rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Починайте активно змінювати себе, шукати неординарні шляхи в особистому житті. Надаючи послугу керівництву, ви допоможете вирішити складну ситуацію, і воно неодмінно віддячить вам. П'ятниця - чудовий день для зустрічей і дружніх вечірок. Тільки заздалегідь запросіть тих, кого хочете бачити. Вихідні дадуть вам можливість відпочити від проблем на роботі і вдома.

У найближчі дні зірки рекомендують вам лягати спати якомога раніше. Останнім часом ви втомлюєтеся трішки більше, ніж зазвичай, - і відпочивати вам потрібно також трішки більше. Фатальних наслідків для вашого самопочуття чинний режим ще не спровокував, але якщо будете продовжувати у тому ж стилі, проблеми рано чи пізно обов'язково почнуться. Намагайтеся обмежити споживання кухонної солі.

Ймовірна незначна сварка з коханою людиною. Постарайтеся не сприймати її легковажно. Зробіть висновки з цієї ситуації, тоді все швидко стане на свої місця.

Будьте уважними при користуванні банкоматом. Ваша активність і своєчасні ділові пропозиції сприятимуть поліпшенню фінансового становища. У п'ятницю будуть вдалими ділові зустрічі і переговори.

 

Телець

Цього тижня, можливо, вам випаде один з тих рідкісних шансів, які стають причиною кар'єрних злетів. Разом з тим, ви можете довго і безуспішно з'ясовувати стосунки на роботі чи вдома. Намагайтеся зрозуміти близьких людей. У п'ятницю необхідно контролювати не лише свої дії і слова, але й думки. У неділю будьте особливо обережними з новими ідеями, вони можуть бути надто епатажними.

Існує підвищений ризик виникнення проблем зі здоров'ям, зокрема, з органами травної системи. Стежте за термінами придатності продуктів харчування і страв. Фрукти та овочі ретельно мийте, рибу і м'ясо - готуйте згідно з кулінарними рецептами. Носіть при собі сорбенти, щось для зменшення газоутворення, від печії.

На початку тижня у вас може з'явитися непереборне бажання відігратися на близьких за образи, завдані кимось іншим. Вас можна зрозуміти, але це - неправильна мішень для ваших емоцій. Тим більше, що насправді ситуація не є такою поганою, як вам здається. Шукайте позитив.

Цього тижня ви цілком можете розраховувати на прибуток, тільки тримайте у таємниці свої джерела доходів і стежте за тим, що і кому ви розповідаєте. У четвер є шанс почати втілювати у життя свою заповітну фінансову мрію.

 

Близнюки

На початку тижня на вас чекають цікаві творчі плани. Можна розраховувати на додатковий прибуток, який дозволить запланувати подорож у теплі країни і влаштувати дуже комфортний відпочинок. У середу ваші енергія і наполегливість стануть гарантією успіху в багатьох справах, на вас чекає романтичне побачення. П'ятниця може стати одним з найбільш вдалих днів тижня. Вихідні краще присвятити близьким людям.

Головне правило - помірність навантажень. Вони повинні бути - і психологічні, і фізичні, потрібно тренувати мозок, необхідно займатися спортом. Однак, всі ці тренування повинні бути посильними і приносити задоволення, а не викликати сльози від болю чи усвідомлення власного безсилля. Не беріть на себе підвищену відповідальність. Ваш організм не готовий працювати над силу - і якщо ви намагатиметеся його змушувати, наслідки можуть бути сумними.

Ваші стосунки з коханою людиною розвиваються за найкращим сценарієм. Середа - один із найромантичніших днів, можна зважитися на рішучий крок і відверте зізнання. Вихідні будуть сприятливі для зустрічей і побачень.

У понеділок і вівторок вам вдасться зробити значний поступ. Ваші зусилля дадуть результати і прибуток. Вам запропонують вигідний проект. Потіште кохану людину дорогим подарунком.

 

Рак

Чудовий тиждень для творчості і кар'єри. Ваша працездатність здивує інших. Вашу зосередженість і уважність сприйматимуть з вдячністю. А ось особисті стосунки краще не з'ясовувати, буде важко прийти до спільної думки. Вас можуть зацікавити культури інших народів. Ви - сповнені сил і цікавих ідей. Найбільш сприятливим днем стане четвер.

Не перевантажуйте себе зайвими турботами. Не беріть на себе додаткову відповідальність. Енергії у вас достатньо - для повсякденного життя, але не більше. Якщо ви почнете активно її витрачати, то незабаром виникне дефіцит, який не найкращим чином позначиться на самопочутті. Вивчіть енергетичні практики, щоб покращити ситуацію.

На початку тижня ваші стосунки будуть безхмарними, намагайтеся їх зберегти на цьому рівні. У середу, найімовірніше, ви будете перебувати в стані цілковитого спокою. І ваш обранець потішить вас.

Фінансове становище починає стабілізуватися, можна трохи зменшити інтенсивний темп роботи, але не час повністю розслаблятися. Можуть надійти нові вигідні пропозиції, або ви знайдете роботу своєї мрії.

 

Лев

Спробуйте не квапити події і сприймати людей такими, якими вони є. Головне - спокійно вирішувати всі проблеми. Краще не казати зайве, щоб не стати жертвою пліток. Допоможіть колегам на роботі, але не давайте нікому сідати собі на шию. У другій половині тижня можливе знайомство з новими діловими партнерами. Відпочиньте у вихідні на природі, підіть на ковзанку всією сім'єю.

Неприємні сюрпризи зі здоров'ям практично відсутні. Якщо ви приділите час і увагу своєму зовнішньому вигляду, зокрема, стану шкіри, нігтів, волосся - результати вас потішать. Будь-які заходи повинні приносити не лише користь, але й задоволення. Не сидіть на дієті, якщо це викликає у вас негативні відчуття - краще більше рухайтеся, танцюйте.

Цей тиждень бажано присвятити налагодженню особистих стосунків: будьте по-особливому уважними до коханої людини. Частина проблем вирішиться сама. У п'ятницю краще призначати побачення на нейтральній території.

Бурхливе особисте життя передбачає певні витрати. До кінця тижня фінанси, цілком ймовірно, зійдуть на пси. Однак, премія наприкінці тижня залатає невеликі дірки у бюджеті.

 

Діва

Цього тижня ви можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це робити. Результат ваших роздумів відомий заздалегідь - впертості вам не позичати, і ви візьметеся за цей тягар хоча б зі спортивного інтересу. Щоб тиждень мав позитивні результати, всі важливі справи необхідно запланувати на понеділок і другу половину тижня. Не варто сумувати, якщо ви раптом опинилися на самоті у День закоханих. У вихідні люди будуть викликати симпатію, допомагати і підтримувати вас.

Можливо, вам нагадають про себе якісь старі захворювання. Про всяк випадок, майте при собі необхідні ліки. І зверніться до лікаря. За підтримки фахівця, строго дотримуючись його рекомендацій, ви зможете знову досягти стану ремісії, а то й остаточно вилікуватися.

Якщо ви не будете надто принциповими у ставленні до коханої людини, то пані Фортуна не омине вас своєю прихильністю. Менше критики, більше ласки. Особливо вдалими будуть зустрічі в суботу та неділю.

Уникайте великих витрат. Намагайтеся ходити у магазини рідше і купувати лише найнеобхідніше. У п'ятницю ймовірні фінансові надходження.

 

Терези

Усі припускаються помилок. Мудрість життя по­ля­гає у тому, щоб їх не повторювати, а засвоювати позитивний досвід з життєвих труднощів. Відкрийте у собі азарт: якщо не вийшло з першого разу, спробуйте ще, тільки підіть іншим шляхом, попросіть поради у близьких людей.

У найближчі дні зірки рекомендують вам оберігати свої легені від пилу і диму цигарок. Чисте повітря - ось що вам потрібно для здоров'я і хорошого самопочуття. Тільки не беріться самі за прибирання - інакше надихається того, що вам вдихати зовсім не варто. Зараз правильніше, простіше і вигідніше запросити фахівця з клінінгової компанії або, якщо це неможливо з тієї чи іншої причини, попросити когось з рідних допомогти. Бережіть себе.

Зараз - не час плекати егоїзм і піклуватися лише про себе. Більше думайте про близьких. І не обов'язково про одну-єдину кохану людину. Добре слово і трохи уваги потішать також й інших членів вашої сім'ї.

Ваш заробіток нарешті стане стабільним. Тож у суботу можна пройтися магазинами і покращити собі настрій приємними покупками.

 

Скорпіон

Творча діяльність буде позитивно впливати на ваш настрій і працездатність. Якщо вам доведеться захищати нові ідеї, не бійтеся, керівництво визнає вашу правоту. У середу і четвер плануйте рішучі дії, починайте новий проект, не знехтуйте своїм шансом, використовуйте сприятливу можливість реалізувати свої здібності. Але знайдіть час і на романтику.

Вам варто подбати про свої легені, стежте за своїм диханням. Воно повинно бути спокійним, розміреним. Дихайте на повні груди. Гуляйте на свіжому повітрі. Не допускайте перевантажень, після яких ви ніяк не можете віддихатися. Якщо захоплюєтеся спортом - будьте обережними, розраховуючи, самостійно або з інструктором, інтенсивність тренування. Корисною є дихальна гімнастика; до неї можна додати будь-які вправи, які розвивають легені.

З'явиться шанс змінити своє особисте життя у кращий бік. Ваші стосунки - на хвилі піднесення. Ви розумієте одне одного з півслова. Якомога більше часу проводьте разом.

Будьте ініціативними, ваші креативні ідеї сподобаються колегам і принесуть прибуток. Не сприймайте зауваження керівництва як критику. Вашу роботу цінують, з вами просто хочуть порадитися.

 

Стрілець

Цього тижня Фортуна буде посміхатися вам і ви зможете відкрити власну справу, однак, це потребує чимало сил і часу. Варто задуматися над майбутньою відпусткою, і якщо у вас є можливість, то виберіть тур в якусь екзотичну країну. У п'ятницю вас будуть спокушати привабливою діловою пропозицією, від якої буде нелегко відмовитися. Однак, краще все проаналізувати і не поспішати з відповіддю.

Цього тижня - на думку зірок - представникам вашого знака не варто повністю вилучати зі свого раціону солодке. Балуйте себе - це піде вам лише на користь. Звичайно, в усьому потрібно знати міру - вам дозволено з'їсти шматочок шоколаду, але не всю плитку за один раз. Також будь-які швидкі вуглеводи правильніше їсти до полудня. Ідеальним часом для них є другий сніданок. Пам'ятайте про це правило і дотримуйтесь його.

На початку тижня ви будете, як ніколи, налаштовані на романтичний лад. Однак, у вихідні особисте життя може подарувати не надто приємні сюрпризи. У неділю на вашу адресу може бути висловлено чимало претензій, ймовірні непорозуміння, ревнощі й образи.

Можна спокійно зітхнути - є велика ймовірність поліпшення фінансового становища. Щоправда, необхідно раціонально розпорядитися цими коштами. У вас з'явиться прибутковий підробіток.

 

Козеріг

Цього тижня ви матимете шанс сповна насолодитися бажаною свободою дій, але не забувайте про здоровий глузд і тверезий погляд. Анархічний настрій і небажання комусь підкорятися можуть принести розчарування і непотрібні втрати. У суботу було б добре постежити за своїм язиком, і перш ніж казати що-небудь, подумайте. Намагайтеся бути чесними зі собою й іншими.

Цей тиждень зірки рекомендують присвятити руху. Якщо ви відвідуєте спортзал або надаєте перевагу танцям - спробуйте не пропускати тренування без вагомої на те причини. Дуже важливо виходити на прогулянки - щодня, не менше, ніж годину за будь-якої погоди. Добре було б і побігати.

Цей тиждень сприяє різкій зміні настроїв. Прислухайтеся не лише до себе. Адже ви можете бути абсолютно спокійними, але раптом перетворюєтеся на вогонь, чим ризикуєте шокувати кохану людину.

У фінансовому плані у вас все зараз досить добре, що дозволяє вам почувати себе впевнено і спокійно. На другу половину тижня не варто планувати ділові зустрічі - лише телефонні розмови і листування.

 

Водолій

Особиста чарівність дозволить налагодити необхідні партнерські взаємини у діловій сфері. У середині тижня ймовірні нетривалі поїздки. Починаючи з п'ятниці, вирішаться сімейні проблеми, почнеться період повного порозуміння.

Сонце і повітря - це чудово. Добре, якщо у вас є і те, й інше. У крайньому випадку обмежтеся повітрям, і щоб його було якомога більше. Обов'язково виходьте на прогулянку за найменшої можливості. Сплануйте поїздку за місто. Сосновий ліс буде найкращим варіантом.

Середа - один із найбільш пам'ятних днів. Влаштуйте свято для двох. Саме у цей день ви можете бути чарівними. Неділя, навпаки, - день ліричний. У п'ятницю ви зможете щиро радіти і розважатися, не звертаючи увагу на дрібні неприємності, тим більше, що вони швидко минуть.

Фінансове становище цього тижня буде, найімовірніше, стабільним. У вихідні не розоряйте сімейний бюджет, бажано уникати велелюдних місць і занадто галасливих розваг.

 

Риби

Цього тижня ви відчуєте легкість, піде у минуле багато з того, що вас дратувало. Перша половина тижня - сприятлива для активного спілкування у неформальному стилі. Зайва строгість може відлякати кого завгодно, постарайтеся бути вільнішими. У четвер намагайтеся бути толерантними, щоб уникнути конфліктів з керівництвом. У п'ятницю є ризик витратити занадто багато часу або коштів, причому, даремно. У вихідні прислухайтеся до внутрішнього голосу, він вас не обдурить.

Ваша травна система зараз - дуже ніжна й уразлива. Зірки рекомендують вам зменшити у раціоні кількість маринованих, копчених, солоних, смажених продуктів. Було б непогано відмовитися від занадто жирної їжі та алкоголю. Тим, хто давно хотів сісти на дієту, зірки дають зелене світло - звичайно, якщо вибрана система харчування відповідає правилам здорового способу життя. Не можна голодувати і позбавляти себе води.

Щоб ваші близькі стосунки продовжували складатися гармонійно, вам необхідно звільнитися від безпідставних ревнощів і не провокувати кохану людину на скандал. У суботу запросіть свого обранця у кіно або ресторан.

На понеділок дуже не бажано планувати важливі ділові зустрічі, краще запланувати їх на інший день, наприклад, четвер. У вівторок будуть вдалими ділові поїздки. У суботу можна зробити дорогу покупку в кредит.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers