rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Семирічна українка встановила унікальний рекорд за три хвилини

Художня гімнастика

7-річна одеситка Софійка Костріцька під час 3-хвилинного танцю виконала аж 111 акробатичних елементів! При цьому, жоден із них не повторився двічі. Цей виступ талановитої спортсменки визнано рекордом України у номінації «Найбільша кількість акробатичних елементів в одному танці у виконанні дитини». Експерти ледве встигали фіксувати складні трюки, хоч і список був підготований заздалегідь. При цьому дівчинка виконувала їх так легко, що здавалось, ніби її тіло невагоме, як пір'їнка.

Title Title 
Title Title 

 

Окремі трюки були дуже складними: «бутон» - стійка на грудях без торкання ніг і рук; «копфшейн» - стійка на голові без опори на руки; лягскач - трюк, який виконують у циркових номерах, і багато інших. Окрім кількох десятків силових вправ, дівчинка продемонструвала й ідеальну розтяжку. Експертів здивувало, що під час виконання цих фізично складних трюків дівчинка практично не втомлюється, зазначають у прес-службі реєстру рекордів.

Title Title 

 

Софія приділяє акробатиці і гімнастиці весь вільний час, вона цим живе. Її мрія - стати цирковою артисткою. Юна рекордсменка України навчається на «відмінно» у другому класі Подільської школи-ліцею. Її улюблений урок - фізкультура. Лише скаржиться, що на заняттях не дозволяють робити фляки і сальто.

 

Title
 

 

Рекорд України - значна подія в житті Софії Костріцької, але це - не перше її досягнення високого рівня. У 2016 році вона стала переможцем Всеукраїнської премії Міністерства освіти «Диво-дитина», цього ж року здобула перемогу на фестивалі в Болгарії. У 2017 році стала володарем Гран-прі фестивалю «Airena Olive» під патронатом ЮНЕСКО в Греції, а також стала переможцем у щорічному рейтингу популярності людей та подій «Народне визнання» у номінації «Майбутнє Одеси». Крім того, Софія стала третьою на Кубку Європи, де презентувала номер «contemporary» у стилі сучасних танців.

Джерело: «Вісті Придніпров'я»

 

Марта Костюк: «Пишаюся Україною, читаю Теккерея, обожнюю Вакарчука, люблю Нью-Йорк та мрію про Вімблдон»

Дзюдо

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers