rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп перебуває у турне країнами Азійсько-Тихоокеанського регіону

Президент США Дональд Трамп розпочав своє 12-денне Азійсько-Тихоокеанське турне з візиту в п'ятницю на американські Гаваї, після чого він запланував відвідати п'ять країн регіону.

Президент і перша леді прибули в п'ятницю на «борту номер один» на авіабазу американських ВПС Хіккам на Гавайських островах. Перед приземленням Трамп зазначив, що його візит на Гаваї орієнтований на зустрічі з військовими.

«У очікуванні приземлення на Гаваях. З великим нетерпінням чекаю зустрічі з нашими видатними військовими і ветеранами в Перл-Харборі!» - написав президент США з борту свого літака.

На Гаваях президент Трамп зустрівся з керівництвом Тихоокеанського командування США. Він також відвідав Перл-Харбор та меморіал пам'яті загиблих моряків.

У неділю Трамп відбув до Японії, де відбулися зустрічі з вищим керівництвом країни. 7 листопада Трамп прибув у Південну Корею. Головною темою візитів до цих двох країн стало обговорення міжнародних зусиль з посилення тиску на КНДР.

Наступним пунктом турне президента США стане Китай, де у нього передбачена широка програма, зокрема, зустріч із президентом Сі Цзіньпінєм.

10 листопада Трамп відвідає Дананг, В'єтнам, де візьме участь у засіданні Економічного форуму лідерів Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС). На цьому форумі перебуватиме і президент Росії Володимир Путін, тому не виключається ймовірність двосторонньої зустрічі президентів США і РФ, натомість, Білий дім наразі не підтверджує ці плани.

Останнім пунктом турне президента Трампа стане Маніла, Філіппіни, куди він прибуде 12 листопада. Там відбудуться урочистості на честь 50-річчя Асоціації держав Південно-Східної Азії (ASEAN).

Передбачається, що під час Азійсько-Тихоокеанського турне американський президент робитиме головний акцент на необхідності посилення тиску країн регіону на Північну Корею з метою припинення провокацій з боку Пхеньяна та денуклеаризації півострова.

Вбивство Кеннеді: Освальда не використовувала жодна американська спецслужба

Законодавці Іллінойсу призначили Генерального інспектора штату

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers