас прислухаються. Вам зараз потрібно менше базікати, краще сховати свої уразливі місця якомога далі від поглядів інших. Це необхідно для вирішення важливих справ та уникнення помилок.

Цього тижня ваші очі будуть особливо уразливими. Якщо ви довго працюєте за комп'ютером - робіть перерви на гімнастику для очей. В обідню перерву знайдіть можливість трохи посидіти, заплющивши повіки. Зробіть масочку з чаю або скибочок свіжого огірка. Пересохлі очі не тріть руками - щоб не занести інфекцію; ефективнішим буде частіше кліпати очима.

Наберіться терпіння і не нападайте на кохану людину з докорами і претензіями. Мудрість і стриманість допоможуть вам промовчати, і тоді є надія. Відлига у стосунках уже настала, важливо вчасно це помітити.

Вас тішитиме фінансова стабільність. Понеділок - вдалий день для укладання угод і проведення ділових переговорів. Дорогі покупки бажано відкласти до неділі. Вивчення нової галузі знань допоможе поліпшити матеріальне становище у найближчому майбутньому.

 

Козеріг

Цей тиждень може бути досить сприятливим для перегляду системи цінностей, а також для втілення планів у життя. Намагайтеся оцінювати справи з точки зору далекої перспективи. Події цього тижня вплинуть на ваше майбутнє. Ймовірні прорахунки на роботі, пов'язані з втомою. У четвер у ваших планах можуть статися істотні зміни. У п'ятницю для вирішення накопичених проблем будуть потрібні старанність і тривала копітка робота.

Більшості представників вашого знака не доведеться хвилюватися з приводу свого здоров'я. Ви будете рухливими, енергійними, ваше самопочуття може бути кращим, ніж зазвичай. Якщо ви правильно скористаєтеся можливостями, які дадуть вам зірки, то не доведеться обмежувати свою активність. Пам'ятайте про правила техніки безпеки.

На жаль, цей тиждень не передбачає великі успіхи в особистому житті. Майже весь час з'їсть робота і метушня, спрямована на вирішення побутових проблем. Такий період допоможе перевірити глибину ваших почуттів і зрозуміти, чи потрібні вам ці стосунки.

У фінансовому плані ваші можливості - не такі великі, як хотілося б, тому наразі не бажано планувати великі покупки. А ось якістю дрібних покупок ви будете задоволені. На роботі можливі зміни. Можливо, у вас з'явиться новий керівник.

 

Водолій

Якщо ви бажаєте досягти значних результатів, потрібно діяти хоч і м'яко, але досить наполегливо. Не сидіть, склавши руки, навіть якщо ви абсолютно впевнені у тому, що все необхідне для успіху вже зроблено. Від вашої активності у ці дні залежатиме втілення планів у реальність. У четвер, займаючись улюбленою справою, ви можете знайти втрачену гармонію. Будьте уважними до близьких, і вони обов'язково віддячать вам.

Настав момент прийняти рішення - як ви будете далі жити? Якщо нічого не робити - ваше здоров'я почне погіршуватися, в одних представників знака - швидше, в інших - повільніше. Ви будете гірше почуватися і виглядати - день за днем. Безрадісна картина, чи не так? Все може бути інакше. Потрібно лише дотримуватися простих, добре відомих правил.

Сильною стороною вашої натури буде здатність заінтригувати. Не варто «напускати занадто багато туману» навколо своєї особистості - ви можете у ньому загубитися. Ваш обранець хоче розуміти, з ким має справу.

Вам необхідно опрацювати чітку стратегію у фінансових питаннях, інакше кошти будуть випаровуватися з неймовірною швидкістю. Можливо, є сенс їх взагалі не чіпати, краще віддайте членам сім'ї на збереження.

 

Риби

Практично все, що ви запланували, реалізується. Приведіть у порядок усі свої справи, ретельно підготуйтеся до важливих подій. Не потрібно стримувати свої емоції, якщо вам хочеться розважитися. Із запланованими зустрічами справи йтимуть геть погано - вони будуть зриватися то через запізнення, то через непорозуміння.

Серйозних проблем зі здоров'ям у вас не виникне. Постарайтеся, щоб на вашому столі були свіжі овочі і фрукти. Корисне для вас і свіже повітря - якомога більше часу проводьте на вулиці, складіть графік щоденних прогулянок. Одягайтеся за погодою.

Постарайтеся триматися якомога далі від родичів, які люблять давати поради на всі випадки життя. Цього тижня вони можуть зазіхнути на вашу особисту сферу, ускладнивши стосунки своєю присутністю. В суботу не квапте кохану людину.

Перша половина тижня - цілком вдала. У середу ймовірні нові фінансові надходження. У вихідні бажано звести витрати до мінімуму, вам можуть терміново згодитися кошти на щось більш важливе.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers