rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Різдвяна радість: святий отець Миколай відвідав дітей в Україні

Під час цьогорічного 2017-2018 Різдвяного святкування Злучений Український Американський Допомоговий Комітет (ЗУАДК) з допомогою святий о. Миколая подарував 1101 дитині різдвяні подарунки. Українські незахищені діти, діти біженців та діти загиблих і поранених воїнів АТО одержали солодощі, гостинці, іграшки та різноманітні подарунки.

У прифронтових населених пунктах Донецької і Луганської областей: смт. Щербинівка, Курдюмівка, Північне, Новгородське, Талаківка, селищах Дружба, Ломакине, містах Залізне, Торецьк, Сєвєродонецьк, а також в інших населених пунктах прифронтової зони, в яких святий Миколай не зміг особисто вручити даруночки малечі, їх передавали дітям представники військово-цивільної адміністрації та управління освіти.

Святий Миколай відвідав діточок-сиріт в Антонівській загальноосвітній школі-інтернаті I-III ступенів, Новоодеського району, Миколаївської області.

Title Title 
 Діти Луганської обл. радіють що у них
побував св. Миколай
 Донецька обл - фото дітей ЗОШ №7, м. Торецьк

 

У місті Маріуполь, куди святий Миколай не зміг прийти до дітей вчасно через активізацію обстрілів окупантами мирних населених пунктів на лінії фронту, подарунки роздавали члени Товариства місцевого Червоного Хреста. Дуже тішилися подарунками від ЗУАДКу діти селища міського типу Сартана.

Святий Миколай також обдарував і 60 стареньких одиноких людей, які боролись за незалежність України і втратили здоров'я у таборах заслання. Вони отримали святкові продуктові набори на Святвечір, зокрема, для приготування традиційних страв Святої Вечері.

За програмою «Пізнай свій рідний край» діти зі села Чишки, Пустомитівського р-ну, Львівської області, приїхали до Києва на головну ялинку України. 26 дітей з м. Костянтинівка, Донецької області, святкували Різдво у м. Коломия.

Ось кілька відгуків-подяк: «Діти, батьки багатодітних сімей вдячні за увагу, яку проявив до них Український Американський Допомоговий Комітет. Отримуючи від вас подарунки до дня святого Миколая, ми побачили, як щиро тішилися і сміялися діти, а дитячі оченята сяяли щастям, радістю та вірою у майбутнє, в якому не буде війни і руїни».

Title Title 
 Через ЗУАДК та з допомогою Червоного Хреста,
св. Миколай передав даруночки дітям в Маріуполі
 Св. Миколай відвідує сиріт в Антовській школі-
інтернаті Новоодеського району, Миколаївська обл.

 

«Дякуємо за організацію поїздки наших дітей до Києва, на головну ялинку України, за відвідування визначних пам'яток та місць столиці. Особливо зворушливо було побувати на Алеї Героїв Небесної Сотні, у крипті Блаженнішого Любомира Гузара у Соборі Воскресіння Христового, а також у Національному музеї «Меморіал жертв Голодомору». Ця поїздка духовно збагатила дітей, стала джерелом їхнього національно-патріотичного виховання».

«У нелегкі для України часи багато людей зазнають на собі впливу воєнних подій на сході, переживають втрату близьких, власної домівки, важке переселення, відчувають тривогу. Особливо ці події впливають на найменших, травмують психіку дитини. Дякую вам за добре серце, за те, що не оминули, за щиру допомогу».

«Внаслідок бойових дій навчальний заклад опинився на лінії фронту. Протягом трьох років учні школи страждають від обстрілів, які негативно впливають на дитячу психіку. Але ЗУАДК робить усе можливе, щоб діти у цій ситуації почувалися спокійно та зручно».

Title
 Пізнай свій Рідний Край. Діти з Львівської області,
Перемишлянського району,
з сіл Чишки та Винники відвідують Київ


«Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи Антонівської ЗОШ-інтернату I-III ступенів Новоодеського району, Миколаївської області, висловлюють щиру подяку за надану благодійну допомогу дітям нашої школи з нагоди Різдвяних свят».

«За останні роки ЗУАДК став нашим найкращим другом. Особлива подяка від батьків та діточок за предмети одягу та подарунки зі солодощами до дня святого Миколая. Щодня люди висловлюють слова подяки на адресу вашої організації».

Мотря Бойко Вотерс,

Злучений Український Американський Допомоговий Комітет

 

День Злуки в Чикаго 100 років проголошення незалежності України

Зі сторічним ювілеєм, соборна Україно!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers