rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Чикаго за тиждень

Назву John Hancock Center може бути змінено

Знаменитий John Hancock Center може незабаром отримати нового власника та похвалитися новою назвою.

Забудовник Hearn Co., власник нерухомості, почав продавати офісні приміщення будівлі та гараж, повідомляє Chicago Tribune.

Газета писала у травні, що ця нерухомість, як вважають, коштує понад $330 млн - майже вдвічі більше від тієї суми, яку заплатив генеральний директор Stephen Hearn у 2013 році.

Торговий та ресторанний простір, кондомініуми, обсерваторія та антени на вершині вежі - все це належить окремим власникам, окремо від офісу та гаража, повідомляє Tribune.

За даними Tribune, паркінговий гараж охоплює дев'ять поверхів будівлі (від четвертого до 12 рівнів) і містить 717 майданчиків.

Доступні офіси містять 908 000 квадратних футів простору на 13-41 поверхах, що орендуються приблизно на 86%, повідомляє Tribune.

Права на назву можуть давати дохід у розмірі $1,5 млн щорічно, повідомляє Hearn.

John Hancock Center - це четверта з найвищих будівель Чикаго, її висота -  1228 футів.

 

Чиказькі таксисти скаржаться на Uber та Lyft та просять владу створити рівні умови оподаткування

Збільшення у Чикаго кількості компаній, що надають послуги спільного використання автомобілів (ridesharing), спричинило серйозні втрати для таксистів.

  Title

«Якщо місто не вживатиме жодних заходів, настане день, коли у Чикаго не буде таксі. І цей день прийде найближчим часом», - каже Meg Lewis із Cab Driver's United AFSCME Council.

У липні 2014 року мешканці Чикаго замовили 2,6 млн поїздок і витратили $32 млн на компанії та водіїв таксі, але тепер ці цифри - значно нижчі.

Згідно з даними, у липні 2017 року було здійснено лише 925 тис. поїздок на таксі. Відповідно, клієнти витратили лише $12,5 млн.

Це стрімке зниження надходжень і поїздок зумовлене успіхами таких сервісних центрів, як Uber та Lyft, кажуть водії таксі.

«(Це) - дуже погано», - вважає водій таксі Mirza Uddin. «Вони (завжди) телефонують на Uber. Я ніколи не бачив нічого подібного».

За даними профспілки AFSCME, у Чикаго залишилося всього 6000 таксі - порівняно з майже чвертю мільйона водіїв, які працюють у сфері спільного використання автомобілів.

«Ми побачили різке падіння, яке почалося з того, що місто запровадило дворівневу регуляторну систему, яка несправедливо вигідна компаніям із мільярдним обігом, за винятком державних корпорацій - за рахунок таксистів Чикаго», - сказала Lewis.

Профспілка просить, щоб місто знизило податки та вимоги до водіїв таксі, створило рівні умови як для компаній, які працюють у сфері ridesharing, так і для тих, що надають послуги таксі.

 

Сенат штату Kwame Raoul балотуватиметься на посаду генерального прокурора штату

Title  

Сенатор штату Іллінойс Kwame Raoul офіційно заявив, що візьме участь у виборчих перегонах за посаду Генерального прокурора штату.

Raoul, який презентує 13-й округ штату Іллінойс, стане одним з багатьох демократів, які боротимуться за посаду Генерального прокурора. Нагадаємо, чинний Генеральний прокурор Lisa Madigan заявила, що більше не претендуватиме на цю посаду після того, коли термін її повноважень закінчиться у 2019 році.

«Як прокурор та законодавець, я присвятив свою кар'єру постраждалим, виступаючи від їхнього імені на захист тих, хто не може висловити свою думку, і здійснюючи реальні зміни у нашій системі правосуддя», - зауважив Raoul. «Як Генеральний прокурор, я скористаюся моїм досвідом задля вирішення проблем та захисту постраждалих, аби забезпечити, щоб правосуддя у штаті Іллінойс не було сліпим, щоб ніколи не було дискримінації між містом, передмістям та сільською місцевістю, між коричнево-, чорно- та білошкірими або між багатими та бідними».

Член Палати представників штату Scott Drury оголосив, що боротиметься за право кандидувати від Демократичної партії. Водночас, Tom Dart, шериф округу Cook, та Kim Foxx, прокурор штату, навряд чи балотуватимуться на посаду Генерального прокурора.

Член Палати представників штату Ira Silverstein також, імовірно, візьме участь у виборах Генерального прокурора.

Із республіканців лише адвокат Erika Harold, яка стала переможницею конкурсу «Miss America 2003», оголосила, що висуватиме свою кандидатуру.

Тим часом, сенатор Іллінойсу Mike Hastings, можливо, візьме участь у двох виборчих кампаніях. Hastings почав збирати підписи на підтримку його кандидатури на посаду як Генерального прокурора, так і Секретаря штату.

На відміну від Lisa Madigan, яка відмовилась знову балотуватись на посаду Генерального прокурора, багаторічний Секретар штату Jesse White заявив, що знову позмагається за обійману посаду. Водночас, декілька політичних джерел повідомили NBC 5, що олдермен Walter Burnett також балотуватиметься на посаду Секретаря штату. Burnett, повідомив White у коментарі NBC 5, є його наставником. White заперечив, що Burnett збирає підписи на підтримку своєї кандидатури.

Проте Ryan Keith, прес-секретар Hastings, заявив: «Mike - це стратегічний мислитель, який хоче бути дуже методичним та цілеспрямованим. Він ретельно обдумує, чи варто балотуватися на посаду Генерального прокурора. Він довідався про те, що в офісі Секретаря штату відбудеться заміна, проте він не має наміру змагатися з Jesse White. Jesse - його друг і добре послужив South Siders. Mike оприлюднить свої наміри протягом наступних кількох тижнів».

Екс-конгресмена США ув’язнено на 21 місяць через секс-скандал

У Теннессі в церкві сталася стрілянина, одна людина загинула, ще 7 постраждалих

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers