rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: на Приазов’ї бойовики застосували 122-мм артилерію

У вівторок, 12 грудня, до 6 години вечора бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Загалом, від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 11 прицільних обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку наші бійці давали агресору адекватну відповідь», - йдеться у зведенні станом на 18:00 вівторка.

Як зазначається, на Луганському напрямку зафіксовано дві ворожі збройні провокації. Зокрема, бойовики з гранатометів обстрілювали наші оборонні укріплення поблизу Кримського, а з великокаліберних кулеметів турбували захисників Новозванівки.

На Донецькому напрямку найгарячіше було на Приазов'ї. Тут загарбники стріляли з 82-мм мінометів неподалік Широкиного, а з піхотного озброєння обстрілювали українські опорні пункти довкола Гнутового. Найпотужнішу вогневу атаку противник провів по оборонцях Водяного. Спочатку окупанти у цьому районі прицільно стріляли з гранатометів різних типів та озброєння БМП, а згодом посилили тиск і випустили понад десять снарядів з артилерії калібру 122-мм.

На інших ділянках лінії зіткнення загарбники з 82-мм мінометів та піхотного озброєння проводили обстріли біля шахти Бутівка. Поблизу Мар'їнки, Красногорівки та Новотроїцького російські найманці порушували перемир'я періодично обстрілюючи українських воїнів із гранатометів та стрілецької зброї.

 

ООН: За три місяці на Донбасі загинули 15 цивільних, ще 72 особи поранені

Новини з фронту: окупанти з «Градів» стріляли під Зайцевим і накрили мінометним вогнем Водяне

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers