rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Наука проти недуги

Науковий підхід став у наш час золотим стандартом для визначення ефективності того чи іншого процесу, методу, лікувальної процедури. У сфері реабілітації це особливо важливо, оскільки вона перебуває на перетині лікувальної фізкультури, масажу, хіропрактичних маніпуляцій і фізіотерапевтичних процедур. У пацієнтів створюється враження, що кожен, хто їх лікує цими методами, однаково відповідає стандартам наукової медицини. Та чи так це насправді?

Що означає науковий метод? До прикладу, якщо людина знає, як вмикати електрику вдома, вона - електрик? Якщо вона знає, як користуватися комп'ютером, чи можна вважати її програмістом? Те ж саме - і в реабілітаційній медицині. Масажист, фізіотерапевт, хіропрактик - це фахівці в своїй галузі, але не в медичній науці. Вони знають, як розслабити або зміцнити м'яз, як «вправити» хребець, але це - ще не медицина, це - не науковий підхід до реабілітації.

Якщо ліки, які дає медсестра, не допомагають, ви знаєте, що потрібно звернутися до лікаря. Точнісінько так само, якщо вам не допомагають хіропрактичні маніпуляції і фізіотерапія, вам потрібен лікар. Лікар знає значно більше про механізм больового синдрому, про причини запалення, про взаємозв'язок імунної та гормональної систем, про медикаменти, які здатні «погасити» запалення, розслабити спазмований м'яз, дати нервовій системі пацієнтів загальне заспокоєння і релаксацію. Але більшість лікарів не мають уявлення про те, як працюють методи фізіотерапії, рефлексотерапії, мануальної терапії.

Є багато фізіотерапевтичних клінік, але лише в одній фізіотерапію робить ліцензований лікар. Є багато медичних офісів, де вас можуть скерувати на фізіотерапію, але лише один доктор медицини особисто лікує своїх пацієнтів своїми руками.

Усі люди, котрі страждають від болю у попереку, шиї і суглобах, мріють позбутися цього найефективнішим способом. Сьогодні такий результат дає лише декомпресія. Мануальна декомпресія - це лікарська тракційна маніпуляція, спеціалізована для кожного суглоба, на зразок хірургічної операції, але без скальпеля і крові. Тисячі пацієнтів вже отримали полегшення.

Ось деякі з відгуків: «Я багато чув, але те, що я отримав, перевершує всі мої очікування і сподівання. Знання, досвід і високий професіоналізм. Такою має бути справжня медицина!»

 Title 

«Це - просто диво! Я стільки часу не могла отримати полегшення. Стільки разів починала лікування з новою надією. Все - без результату! А тут - як рукою зняло. Як шкода, що я не знала про цю клініку раніше».

«Куди тільки не звертався, що тільки не перепробував: ін'єкції, різні хіропрактики, фізіотерапію - все марно! А тут після першої процедури біль наче витік і зник. Немає слів, щоб висловити захоплення і вдячність. Треба, щоб усі знали про цю клініку!»

«П'ять років - на таблетках. Думав уже, що став наркоманом. Ні сну, ні перепочинку. А тепер встаю вранці і не можу повірити - не болить! Яке щастя!»

«Змучилася від запаморочення. Таблетки, тести, фахівці, голковколювання - жодного зсуву. А тут лікар знайшов щось дуже хворобливе між лопатками. Я думаю, який це має стосунок до моєї голови? Піднімаюся - і нічого не крутиться. Це - не лікар, а чарівник!»

Ви запитаєте, що це за методика? В Україні цю спеціальність сьогодні називають мануальною вертеброневрологією. У всіх містах, у більшості поліклінік є і фахівці, і спеціалізовані лікувальні центри. Лікар-вертеброневролог ретельно обстежує неврологічний і ортопедичний статус пацієнта, робить необхідні знімки і томограми, після чого призначає комплексне лікування, що має протизапальну та знеболювальну дію, з використанням ліків та ін'єкцій-блокад. Потім, за допомогою фізіотерапії і масажу, м'язи, які блокують суглоби, корінці і нерви, поступово звільняються і розслабляються. Лише після цього проводиться точкова маніпуляційна корекція заблокованих суглобів, але не для того, щоб їх «вправити», а для того, аби відновити їхню рухливість і функціональність. Тому в Європі прийнято казати не про «підвивихи хребців», а про функціональне блокування хребетно-рухового сегмента. Навіть термінологічно ви може відчути різницю наукової глибини.

Тут, у нашій країні, на жаль, такої спеціальності немає. Але у нашому місті, точніше, в передмісті Buffalo Grove, є Центр Інтегральної Реабілітації, де є такий лікар, такий медичний підхід і такі методи, які дають саме ті результати, які вам потрібні.

Приходьте до нас, скеровуйте своїх знайомих і переконайтеся у тому, що наука - найкращий засіб від будь-якої недуги.

 

Андрій Іванченко, MD

тел.: 847-681-1161

 

Виплачуємо Mortgage-3

Atlantic Express: «Наша пропозиція щодо співвідношення ціни і сервісу – одна з найкращих!»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers