rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ ATLANTIC EXPRESS – Надійність, вартість і швидкість перевезення – це наші пріоритетні напрямки, і в них нам немає рівних!

З початком нового сезону багато бізнесів прагнуть розширити спектр своїх послуг, зацікавити клієнтів новими пропозиціями і вигідними акціями. Atlantic Express - компанія з доправлення посилок і найвідоміший у Чикаго сервіс міжнародного перевезення посилок, також активно працює у цьому напрямку. Про традиційні послуги та інновації у сфері міжнародного поштового бізнесу ми розмовляємо зі Сергієм Гілевським, менеджером компанії Atlantic Express.

- Сергію, ви вже не вперше даєте інтерв'ю нашій газеті. Фірма Atlantic Express добре знайома нашим читачам. Але нагадайте, будь ласка, для тих, хто недавно приїхав у Чикаго, як довго компанія Atlantic Express працює на ринку перевезення посилок?

Сергій Гілевський: Уже близько 30 років. Основний напрямок - це логістика і, звичайно ж, посилки. Департамент посилок активно працює з дня заснування компанії, але останнім часом ми постійно додаємо нові послуги, оскільки обіг поштових відправлень зростає не щороку, а буквально щодня.

- Яка географія вашого сервісу?

- Посилки ми доправляємо практично у 40 країн світу. Основний напрямок - країни Європейського Союзу і Східної Європи. Тобто, всі ті країни, з якими пов'язані національні громади у Чикаго. Якщо ваші родичі живуть або працюють у Європі, ви можете відправляти їм посилки зі США. Зараз же багато мешканців України, Білорусії, Молдови їздять на заробітки до Німеччини, Польщі та інших країн Європи. Наші пріоритетні напрямки - Україна, Білорусь, Росія, Молдова. Туди через нашу компанію йде основний потік посилок із Чикаго.

- Чи є у вас якісь спеціальні умови для відправлень у ці країни?

- По-перше, ми пропонуємо послугу кур'єрів з доправлення авіа- і морських посилок в Україну безпосередньо додому адресатам. У Молдову ми привозимо додому клієнтам також і негабаритні посилки. Порівняно з конкурентами, ціни на відправлення з кур'єрським доправленням в Atlantic Express - найнижчі.

Є і спеціальна пропозиція: з 1 березня до 1 квітня на авіапосилки в Україну (а це - наші основні клієнти) ціна встановлена найнижча на ринку - $2.19 за фунт.

Загалом, наша цінова політика спрямована на те, щоб сервіс від Atlantic Express був доступний усім людям - незалежно від того, в яку країну вони відправляють посилки. Напевно, кожен, хто приїхав у США і має родичів або друзів далеко за кордоном, хоче потішити близьких подарунками до свят або просто допомогти їм, відправивши якісь необхідні або приємні речі.

- Наближається велике свято - Великдень, і майже кожен із нас відправляє в Україну подарунки до цього свята. Тому цілком актуальне питання: які терміни доправлення, і чи є якісь обмеження щодо габаритних посилок?

- Для кожної країни є свої правила. Максимальна вага для українських посилок чимала - 110 фунтів, незалежно від способу перевезення. Якщо йдеться про країни Євросоюзу, то вага посилки може досягати 100 фунтів, але ми рекомендуємо відправляти туди посилки не важчі, ніж 66 фунтів, щоб не платити додатково за вагу. Для авіапосилок, які відправляють у Росію кур'єрською службою, встановлена максимальна вага 66 фунтів. Терміни перевезення для авіапосилок - у середньому - від 7 до 14 днів, залежно від конкретного напрямку, а в Західну Україну - до 7-10 днів. Морські посилки перевозять дещо довше - від 4 до 6 тижнів. Відправлення з Чикаго - щотижня, всі посилки - застраховані, і шлях кожної з них можна відстежувати online. Тобто, і ви, й одержувачі посилки точно знаєте, де вона перебуває у даний момент і в який день ви зможете її отримати.

До речі, ті, хто літає періодично до себе на Батьківщину або в гості до родичів і друзів, котрі працюють у Європі, вже давно відправляють усе заздалегідь, до свого відльоту - і через нашу компанію. Адже, як ви розумієте, дешевше і зручніше відправити посилку, ніж везти подарунки родичам зі собою у валізі - і платити авіакомпанії втричі дорожче за додатковий багаж або зайву вагу.

Швидко, зручно, надійно, вигідно - це найкращі умови пересилань, і всі ці переваги поштового сервісу пропонує вам Atlantic Express.

Детальну інформацію стосовно поштових відправлень можна знайти на сайті: Atlantic Express Corp. - www.atlanticexpresscorp.com.

Якщо, все ж таки, у вас виникли запитання, телефонуйте за номером:

708-907-3000. Наші співробітники розмовляють кількома мовами, зокрема, й українською.

 

Адреса головного офісу:

8801 S. 78th Ave., Bridgeview, IL 60455

708-907-3039

 

Наші представники:

Kalyna Corp.

338 S. Rohlwing Rd., Palatine, IL 60074

847-776-7766

 

Dolynka UA-USA Consulting

5050 N. Cumberland Ave., Norridge, IL 60706

773-600-2727

 

Continental USA 2

2207 W. Chicago Ave., Chicago, IL 60622

773-489-9770

Atlantic Express: «Наша пропозиція щодо співвідношення ціни і сервісу – одна з найкращих!»

Interrupted income – це сталося!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers