rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Посол Сполучених Штатів Америки в Україні відвідала навчально­реабілітаційний центр «Джерело»

23 листопада надзвичайний і повноважений Посол США в Україні пані Марі Йованович відвідала навчально-реабілітаційний центр «Джерело» у Львові. З великою приємністю вітали з дружнім візитом в «Джерелі» Посла США Марі Йованович. Діти та молодь радо вітались з Послом за руку і дарували їй свої посмішки.

Благодійна установа «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» була заснована 1993 року батьками з товариства «Надія» та волонтерами з Канади. У 2008 році за підтримки Львівської міської ради та у партнерстві з Управлінням соціального захисту на базі «Джерела» створено Львівський міський центр реабілітації.

Протягом більше, ніж 20 років у центрі реабілітації «Джерело» отримали послуги близько 5000 дітей та молоді з особливими потребами. Центр став моделлю для розвитку подібних установ і в інших містах України. Приміщення центру побудоване та обладнане за європейськими стандартами доступності для осіб на інвалідних візках.

На думку добровольця Корпусу миру Крісті Тейлор, пані Посол приємно вражена відгуками відвідувачів та роботою персоналу центру «Джерело». Вона мала розмову з кількома фізіотерапевтами і працівниками, які розповіли їй про те, як працює центр реабілітації і що відбувається в навчально-реабілітаційному центрі.

Title Title 

 

Починаючи з 28 листопада, центр «Джерело» розпочав місячну кампанію збору коштів за допомогою веб-сайта Global Giving. Проект завершиться 31 грудня. «Джерело» збирає кошти на басейн та програми гідротерапії. Це допоможе 50 дітям з церебральним паралічем, синдромом Дауна та аутизмом, які відвідують щоденні програми та отримують реабілітаційні, освітні та психологічні послуги в центрі реабілітації «Джерело». В цілому, «Джерело» щоденно обслуговує 170 дітей, і це єдиний такий центр в Україні.

 

Title
 

 

Вшанування пам’яті жертв Голодомору у Флориді

67-і Річні Загальні Збори Кредитівки «Самопоміч»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers