rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Прокуратура хоче відібрати у чиновника часів Черновецького приміщення фонтану на Хрещатику

Київська місцева прокуратура № 7 через суд намагається забрати у ТОВ «Фонтан Плюс» допоміжні (технічні) приміщення фонтану на вул. Хрещатик, 25, площею 246 кв. м та повернути майнові права територіальній громаді Києва. Про це свідчить ухвала Господарського суду м. Київ від 2 січня та повідомлення прокуратури.

У 2009 році Бориспільський міськрайонний суд незаконно відчужив приватній фірмі технічні приміщення фонтану, які у подальшому неодноразово були перепродані. Водночас, Київрада та КМДА не приймали рішень щодо відчуження або приватизації цієї нерухомості. Тому прокуратура звернулася до суду, щоб повернути допоміжні приміщення, вартість яких становить понад 3 млн грн.

Правоохоронці вважають, що існує висока вірогідність того, що під час розгляду справи можливе подальше відчуження спірного майна та держреєстрація права власності за іншими особами, що значно ускладнить або навіть унеможливить повернення приміщень. Тому вони звернулися до суду із заявою заборонити держреєстраторам прав на нерухоме майно та органам держреєстрації прав вчиняти будь-які реєстраційні дії щодо приміщень. Суд заяву задовольнив. За даними прокуратури, на допоміжні приміщення фонтану накладено арешт.

Наразі ТОВ «Фонтан Плюс» записано на Романа Лукаржевського. Заснувала фірму у 2005 році Регіна Беганська, а першим директором був Максим Бут.

Беганська та Бут пов'язані з Олексієм Самохіним, який із 2008 до 2010 рр. працював першим заступником начальника Головного управління містобудування та архітектури КМДА, а також секретарем містобудівної ради. Тобто, у період, коли Києвом керував Леонід Черновецький. Тоді ж Самохін був і депутатом Київради.

Беганська та Самохін разом керували політичною партією «Авто-Майдан», яка не має стосунку до відомого «Автомайдану», і в подальшому була перейменована на партію «Побратими». Крім того, Беганська заснувала ТОВ «Бетоніндустріяпроект», де Самохін був заступником директора.

Бут під час останніх виборів до Київради балотувався від партії «Авто-Майдан», керівником і першим номером якої був Самохін. Місцем роботи Бут вказав ТОВ «Київські ярмарки», яке заснувало вже згадане ТОВ «Бетоніндустріяпроект».

ТОВ «Фонтан Плюс» зареєстроване у Києві, на вул. Ярославській, 32/33. За цією ж адресою прописані партія «Побратими» (колишня «Авто-Майдан»), «Бетоніндустріяпроект» та інші фірми та організації Самохіна. Зокрема, Адвокатське бюро Олексія Самохіна, ТОВ «Бетоніндустрія проект», БО «МБФ «Атлант».

Джерело: «Наші Гроші»

 

Газові фірми Януковича-молодшого перейшли під контроль вугільного барона Кононенка

«Прокладка» поділила 380 мільйонів на причал у Миколаєві між офшорниками і голландцями

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers