rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Модні чоловічі пальта

Кожен чоловік прагне виглядати стильно і модно у будь-яку пору року. У цій статті ми розглянемо модні чоловічі пальта зимового сезону.

Представники сильної статі не менше, ніж жінки, хочуть бути привабливими в очах інших. Чоловікам не чуже почуття смаку, тому багато хто з них завжди стежить за модними подіумними новинками. Останні колекції чоловічих пальт рясніють найрізноманітнішими сучасними моделями. Багатьом модникам припадуть до душі класичні пардесю, кромбі, стильні дафлкоти, хутряні моделі з капюшонами, пальта-поло. У тренді - контрастний кант, багатошаровість, натуральні фактури і приталені силуети.

Вічна класика

Модними будуть чоловічі пальта класичного крою у стриманих кольорах. У колекціях переважають кольори: синій, бірюзовий, кобальт, традиційний чорний. Актуальними у холодному сезоні 2017-2018 будуть двобортні редінгтони та однобортні кромбі. Моделі доповнені англійським коміром, згладженим силуетом, графічним кроєм. В останніх дизайнерських новинках збереглися монохромність, великі дерев'яні ґудзики, внутрішні кишені. У тренді - об'ємні фактури, букльована шерсть, кашемір, твід.

 

Title
 

 

У класичному крої вбачається характерний для цього стилю лаконізм. Пальто чудово сидить на чоловічий фігурі і робить свого власника стрункішим і привабливішим. У модній класичній моделі можна виглядати презентабельно і стильно.

Пальто-поло

Актуальним наступної осені залишиться мінімалізм, який так подобається сучасним чоловікам. Саме у цьому модному стилі виконано більшість моделей пальт-поло. Дизайнери Hugo Boss у своїй останній колекції презентували вельми цікавий строгий крій з опущеною проймою, яка утворює плавну лінію плечей. Модні пальта доповнюють знімні хутряні капюшони. Моделі пошиті без зайвих додаткових деталей і добре поєднуються з класичним чоловічим одягом. Модельєри запропонували цікаві демократичні новинки довжиною до середини стегна. Як утеплювач були вибрані натуральні цупкі матеріали.

Title Title 

 

Моделі-поло - варіант для ділових бізнесменів і офісної моди. Вони чудово підходять для щоденного застосування і відрізняються хорошою функціональністю. Стильним доповненням до такого пальта стануть шкіряні рукавички або в'язані рукавиці.

Дафлкоти

Новинки захоплюють цікавим і незвичайним кроєм. Креативні фасони виглядають виразно і притягують увагу. У колекціях є моделі з яскравими декоративними елементами, функціональними кнопками, планками, що захищають від вітру. Пальта вирізняються насиченими кольорами на тлі зимової одноманітності.

Title Title 

 

У модельному ряді можна побачити червоні, бірюзові, сині, чорні, коричневі дафлкоти. Яскраві застібки і декоративні петлі помітно доповнюють таке пальто і роблять його надзвичайно стильним. Прихильникам більш спокійних варіантів модельєри пропонують коричневі пальта. Моделі поєднуються з будь-яким взуттям і штанами. Підійдуть завужені штани і кеди. У такому вбранні будь-який представник сильної статі неодмінно буде виглядати яскраво і незабутньо.

Хутряні пальта

Практичним рішенням для утеплення тіла у мороз стане модне хутряне пальто. Як утеплювач для чоловічих моделей модельєри вибрали овчинку коричневого кольору. У нових колекціях присутні елегантні пальта середньої довжини. Дизайнери постаралися уникнути дуже різких контрастів у кольорах. Багато фасонів мають укорочені рукави, хутряні капюшони, функціональну фурнітуру. Дизайнери вкотре надали перевагу мінімалізму. Пардесю вирізняються акуратними англійськими комірами, наявністю вітрозахисної планки, відсутністю зайвих деталей.

 

Title

 

Така річ надійно захистить тіло у будь-яку холодну зимову погоду. Пальта - дуже теплі і практичні. Вони виглядають різноманітно, стильно й актуально, тому припадуть до смаку багатьом чоловікам.

Різнофактурні моделі

Молодіжні варіанти для повсякденного застосування виконані у стилях оверсайз і кежуал. Для цих моделей характерні багатошаровість і різнофактурність. Тепле стьобане пальто поєднане з укороченою дублянкою; відтак, річ виглядає незвично та універсально. Дизайнери вирішили зіграти на контрасті матеріалів і, треба сказати, їм це вдалося. Пальта виглядають неординарно і супермодно.

 

Title
 

 

У новинках кнопочки замінили звичні ґудзики, є додаткові вставки. Моделі створюють враження, ніби на верхній светр одягнуто куртку. Багатошарові вироби мають дуже сміливі та неординарні дизайнерські рішення. У колекції переважає загальна монохромність. Внутрішнє оздоблення модних пальт дещо відрізняється за кольором із верхом. Подовжені моделі забезпечать надійний захист від пронизливого осіннього вітру і зимового морозу.

Ретро 70-х

Дизайнери Prada презентували на світових подіумах ретро-колекцію, в якій можна помітити всі тенденції сімдесятих років. Багато моделей пошиті з оксамиту, вовни, твіду, вельвету і відображають тенденції ретро. Колірно якісна матерія виглядає на чоловікові незвично і стильно. Вона не справляє неприємне враження, облагороджує сучасного модника і робить з нього справжнього денді. Речі виглядають гармонійно і без зайвого пафосу.

 

Title Title 

 

Актуальними у новому сезоні будуть стиль «бохо», винні і цегляні відтінки, картатий принт, виграшні ефекти і деталі. Вибираючи модне чоловіче пальто, треба звернути увагу на функціональність і практичність моделі. Ретро-новинки виконані з розкішних цупких матеріалів, які стануть ідеальним варіантом для осені. У модельному ряді також можна відшукати утеплені моделі.

Title Title 

 

Title

 

Останні колекції чоловічих пальт містять як традиційні варіанти, так і епатажні. Кожен чоловік зуміє знайти річ за своїми особистими уподобаннями. Сучасні новинки вдало поєднують у собі практичність, стиль і функціональність. Моделі підійдуть до будь-якого образу і доповнять чоловічий костюм або звичайні джинси.

 

Джерело: «Тossy»

 

Модне чоловіче взуття сезону осінь-зима 2017-2018

Домашній спортзал: 5 потрібних речей для тренувань

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers