rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень може бути багатим на не завжди приємні сюрпризи. Вам необхідно бути терплячими, інакше ділові партнери можуть скористатися вашою емоційністю й спровокувати конфліктну ситуацію. Варто відновити втрачені контакти в особистій сфері. Випадкові зустрічі відкриють для вас нові перспективи. Головне завдання у вихідні - не нервувати з приводу нескінченних домашніх справ і не ускладнювати взаємини у родині. Діти здатні більше тішити вас, ніж засмучувати.

Не варто слухати чужі поради. Вчіться прислухатися до голосу свого організму. Ви зможете зрозуміти, чи відбувається з вами щось не те, чи побоюватися немає причин.

Ви зараз - просто чарівні і є бажаним об'єктом для осіб протилежної статі. Однак, якщо у вас вже є кохана людина, то ризикуєте зачепити її почуття і викликати ревнощі.

Є ймовірність фінансового фіаско, але за кілька днів ви можете отримати прибуток, який покриє частину витрат. У п'ятницю зможете зробити вдалу покупку або примножити свої капітали завдяки професійним успіхам.

 

Телець

Без особливих сумнівів втілюйте у життя свої плани. Ситуація може сприяти прийняттю відповідальних рішень. Будуть вдалими поїздки і відрядження. У четвер прислухайтеся до порад колег. Постарайтеся переглянути взаємини з підлеглими, більше їм довіряйте. Схоже, у сім'ї ви стали надто вимогливими. Якщо в суботу вам хтось запропонує вплутатися в авантюру, постарайтеся в майбутньому триматися від цієї людини якомога далі.

Ваш організм зараз - дуже чутливий. Стежте за чистотою води і повітря, якістю продуктів харчування. Якщо у вас є можливість поїхати за місто - їдьте. Беріть зі собою антигістамінний засіб - можливо, він вам згодиться.

Кохана людина спробує завоювати більш вагоме місце у вашому житті, але ви, схоже, наразі до цього не готові. Постарайтеся їй це пояснити, не зачіпаючи самолюбство близької вам людини. Важливо, щоб ваші стосунки розвивалися поступово.

Будьте дуже обережними з витратами, зараз не варто купувати щось не дуже потрібне, про запас. Цей тиждень - несприятливий для фінансових авантюр. Можливо, людина, якій ви зробили послугу, віддячить вам за неї.

 

Близнюки

Задумайтесь над ситуацією, що склалася на роботі. Пам'ятайте, що все - у ваших руках. Було б бажання - можна придумати багато нового і цікавого. Ваші зусилля і креатив оцінять. Можна очікувати на додатковий прибуток і цікаві творчі пропозиції. Тиждень обіцяє бути досить насиченим, сповненим вельми приємних несподіванок. Однак, емоційна стійкість може зменшитися, а дратівливість, навпаки, зросте. У вихідні присвятіть більше часу собі.

Перш ніж прийняти те чи інше рішення щодо свого здоров'я - прислухайтеся до голосу своєї інтуїції. Ваше чуття підкаже вам, від яких варіантів краще відмовитися - бо вони дуже важкі, затратні або здатні негативно вплинути на інші аспекти життя.

Цього тижня у вашої пари все буде успішно. П'ятниця - чудовий день для одноденної романтичної поїздки або початку більш тривалої подорожі. Вдалий час для святкування річниці якоїсь події, важливої для вас обох.

Керівництво може оцінити ваші таланти премією або збільшенням заробітної плати, тому можна собі дозволити трохи розслабитися і подумати про приємну подорож. Додаткові джерела доходу також вас не підведуть.

 

Рак

Цього тижня вам доведеться робити багато з того, що ви колись відклали на потім. Сприятливий час для рутинної роботи - непомітної, але необхідної складової досягнення успіху. У найближчі дні збільшиться ваша творча енергія, настане сприятливий час для людей мистецтва. Започаткуйте нові проекти. У четвер можливі проблеми з документами, тяганина, пов'язана з вирішенням фінансових питань.

Найближчі дні присвятіть наведенню порядку в аптечці. Переконайтеся, що ви правильно зберігаєте медикаменти, що терміни придатності ще не закінчилися, що у вас є все необхідне на «пожежний» випадок. Можливо, якісь запаси варто поповнити. Нехай зараз ви - здорові, ситуація може змінитися, і добре, якщо ви будете готовими до цього.

Ви опинитеся у вихорі емоцій і романтичних переживань. Цей тиждень насичений подіями: то злет, то падіння. А як саме вони будуть розгортатися, багато у чому залежить від вас. Постарайтеся не давати приводів для пліток.

У п'ятницю можливі фінансові надходження. У вихідні будуть вдалими необхідні покупки. Середа - важливий день для нової справи, але ви можете наразитися на серйозну перешкоду. Постарайтеся зосередитися і досягти поставленої мети.

 

Лев

Цього тижня ви зможете похвалитися рідкісним спокоєм, витримкою, душевною рівновагою. Вдалий час для вирішення непростих питань, що мають емоційну підоснову, для початку реалізації творчих ідей, незалежно від того, чи знайдете ви ділових партнерів і спонсорів, чи ні. Якщо виникне ідея, треба кинути все і взятися за її реалізацію. У четвер вам доведеться присвятити багато сил організаційним питанням, постарайтеся нікуди не спізнюватися. У п'ятницю стара заплутана ситуація не даватиме спокою вашим думкам, але ви знайдете довгоочікуване рішення.

У найближчі дні варто їсти продукти, багаті залізом. Якщо ви любите яблука - їх можна їсти на сніданок, обід і вечерю, стільки, скільки вам захочеться. Краще - перед основною трапезою, адже яблука підсилюють апетит. Це може зіграти з вами і злий жарт, якщо ви дбаєте про фігуру.

Не треба гарячкувати: може виявитися, що всі свої образи ви придумали самі. У п'ятницю кохана людина може викликати вас на відверту розмову, їй буде необхідно усвідомити всю серйозність ваших стосунків. Не давайте емоціям шансу керувати процесом прийняття рішень.

Плануйте ваші витрати. Не треба занадто багато витрачати на їжу. Давні задуми можуть реалізуватися. Це принесе невеликий, але стабільний дохід.

 

Діва

Цього тижня ви будете мати підтримку друзів і однодумців. Менше критикуйте колег на роботі і спокійніше ставтеся до недоліків близьких людей. Цінуйте свою працю, інакше вашим запеклим альтруїзмом і зарозумілістю можуть скористатися недруги. У четвер можете розраховувати на допомогу друзів. У п'ятницю бажано відкласти поїздки і відрядження.

Подбайте про здоров'я серця і судин. Стежте за рівнем холестерину. Здайте відповідні аналізи - можливо, доведеться сісти на дієту, а то і вжити більш радикальних заходів. У раціон постарайтеся ввести жирні кислоти - вони будуть надзвичайно корисними. Нехай на вашому столі будуть риба, морепродукти і рослинні олії.

Вашій коханій людині потрібні підтримка, любов і турбота. Зробіть їй приємний сюрприз: проведіть разом з нею якомога більше вільного часу. Цього тижня є два сприятливі для романтичних зустрічей дні: четвер і субота. Це може бути і похід у театр, і заміська подорож, а то й просто піша прогулянка.

Якщо вам дали премію, постарайтеся не витрачати все на початку тижня. Середа - вдалий день для підписання договорів.

 

Терези

Цього тижня варто особливу увагу звернути на ваш кар'єрний ріст, можливі вагомі досягнення. Щоб досягти успіху, потрібно продумувати все: як ви будете говорити і рухатися, який у вас імідж. Із ризикованими планами бажано не поспішати. Спочатку проаналізуйте ситуацію.

Представники вашого знака можуть страждати від перепадів тиску. Регулюйте своє самопочуття не ліками, а народними методами - це безпечніше й ефективніше. Уникайте стресових ситуацій. Якщо ви зумієте позбутися навіть кількох зайвих кілограмів, ваш підвищений тиск опуститься на кілька поділок, а знижений прийде у норму.

Тиждень обіцяє бути спокійним. Можливо, зустріч з незнайомцем чи незнайомкою розбудить у вас романтичні відчуття, подарує незабутні враження. У неділю насолодіться станом самотності і незалежності.

Фінансове становище - не зовсім стабільне. Витрати можуть збільшитися. До того ж, вам потрібно навчитися згладжувати кути й уникати професійних конфліктів.

 

Скорпіон

Цього тижня вам вдасться підвищити свій авторитет і досягти визнання своїх заслуг у керівництва. Не відволікайтеся, робіть свою справу і дозвольте іншим вирішувати свої питання. У середу вас може потішити цікава інформація. Можливо, вам запропонують поїхати у закордонне відрядження. П'ятниця може подарувати вам нові яскраві ідеї і приємне спілкування. У вихідні діти повідомлять вам позитивні новини.

Зараз ви - уразливі перед інфекціями, насамперед, тими, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Не відвідуйте хворих родичів і уникайте місць великого скупчення людей, де так легко заразитися. Для зміцнення імунітету пийте комплексні вітаміни. Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, при цьому одягайтеся відповідно до погоди.

Ви тепер точно знаєте, наскільки вам не байдужі стосунки з коханою людиною, і як ви боїтеся її втратити. Женіть геть від себе страхи і невпевненість, будьте щасливими тут і зараз. Середа і неділя - вельми вдалі для побачень.

У четвер є ймовірність фінансових надходжень, які відкриють перед вами нові можливості. Сприятливі витрати, спрямовані на навчання та підвищення вашого професіоналізму. У вихідні забудьте про матеріальне, подумайте про духовне: вирушайте у театр або на виставку.

 

Стрілець

Цей тиждень може бути багатим на зустрічі з людьми, важливими для вас у професійному плані. Не всі вони принесуть вам задоволення, але постарайтеся поводитися коректно у будь-якій ситуації. Четвер - вельми складний і неоднозначний день. У гонитві за задоволенням своєї примхи ви можете більше втратити, ніж придбати. Постарайтеся не розповідати про себе багато зайвого, адже, якщо відкриється ваша таємниця, краще від цього не буде нікому. Ретельно обмірковуйте кожне своє слово і дію. У вихідні потіште чимось близьких.

Якщо ви схильні до виникнення головного болю - цього тижня ви будете почуватися гірше, ніж зазвичай. Намагайтеся більше відпочивати - вам не рекомендовані перевантаження і стреси. Дихайте свіжим повітрям - гуляйте, частіше провітрюйте приміщення. Уникайте гучних місць і великого скупчення народу; відмовтеся від відвідування розважальних заходів.

У суботу проявіть більше уваги до коханої людини, якщо хочете уникнути сварки. У вівторок можлива цікава зустріч. Стережіться, ця людина може виявитися не вільною, і почуття до неї може стати фатальною пристрастю.

Можна очікувати на підвищення зарплати. Понеділок - вдалий день для ділових зустрічей. Речі, куплені у вівторок, прослужать довго. У четвер бажано утриматися від великих витрат, це може негативно позначитися на фінансовому становищі.

 

Козеріг

Цього тижня ваша увага має бути сконцентрована на повсякденних справах. Співпраця з діловими партнерами буде взаємовигідною, якщо корисливі інтереси не будуть самоціллю. Зараз - сприятливий момент для виходу зі складної ситуації в особистих взаєминах. Це дозволить просунутися вперед до бажаної мети. У п'ятницю жодних важливих справ починати не варто. Ваша самовіддача стосовно родичів викличе захоплення інших, але не отримає належного відгуку у них самих.

Ваші сили будуть підточувати нервозність і дратівливість. Якщо ви хочете зберегти здоров'я, потрібно вчитися дивитися на багато речей по-філософському, знаходити у будь-якій ситуації позитив і користь. Якщо якісь ситуації є для вас однозначно стресовими - уникайте їх. Більше часу присвячуйте творчості та спорту.

На початку тижня ви відчуєте, як вам починає щастити на любовному фронті. А п'ятниця може стати одним з найбільш романтичних днів тижня. Ви відчуєте райську насолоду від того, що кохані та бажані.

Не надто старайтеся, все одно всіх грошей не заробиш. А ось спокуса їх витратити чекатиме на вас у вівторок і п'ятницю. У середу будуть вдалими ділові зустрічі. Субота - сприятливий день для покупок, які будуть корисними для всієї родини.

 

Водолій

Цього тижня у вас з'явиться можливість створити міцну базу для нового ділового партнерства. Можливо, ви опинитеся на порозі серйозних змін у житті. Вірогідні надзвичайно корисні знайомства, особливо сприятлива для них середа. У п'ятницю намагайтеся зменшити робочий день до мінімуму. Поставтеся до пропозиції високооплачуваної роботи зі скепсисом. Вихідні присвятіть вирішенню домашніх проблем.

Якщо ви хочете зрозуміти, чи все гаразд зі здоров'ям - уважно розгляньте свої нігті, волосся, обличчя. Губи і язик є «дзеркалом» травного тракту, очі - печінки, вуха - нирок і сечовидільної системи, ніс - дихальної системи, шкіра - внутрішніх органів і залоз.

Постарайтеся не втрачати голову і не кидатися у вир пристрасті. Заради кохання ви здатні зробити вчинок настільки непродуманий, що здивуєте багатьох і навіть себе. Бажані зустрічі у вихідні надихнуть вас.

Ви балансуєте на тонкому канаті фінансового благополуччя. Діти можуть перетворитися на маленьких піраній, які поглинають майже всі кошти. Не варто задовольняти всі їхні забаганки.

 

Риби

Цього тижня ви будете перебувати у центрі подій. Буде потрібно вникати у все, що відбувається, і брати на себе додаткові завдання. Зосередитися на робочих справах вам заважатиме дратівливість, не будьте занадто принциповими у дрібницях. Необхідні переговори найкраще провести чимпошвидше, у п'ятницю важливо доробити якомога більше з того, що було розпочато раніше. У неділю краще відпочити, а не працювати.

Якщо хочете зберегти добре самопочуття - остерігайтеся осіб, енергія яких сприймається вами як негативна. Дуже важливо ні з ким не конфліктувати. Великого значення набуває атмосфера, що панує вдома.

На любовному фронті у вас - тимчасове затишшя. Якщо вас обтяжують уже застарілі взаємини, їх краще розірвати. Постарайтеся зробити це у коректній формі. Подумайте над тим, яку людину ви б хотіли зустріти. У найближчому майбутньому можливе знайомство, яке наблизить вас до мрії.

У понеділок дуже ймовірні нові фінансові надходження, які витрачати найкраще у вівторок. Призначати похід за покупками на суботу не варто, у цей день вас може спіткати розчарування.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers