rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Наука \ Освіта \ Коледж Джорджа Брауна у Канаді запрошує абітурієнтів з України

Маловідомий факт, який дивує нових іммігрантів: коледжі у США і Канаді надають таку саму висококваліфіковану освіту, як і університети. Коледжі пропонують програми ступеня бакалавра, як і університети, і післядипломні програми рівня спеціаліста, але відрізняються від університетів тим, що сконцентровують увагу на практиці і на кваліфікації, які є в попиті на ринку праці у США, Канаді та Європі.

Іронічно, але багато випускників після університетів вступають у канадські коледжі, щоб збільшити свої шанси зайнятості на робочому ринку. Інша велика різниця полягає в тому, що навчання в канадських коледжах є дешевшим, ніж в американських університетах, приватних коледжах чи канадських університетах. А завдяки нижчому курсу канадського долара стосовно американського можна додатково заощадити до 30%.

Серед авторитетних вищих навчальних закладів (ВНЗ) Канади необхідно виокремити George Brown College.

Title  
 Waterfront Campus – один з чотирьох кампусів
Коледжу Джорджа Брауна розташований
на набережній Онтаріо, в центрі міста

 

Коледж був заснований у 1967 році, а у 1968 році він уже розпочав перші пари. Цього року він святкує свій 50-річний ювілей.

Саме в честь 50-річного ювілею вважаємо за доцільне познайомити читачів газети «Час і Події» з цим навчальним закладом і розповісти, як він сприяє молоді з України навчатися в Торонто.

Коледж Джорджа Брауна є добре відомим державним ВНЗ у Торонто, який був названий на честь одного з батьків Конфедерації Канади, а згодом і засновника та першого редактора всенаціональної газети Канади «Globe and Mail» - Джорджа Брауна.

За довгі роки праці він зарекомендував себе як солідний ВНЗ із різноманітними програми та науковими напрямками. Сьогодні в ньому навчається близько 65000 студентів на всіх програмах, серед них - понад 4000 міжнародних студентів.

Коледж посідає перше місце у галузі дослідництва серед інших коледжів Канади. Рівень зайнятості випускників цього коледжу після 6 місяців отримання диплома становив 85% у 2016 році. Щороку цей показник зростає, адже керівництво коледжу звітує міністерству освіти провінції Онтаріо, що, своєю чергою сприяє отриманню додаткового фінансування та набору нових студентів, як місцевих так і міжнародних.

Джордж Браун пропонує 35 дипломованих програм, 6 програм бакалаврату, 30 сертифікованих програм, 35 післядипломних програм, тощо.

95% усіх цих програм пропонують стажування в канадських компаніях або в урядових установах. Але на цьому ВНЗ не планує припиняти розвиток своїх програм. У 2020 році коледж матиме всі програми зі стажуванням. А це - важливо, адже це є найлегший спосіб отримати справжній робочий досвід і так званий North-American experience.

Коледж тісно співпрацює з канадськими та мультинаціональними компаніями і періодично консультується з ними щодо стажування, фахових навиків, які є в попиті у працедавців та власників бізнесу. Представники канадської індустрії та бізнесу залучені у створення наукових проектів, освітянських планів та нових дисциплін.

Такий підхід також дозволяє студентам краще комерціалізувати і втілити свої ідеї в реальний бізнес або проекти. Джордж Браун пишається тим, що відкрив декілька бізнес-інкубаторів та «центрів вдосконалення» для студентів у таких сферах, як ІТ, медицина, зелені технології, будівельний дизайн, молекулярні кухні і навіть мистецтво. Інкубатори і центри дають можливість студентам творити й одразу тестувати та реалізувати свої інноваційні підходи і технології у середовищі експертів, найсучаснішого обладнання та інвесторів.

ВНЗ є зручно розташований у центрі Торонто з 4-ма різними кампусами і ділить один з них з Торонтським політехнічним університетом «Раєрсон». «Раєрсон» спільно з Коледжем Джорджа Брауна надають бакалаврську програму в дошкільній освіті. Програма є унікальною тим, що вона дозволяє студентам одночасно здобути 2 наукові ступені: диплом від коледжу в дошкільній педагогічній освіті та бакалаврат у гуманітарних науках у «Раєрсон».

Українська молодь найбільше цікавиться програмами, які є пов'язані з вивченням англійської мови, бізнесом, ІТ та кулінарно-туристичними спеціальностями. Ці програми є дуже популярними навіть в Україні, і тому на них є попит як в США, Канаді, так і в Україні. Багато абітурієнтів з України приїжджають до Канади саме на підвищення кваліфікації і для того, щоб покращити свої шанси зайнятості в іноземних компаніях в Україні.

Коледж Джорджа Брауна офіційно уповноважив «Групу Провіденс» залучати молодих українців та сприяти українській молоді приїжджати на навчання до Канади

«Група Провіденс» - найавторитетніша канадська консалтингова компанія в освітянській сфері і добре відома серед української діаспори в Торонто. Компанія працює з 2010 року і допомогла уже багатьом студентам закінчити вищу освіту в Канаді.

«Група Провіденс» надає послуги українцям, котрі проживають у США, Канаді й Україні щодо можливості приїзду їхніх близьких, рідних і просто друзів з України на навчання до Канади як на довготермінові програми, так і на короткотермінові курси з вивчення англійської мови. Послуги надаються безкоштовно студентам, котрі зареєструвалися на веб-порталі фірми.

«Група Провіденс» спеціалізується у наданні кваліфікованих послуг з вибору освітніх програм, вступу до навчальних закладів Канади, наданні консультацій і рекомендацій щодо збору необхідних документів для студентської візи в Канаду, підтримки студентів упродовж усієї вступної кампанії й аж до приїзду в Канаду.

  Title
  Цикл вступної кампанії в Коледж Джорджа Брауна

«Група Провіденс» має чинні угоди з такими державними ВНЗ Канади: Centennial College, Niagara College, Sheridan College, George Brown College, Humber College, з мовним центром у Торонто Hansa Language Centre та з Торонтською шкільною радою, до якої входять понад 550 шкіл у місті Торонто. Таким чином, дорослі, студенти та школярі з України мають змогу широкого вибору навчання в Канаді, коли звертаються до «Групи Провіденс».

«Група Провіденс» активно захищає і бореться за полегшення візового режиму для студентів з України. Періодично представники «Групи Провіденс» зустрічаються з дипломатами, федеральними та провінційними політиками і порушують питання про візовий режим, структурні труднощі, прогалини в процедурах та обговорюють інші технічні візові питання. Іншими словами, «Група Провіденс» надає високоякісні послуги своїм студентам, адже є добре обізнана з усіма візовими нюансами.

До кожного студента «Група Провіденс» застосовує індивідуальний підхід, адже кожна справа вимагає унікального вивчення, уваги та знання як діяти у цій чи іншій ситуації. Саме на такі послуги може розраховувати кожний клієнт, який звертається до «Групи Провіденс». Найчастіше студенти або їхні батьки запитують:

  • Чи справді реально приїхати на навчання?
  • Якщо дітей, онуків чи племінників не пускають в США в гості, чи можуть вони приїхати в Канаду на навчання?
  • Якщо були відмови у візі до США, чи це не вплине на отримання візи до Канади?
  • Чи мої родичі зі США можуть виступити спонсорами навчання в Канаді?
  • Чи студент з України під час навчання в Канаді може отримати туристичну візу до США?
  • Чи можна офіційно працювати під час навчання?
  • Чи можна розпочати навчання без знання мови?
  • Чи диплом та кваліфікації, отримані в Канаді, визнаються в США?
  • Який коефіцієнт отримання віз українцями при поданні документів на навчання до Канади?
  • Чи чоловік/дружина може супроводжувати свого коханого(у) під час навчання в Канаді?
  • Скільки грошей потрібно мати, щоби навчатися в Канаді?
  • Яка доля чекає на студента після отримання освіти в Канаді?

Спроби «стягнути» дітей чи рідних до США за студентською чи туристичною візою часто закінчуються невдачами або недостатніми фінансовими можливостями оплачувати дороге навчання в американських ВНЗ. А останні візові обмеження та посилення імміграційної політики президента Трампа вже суттєво відчули українці, для яких кількість відмов у візах стрімко зросла. Така ситуація бентежить багатьох наших діяспорян, які втрачають надію на приїзд своїх рідних з України.

Проте, добре обізнані співвітчизники вже давно бачать Канаду як альтернативу США. Між США та Канадою існують дружні й безвізові дипломатичні стосунки, і країни так близько одна до одної розташовані, що багато американців навіть думають про Канаду як про «51-й штат». Тобто, якщо потрібно возз'єднати сім'ю, а це не вдається зробити в США, то потрібно сприяти приїзду родичів до Канади.

Отже, канадська освіта - це не просто навчання за кордоном, а з багатьох точок зору це - краща альтернатива США та американській освіті, адже сама ціна навчання в Канаді є значно дешевшою, ніж у США. Курс канадського долара стосовно американського додатково надає до 30% заощаджень. Наприклад, у середньому, рік навчання в Канаді у державному ВНЗ на післядипломній програмі коштує $15,000 CAD, а в США навчання на схожій програмі буде коштувати $25,000 USD. Математику заощадження рахуємо самі.

Процедура зарахування студента та відкриття студентської візи в Канаду на навчання може тривати до 6 місяців, тому бажано якомога раніше розпочинати процес. Своєчасне зарахування до коледжу гарантує студентові місце в програмі, адже в Коледжі Джорджа Брауна місця швидко заповнюються здібними студентами.

Кампанія зарахування студентів на осінній семестр починається в Коледжі Джорджа Брауна в середині січня 2018.  Своєчасне зарахування на навчальну програму дозволяє абітурієнтові підготувати ретельно всі документи на отримання як студентської, так і робочої візи, яка потрібна для стажування поза межами кампусу.

За отриманням додаткової інформації про Коледж Джорджа Брауна
або інформації про те, як ваші рідні можуть приїхати на навчання
до Канади, звертайтеся
до «Групи Провіденс»
за адресою електронної пошти: [email protected] або за номером телефону: +1-647-831-2139.


Додаткову інформацію можна
знайти на Інтернет-сторінці:
www.prov.in.ua .

 

Вступ-­2018: з’явилися нові правила для абітурієнтів

Освіта як безпека. Які зміни чекають на вчителів та учнів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers