rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Atlantic Express: «Наша пропозиція щодо співвідношення ціни і сервісу – одна з найкращих!»

Якщо ви збираєтеся переслати посилку в іншу країну, радимо  зателефонувати до офісу Atlantic Express. Вам завжди порадять, як найкраще спакувати і переслати ваш вантаж. Головне - правильно вказати адресу і телефон отримувача. Детальніше про процес пересилання посилок розповідає менеджер «Атлантік Експрес» Сергій Гілевський.

- Розкажіть про історію створення компанії Atlantic Express.

- Компанію заснували близько 30 років тому. Наша робота полягає у відправленні посилок за кордон. Здебільшого, ми обслуговуємо країни Європи, всього разом - понад 30 країн. Окрім України, ми відправляємо посилки у країни Європейського Союзу та Східної Європи, досить активно розвиваємо наш сервіс.

- З якими саме країнами ви співпрацюєте?

- Якщо комусь потрібно відправити посилку, бажано нам зателефонувати, адже ми розширюємо перелік країн постачання. Зараз додали до нашого списку країни Середньої Азії, країни колишньої Югославії - Чорногорію, Сербію і т. д. Я не кажу вже про такі традиційні країни, як Португалія, Великобританія, Німеччина, Польща, країни Прибалтики. Що стосується пріоритетних напрямків, то, звичайно, один з основних наших напрямків - це Україна. Ми відправляємо багато посилок в Україну як із Чикаго, зокрема, з околиць міста, також відсилаємо з Українського села, де плідно співпрацюємо з відомою українською компанією «Continental USA». Ми маємо представництво у штаті Мічиган, Вісконсин та у багатьох містах Америки.

Також ми працюємо у Канаді, зокрема, і в Торонто, в околицях Торонто і в таких містах, як Едмонтон та ін. Тому ви завжди можете до нас звернутися. Ми вам розповімо про всі наші локації та умови. Хочу нагадати, що наша пропозиція щодо співвідношення ціни і сервісу на даному етапі - одна з найкращих. Це означає, що нам не потрібно проводити якісь акції на кшталт «кожна 25-а чи 49 посилка - безкоштовна» чи «надішліть з нами посилку, ми вам дамо подарунок». Я, звичайно, зі сарказмом про це кажу. За цю суму, яку зекономите з нами, ви можете відсилати значно більше посилок, чи витратити на щось необхідне.

У Канаді дуже довго ціни за відправлення посилок були надзвичайно високими. Зараз там з'явилася опція: так само, як і в Сполучених Штатах, для української громади за доступними цінами можна отримати належний сервіс пресилання посилок в Україну.

Ми не робимо жодних штучних обмежень на розміри посилки чи її вагу. Вага посилки може бути до 50 кг. Я хочу попросити людей, щоб вони акуратно запаковували речі, оскільки посилка переходить декілька стадій завантаження-розвантаження. Тому важливо, щоби був цупкий картон і надійно запакована посилка. Якщо вам потрібна допомога, то у наших відділеннях можуть допомогти з цим.

- Що можна пересилати через вашу компанію? Якщо людина переїжджає, чи можна відіслати всі її речі?

- У нас є така можливість. Зараз ми концентруємося на поштовому сервісі. Це - найбільш популярна послуга, яка зараз існує на ринку. Вона буде існувати завжди, адже ми бачимо, як розвивається галузь. Сегмент поштових відправлень лише збільшується, так само, як і купівля онлайн і т. д. Ми дивимося, якої послуги людина потребує насправді. Часто люди телефонують, що їм потрібен контейнер, а насправді у них є лише 20 пакунків. Їм не потрібен контейнер. Їхній багаж ми можемо відправити іншим шляхом. Це все - дуже індивідуально. Ми аналізуємо, якої саме послуги потребує людина і чим ми можемо їй допомогти.

- Що не можна пересилати? Чи є обмеження на вагу?

- Існують загальні вимоги щодо всіх країн, зокрема, це стосується й України. Не можна пересилати гроші, дорогоцінні метали, зброю, алкоголь, тютюнові вироби, психотропні речовини, рослини. Що стосується пересилання грошей в Україну, то хотів би наголосити, що ви можете їх переслати і у таких відділеннях, як «Continental USA» тощо. Там досить невелика комісія. Люди іноді кладуть гроші у посилку. Відповідно, це - проблема, адже, якщо митник перевірить посилку і побачить гроші, то конфіскує їх. Ясна річ, це неприємно.

Ми розуміємо, що люди у Сполучених Штатах важко працюють, їм дорога кожна копійка. Тому не потрібно створювати жодних надзвичайних ситуацій. Простіше переслати гроші будь-яким доступним сервісом.

Часто працює таке «радіо», коли хтось комусь щось розповів. Я ж радив би щодо будь-яких питань звертатися до нас. Не потрібно вгадувати. Тому, якщо у вас виникли питання, телефонуйте нам у будь-яке відділення. Якщо ви перебуваєте у Чикаго, то ви можете зателефонувати у центральний офіс, або у Continental, або у Kalyna Palatine.

- Прошу сказати, чи є у поштовому сервісі компанії Atlantic Express така послуга, як виїзд до клієнта додому, щоб на місці запакувати посилку і забрати її у відділення?

- Запакувати посилку ви можете самі. Якщо у вас немає готової пачки, то це можна зробити у наших відділеннях. Наші працівники, які приїжджають і роблять pick up, мають зі собою пачки різного розміру. Якщо людина має габаритну посилку чи не може привезти її у відділення, нам потрібно заздалегідь зателефонувати. Ми отримуємо досить багато дзвінків, тому таке замовлення бажано зробити за декілька днів наперед. До вас приїжджає кур'єр, забирає посилку з дому, клієнт оплачує вартість, ми пакуємо і готуємо до відправлення. І впродовж того ж тижня ми відправляємо вашу посилку.

- Яка мінімальна і максимальна вага пакунка?

- Максимальна вага - 50 кг. Ми не розділяємо pick up чи агентів. Правила є однаковими для всіх. Ми працюємо таким чином і в Чикаго, і в Лос-Анджелесі, у тій же Канаді, в Торонто, де люди також можуть замовити послугу pick up.

- Скажіть, чи потрібно залишати ярлики на коробках чи самі коробки, якщо людина відсилає новий товар?

- Це залежить від самої людини та її бажання. Хочу нагадати, що безмитний поріг - це 150 євро на одну людину. Відповідно, якщо вартість посилки буде більшою, ніж 150 євро, то на неї можуть бути накладені додаткові платежі.

- Чи надаєте ви страховий поліс або ж якісь гарантії вашим клієнтам? Чи потрібно придбати страховий поліс додатково?

- Кожна посилка застрахована на 100 доларів. Відповідно, якщо є щось коштовне чи вартісне, і є бажання застрахувати посилку на більшу суму, то можливо застрахувати її за 5% від її вартості.

- Посилки привозять додому чи їх потрібно забирати?

- Ми привозимо всі посилки додому, за місцем проживання. Тому треба дуже ретельно заповнювати адресу, особливо номери телефонів. Іноді немає нікого вдома, то кур'єр телефонує до людей. Іноді завчасно повідомляє, що посилка вже в дорозі.

- Іноді люди мають не дуже хороший почерк, через що написане можуть неправильно прочитати. Що робити у такому випадку?

- Для наших великих централізованих агентів це, взагалі, не є проблемою, бо агент сам заповнює анкету і потім її роздруковує. Відповідно, це - відповідальність людини, яка відсилає посилку. Вона зобов'язана перевірити всі дані. Якщо нам щось незрозуміло, то ми зателефонуємо до відправника й уточнимо всі необхідні дані. Якщо нема зв'язку з відправником, то ми сконтактуємося з одержувачем. Тому всі телефони як відправника, так і одержувача повинні бути дійсними.

Хочу сказати, що іноді бувають досить курйозні випадки. Наприклад, в одній області може бути декілька сіл з однією назвою, тому кур'єр потім нас запитує, до якого району належить село. Тому так важливо заповнювати повну адресу. Обов'язково вказуйте область і район, якщо йдеться про село. Звичайно, ми привеземо посилку туди, куди потрібно, але це зекономить час доставки. Щоб ця посилка не затримувалася кур'єрами, вони повинні мати конкретну інформацію й одразу привезти посилку одержувачеві за вказаною адресою. Треба розуміти, що всі неточності призводять до можливих затримок.

Бувають випадки, що люди, які мали колись друзів в Україні, відсилали їм посилку, не перевіривши дані. Посилка - в Україні, а ці друзі вже давно не живуть за цією адресою, за вказаним телефоном ніхто не відповідає. Телефонуємо до відправника, а він каже: «Дані записали у блокнот три роки тому. Я також не знаю правильної адреси». Тому перед тим, як відправляти посилку, уточніть усі дані, якщо ви дуже довго не контактували зі своїми друзями, родичами. Це дозволить уникнути непотрібних затримок.

Якщо ж є якась неточність, не потрібно хвилюватися. Посилки ніде не пропадають. У найгіршому варіанті, якщо посилка не знайде свого одержувача, вона повернеться на центральний склад в Україні. І зберігатиметься у нас на складі у спеціальній зоні, закрита. Нічого з нею не трапиться. Але адресу все ж потрібно вказувати правильно. Від цього залежить швидкість доправлення. Адже люди рахують дні, коли відправляють посилку.

- Де розташовані ваші відділення і який у них графік роботи?

- Відділень у нас дуже багато. Тільки в одному Чикаго - понад десяток. У кожному відділенні можна здати посилку в будь-яку країну. У Чикаго - це Українська околиця зокрема та передмістя. Ми також працюємо на такі околиці, як Palatine та інші. Усіх їх перераховувати забере дуже багато часу. Тому я завжди рекомендую нам телефонувати. Ми подивимося, де людина проживає, й одразу ж можемо сказати, куди їй привезти посилку. Також дамо всі необхідні номери телефонів.

З будь-яких питань щодо посилок
ви можете зателефонувати:
Atlantic Express Corp.
708-907-3039

Наука проти недуги

ATLANTIC EXPRESS – Надійність, вартість і швидкість перевезення – це наші пріоритетні напрямки, і в них нам немає рівних!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers