rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ «Миколай, Миколай, ти до нас завітай!»

З початком зими ми всі, а передусім, діти з нетерпіння чекають святого Миколая. 17 грудня Чудотворець Миколай завітав до собору святої Софії.

Після Божественної літургії всіх парафіян, гостей і діточок святий Миколай пригостив солодощами. Це - добра традиція, яку започаткував отець Олексій із приходом до парафії. Саме він і є спонсором цієї чудової ідеї.

Title Title 

 

Вихованці вокально-хореографічної студії «Елегія» під керівництвом Світлани та Віти Поляк підготували казкове дійство «Миколай, Миколай ти до нас завітай». Після благословення отця Олексія свято розпочала середня танцювальна група композицією «Запали вогонь» у складі: Марічки Гарматюк, Юлії Лисої, Христини Фідзяк, Анни Гордій, Кароліни Катрич, Софії Рудик, Діани Клим та Соломії Коваль. Під час свята було проведено танцювальний залік для дітей молодшої групи, а саме: Мирослави Ференц, Ілони Зимак, Іванки Труніної, Івана та Юлії Маковійчуків, Марії Бенько, Анни-Марії Глуховець, Вікторії Кушнір, Давида Катрича та Соломії Михайлюк.

Title Title 

 

Свою вокальну майстерність, свій талант показали: Ксенія Левкович, Соломія Михайлюк, Вікторія Ключенко, Марічка Бенько, Мирослава Ференц, Ангеліна Бакун, Анастасія Атрахімович, Марічка Гарматюк та Іванко Когут.

Title Title 

 

Ангелами і ведучими були Ангеліна Бакун та Анастасія Атрахімович. А який веселий був Іванко Когут у ролі Чортика! Бігав, різочки роздавав і малечу лякав. Юлія Маковійчук та Іванка Труніна, не дивлячись на те, що ще маленькі, продемонстрували велику танцювальну майстерність у показовому номері. Марія Касперук усіх привітала, прочитавши різдвяний вірш.

Діти отримали подарунки від святого Миколая, а учні вокально-хореографічної студії «Елегія» - ще й медалі та сувеніри.

Title Title 

 

Щиро вдячні сестринству та пані Любі, що його очолює, за смачний обід, який з насолодою куштували гості свята.

Дякуємо і голові парафії Вікторові Войтихіву за підтримку, допомогу і організацію подарунків.

З кожним роком собор святої Софії радо приймає дедалі більше і більше гостей. Збільшується парафія, розвивається і наповнюється дзвінким щебетом дітей. Напевно, тому, що всіх тут радо, тепло і щиро зустрічають.

Завітайте і ви до нас!!!

«Рукавичка»

«Різдвяна зустріч» з духовенством в УАФКС «Самопоміч»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers