rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Зведення з лінії фронту: ЗСУ почали відповідати ворогу прицільним вогнем

Порівняно з понеділком, у вівторок кількість ворожих збройних провокацій на Донбасі зменшилася. Станом на 18.00 вівторка бойовики 6 разів обстрілювали опорні пункти Збройних сил України.

У половині випадків противник застосовував міномети різних калібрів, інформує прес-центр штабу АТО.

«На Луганському напрямку вдосвіта ворог обстріляв із 82-мм мінометів та озброєння БМП наші підрозділи у районі Зайцевого. Також зранку російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі 120-мм міномета по оборонцях Новолуганська. А з 82-мм - по наших укріпленнях поблизу Новотошківського», - йдеться у зведенні.

На Донецькому напрямку, на різних ділянках фронту, противник активно застосовував увесь спектр піхотного озброєння: «Під обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили захисники Широкиного, а з гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї були обстріляні українські позиції поблизу Мар'їнки».

«Зважаючи на те, що ворожий вогонь був досить щільним, майже на кожен обстріл військовослужбовці Збройних сил України відповідали агресору прицільним вогнем», - зазначає прес-центр.

«У результаті ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Йому була надана невідкладна медична допомога, після чого його оперативно привезли до військової медичної установи. Загрози його життю немає», - додали у штабі АТО.

Аеророзвідка викрила на Донбасі сучасну російську глушилку

Окупанти випустили десятки снарядів 152 калібру по силах АТО біля Причепилівки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers