rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цей тиждень принесе небачений приплив енергії. На роботі можливі зміни на краще, з'являться нові можливості для професійного зростання і зміцнення матеріального становища. Постарайтеся, щоб ваша енергійність не перейшла у сліпу самовпевненість. Не варто уподібнюватися до танка при вирішенні питань, що вимагають дипломатії. У другій половині тижня радість принесуть приємні зустрічі з давніми друзями.

Зараз не так небезпечне переохолодження, для вас краще вибрати щось легше, ніж кутатися. Особливу увагу приділіть взуттю - ваші ноги повинні залишатися сухими. Для профілактики можете застосовувати вітаміни - але не перестарайтеся, інакше можлива алергічна реакція.

Ймовірна сварка з коханою людиною на ґрунті вашої принциповості. П'ятниця - вдалий день для зустрічей і побачень. Наприкінці тижня на вас можуть очікувати нові знайомства і любовні зв'язки.

У четвер ймовірні нові фінансові надходження. Не поспішайте їх одразу витрачати. У понеділок чекайте на важливу інформацію, яка сприятиме поліпшенню матеріального становища. У вівторок будуть вдалими покупки.

 

Телець

Близькі люди високо оцінять ваші досягнення. Були б досягнення. Активно вирішуючи проблеми, постарайтеся не відштовхнути від себе колег, з якими склалися дружні взаємини. Бажано планувати найважливіші справи на першу половину тижня. У середу не перекладайте свої проблеми на інших. У п'ятницю будьте обережними при спілкуванні з діловими партнерами. У суботу подумайте про оновлення іміджу.

Цього тижня - уразливі ваш шлунок і кишківник. Ретельно дотримуйтеся правил гігієни і не вживайте їжу, яка викликає хоч найменшу підозру. Їжте каші, легкі супи. Є ймовірність підхопити ротавірусну інфекцію - пийте лише воду у пляшках або кип'ячену, проводьте вологе прибирання з використанням синтетичних миючих засобів, частіше провітрюйте.

Можливо, варто змінити імідж? Навіть якщо зміни будуть суто косметичними, ви станете бадьорішими. Вами будуть захоплюватися і казати компліменти. Тільки не задирайте носа.

Перш ніж щось робити, вам необхідно все продумати до найменших дрібниць. Поліпшення матеріального становища може бути пов'язане з розширенням бізнесу або цікавими пропозиціями надійних партнерів. Колегам може знадобитися ваша допомога або професійна порада.

 

Близнюки

Цей тиждень особливо підходить для творчості. Ви зможете суттєво змінити світ навколо себе. Вдалий час для ремонту житла. Ви зможете знайти нових друзів і бізнес-партнерів. У середу варто задуматися, що робити з тим становищем, якого ви досягли. Імовірно, ви зрозумієте, що використовуєте не всі можливості. У п'ятницю бажано зменшити до мінімуму навантаження і викроїти час на відпочинок.

Ваші нерви - розхитані. Це погано позначається на вашому організмі. Присвятіть тиждень тому, щоб привести себе у порядок. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції, але довіряйте і лікарському досвіду. Відвідайте фахівця. Поради професіонала допоможуть вам швидко повернути форму.

В особистих стосунках - гармонія і штиль. У вівторок імовірна приємна зустріч, сповнена романтики. У суботу може відбутися важлива розмова, що визначить майбутнє ваших стосунків з коханою людиною.

На початку тижня ви вдало завершите прибуткову справу. І зможете подумати про новий творчий проект. Фінансове становище - цілком стабільне, ви можете потішити себе обновкою.

 

Рак

Цього тижня ви готові багато працювати. Спілкування і навчання принесуть радість. Постарайтеся знаходити нестандартні рішення питань, зараз у вас добре працює логічне мислення. Не лякайтеся тимчасових труднощів. Зверніться по допомогу до близьких людей. Бажано не чіплятися до дітей через дрібниці і не зупиняти їх. Четвер може стати одним з найбільш напружених днів. До неділі ви зрозумієте, що зникли майже всі проблеми, і ви зможете відпочити так, як вам хочеться.

Ваша травна система зараз - уразлива. Відмовтеся від вживання продуктів і напоїв, здатних подразнювати шлунок і кишківник. Це - гострі маринади, соуси, газовані лимонади.

У понеділок бажано контролювати свої емоції, істерика навряд чи буде сприйнята як аргумент. Не варто «тиснути» на жалість. Намагайтеся не бути прискіпливими, це викличе напругу в стосунках.

Вам доведеться вживати екстрених заходів для реанімації свого бюджету. У четвер можете розраховувати на премію, але непередбачені витрати можуть повністю його виснажити. У понеділок і вівторок бажано утриматися від великих придбань. При спілкуванні з керівництвом проявіть енергійність, але не нав'язуйте свою думку.

 

Лев

Цього тижня ви відчуєте смак до нових захоплень і розваг, а з ними у вашому житті з'являться і нові знайомі, зокрема, сумнівні. Будьте обережними. У середині тижня, долаючи тиск обставин, ви досягнете позитивних змін одразу в декількох напрямках. На четвер не варто планувати нічого серйозного. У вихідні спілкування з родичами піде вам на користь і в емоційному, і в фінансовому планах.

Вашим слабким місцем цього тижня буде горло. Бережіться протягів, відмовтеся від холодної їжі та напоїв. Одягайте шалик, на вулиці - вовняний, у приміщенні - шовковий або шифоновий. Якщо ви вдало підберете його, він стане аксесуаром, що вигідно підкреслить ваш стиль. Можна полоскати горло відваром кори дуба або ромашки.

Своїм відстороненим, але милим поглядом ви зачаровуєте. Постарайтеся більше думати про свого супутника життя. Є ймовірність поновлення старих стосунків. Перш ніж приймати рішення, продумайте все до дрібниць.

У першій половині тижня можливе отримання прибутку. Укладені у ці дні угоди обіцяють бути успішними. Ближче до вихідних успіх прийде до того, хто перебуває у пошуку або хоче змінити роботу. Не плануйте ділові зустрічі на п'ятницю.

 

Діва

Ви опинитеся у центрі подій вже з початку тижня. Успіх у професійній діяльності принесуть розумний консерватизм і дотримання старих звичок. Ситуація повинна стати сприятливою до середини тижня, зросте ваш добробут. А ось ваші стосунки з родичами можуть загостритися. Ретельно перевіряйте будь-яку інформацію, щоб не зробити неправильні висновки.

У багатьох представників вашого знака можуть загостритися хронічні захворювання. Не доводьте справу до нападу, згадайте про профілактику. Якщо не впевнені у тому, що робити - проконсультуйтеся з лікарем.

Варто задуматися над зміною ваших стосунків з коханою людиною у кращий бік. У четвер ви можете спізнитися на побачення через об'єктивні причини. Вас пробачать. Вихідні - сприятливі для зустрічей і нових знайомств.

Фінансове становище нагадуватиме зебру. Вас може турбувати відсутність необхідної суми, але пошук додаткових коштів краще не починати. У середу вам можуть запропонувати підвищення на роботі. У неділю не варто вкладати кошти у сумнівні заходи.

 

Терези

Цього тижня не давайте волю власній недовірливості, інакше нічого продуктивного вам зробити не вдасться. Проблеми залишаться у минулому, справ стане менше, але сил на них доведеться витратити чимало. Якщо ви схильні до ризикованих дій, можете заздалегідь приготуватися до поразки. Зараз потрібно все ретельно обмірковувати і перевіряти. У четвер вас може підбадьорити цікава інформація. У цей день все задумане здійсниться завдяки допомозі друзів і близьких. Вихідні можуть бути насиченими, але надзвичайно нудними днями.

Для вас зараз особливо важливо концентруватися на тому, що ви робите заради свого здоров'я. Якщо ви застосовуєте ліки - не пропускайте час, коли вони повинні бути застосовані. Якщо ходите на процедури - дотримуйтесь графіка. Намагайтеся відчути, що з вами відбувається - особливо це важливо під час спортивних занять, масажу. Вчіться розуміти голос свого тіла.

Ви все сприймаєте у романтичному ореолі пристрасті? Ще крок - і ви втратите голову. Але чи все насправді так, як вам здається? Бажано придивитися пильніше і тверезо оцінити обранця.

Цього тижня не бавтеся у фінансові ігри. Всі угоди повинні бути ретельно продумані, опрацьовані і прораховані. Середа - сприятливий день для ділових зустрічей. У неділю, можливо, на вас чекає винагорода за працю.

 

Скорпіон

Ви дізнаєтеся багато нового у професійній сфері, познайомитеся з цікавими людьми. У середині тижня може виникнути стан невизначеності. Поки ситуація не прояснилася, не ставайте ні на нічий бік. Потім можливе поліпшення взаємин з колегами, керівництвом або старшими родичами. Збільшиться навантаження інтелектуального характеру.

Цього тижня ефективним буде лікування будь-яких проблем шкіри. Можливо, вам не вдасться повністю позбутися від неприємних симптомів, але ситуація істотно покращиться. Якщо з вашою шкірою все гаразд - побалуйте її кремами, масками, скрабами, відвідайте салон краси.

Цього тижня настане сприятливий час, щоб усунути всі розбіжності у взаєминах. Середа - чудовий день для романтичних зустрічей, але бажано не випробовувати терпіння коханої людини, будьте пунктуальними і тактовними. Вихідні проведіть лише вдвох.

Ви справите хороше враження на керівництво і ділових партнерів. У вас - безліч цікавих ідей, які ви зможете реалізувати й отримати прибуток. У середу можливі значні фінансові надходження.

 

Стрілець

Понеділок і середа можуть розчарувати вас у діловій сфері, зате ви зможете розраховувати на моральну підтримку на дружніх зустрічах. Усередині тижня можливе поліпшення взаємин з родичами. Четвер обіцяє принести прибуток. Субота сприятиме прийняттю конструктивних рішень, початку ремонту вдома або на дачі.

Ви готові попрацювати - тільки не перестарайтеся. Якщо візьмете на себе надмірно важкі - з фізичної або психологічної точки зору - зобов'язання, то вже до середини тижня можете повністю знесилити себе, виснажити. Для організму значно корисніше працювати у рівному ритмі. Погоджуйтеся на те, що вам під силу.

Стосунки з коханою людиною зараз - вельми неоднозначні. Постарайтеся не придушувати її своєю енергійністю та емоційністю. Ви з прикрістю можете відзначити, що ваші плани на майбутнє не збігаються з планами обранця, але не поспішайте з висновками. Можливо, все - не так погано, як здається.

Фінансове становище буде стабільним, якщо ви не зациклюватиметеся на відвідуванні магазинів і не захопитеся азартними іграми. Якщо ви проявите лінь і жадібність, не дивуйтеся потім, що ніхто не хоче мати з вами справу.

 

Козеріг

Цього тижня бажано звернути особливу увагу на свої психологічні проблеми, якщо вам здається, що такі у вас є. Відверта розмова з друзями, лекція з особистісного росту допоможуть зміцнити ваш внутрішній стрижень. У четвер у вас з'явиться шанс вирішити старі проблеми. Вдалий час для пошуку нової роботи і підведення підсумків. У вихідні ви будете стурбовані побутовими питаннями, які вимагатимуть невідкладного вирішення.

Представникам вашого знака дуже важливо зберігати душевну гармонію. Зірки рекомендують вам будь-які заходи, які допоможуть вам привести у порядок розхитані нерви. Уже до вихідних ви будете почувати себе значно краще.

Перша половина цього тижня може здатися вкрай тихою і навіть нудною, але це явище - тимчасове. І поки ви будете розмірковувати над тим, як все у вас складеться, доля розпорядиться по-своєму. Будьте певні, обов'язково - на вашу користь.

«Золотих гір» вам чекати наразі немає звідки, але наприкінці тижня ймовірні нові фінансові надходження. Постарайтеся не вплутуватися в інтриги на роботі. Сприятливий час для вкладання коштів у розвиток своєї справи та освіту дітей.

 

Водолій

Справи на роботі можуть складатися не так гладко, як би хотілося. З метою самозбереження намагайтеся абстрагуватися від того, що відбувається. Починаючи зі середи, настає сприятливий час для підписання контрактів, юридичних документів. Ви зробите важливу доповідь і закінчите звіт. Суботу найкраще присвятити відпочинку в сімейному колі або комфортній для вас атмосфері.

Представникам вашого знака не можна забувати про правила гігієни. Їх дотримання зараз є принципово важливим для вас. Частіше мийте руки і майте при собі вологі антибактеріальні серветки. Душ вранці і ввечері - обов'язковий. Як і повна зміна одягу.

Ви - легкі і приємні у спілкуванні, дуже привабливі. Вам швидко вдається «закрутити» голову особам протилежної статі. Однак, пурхаючи і розважаючись, постарайтеся не заплутатися в своїх симпатіях і почуттях, бо можете потрапити у досить делікатну ситуацію.

У п'ятницю зверніть увагу на документацію, там можливі помилки. Покупки у вівторок і середу будуть вдалими. Четвер - один із найсприятливіших днів тижня. У п'ятницю будьте дуже обережними з новими партнерами.

 

Риби

Ви зараз - на вершині хвилі, але вас оточують таємниці. Утім, навіть плітки роблять вам рекламу. Ви - товариські і привабливі. Вихор нових зустрічей і знайомств захопить вас. А ось на роботі не варто надмірно вередувати і чіплятися до дрібниць, такими діями ви можете засмутити колег. У вихідні саме час чекати чудового сюрпризу від своєї половинки.

У найближчі дні ваше самопочуття буде визначатися вашим емоційним фоном. Вам варто менше нервувати - інакше можуть виникнути психосоматичні реакції. Позитивний вплив на вас матимуть медитації, ароматерапія. Дуже корисно розфарбовувати малюнки з квітковим або абстрактним орнаментом.

Ви у ці дні просто купаєтеся у променях уваги. Любов окрилює і дає вам бажану радість. У четвер можливе довгоочікуване романтичне побачення, яке подарує незабутні враження.

Фінансове становище обіцяє бути досить стабільним. Незвичайний проект, старт якому буде дано у середині тижня, може принести непоганий прибуток. Дуже важливо демонструвати відкритість і якомога дбайливіше ставитися до своєї репутації. Темних плям у вашій біографії, отриманих цього тижня, вам можуть і не пробачити.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers