rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ Росія знову «брязкає зброєю» у невизнаному Придністров’ї

Військовослужбовці Оперативної групи російських військ (ОГРВ) у Придністровському регіоні Республіки Молдова, де вони перебувають незаконно, проводять навчання.

 

Про це в ЗМІ повідомила прес-служба Міністерства оборони Росії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Згідно з повідомленням, російські підрозділи вдосконалюють «навички при виконанні завдань зі знищення легкоброньованої техніки, вогневих засобів і живої сили умовного противника із застосуванням станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів».

Раніше офіційний Кишинів неодноразово заявляв, що ОГРВ перебуває на молдавській території незаконно. Уряд Молдови звернувся в ООН із проханням включити до порядку денного Генасамблеї питання про повне виведення російських військ і озброєння з лівого берега Дністра, відповідно до зобов'язань, які взяла на себе Росія.

Як повідомлялося, на території невизнаного Придністров'я розквартирована Оперативна група російських військ (близько 1400 військовослужбовців), а на військових складах у селі Колбасна, Рибницького району, перебуває понад 20 тисяч тонн боєприпасів, що зберігаються ще з радянських часів.

 

Євросоюз оновив список офшорів

Президент Молдови зобов’язаний бути безпартійним

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers