rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Шевченків краю, тобі співаємо!

Зморені нелегкою сільською працею, але веселі і по-святковому одягнені шевченківці 9 вересня сходилися на центральну площу села, біля пам'ятника Т. Г. Шевченку, щоб разом з гостями відсвяткувати День свого рідного мальовничого села Шевченкове, Звенигородського району, Черкаської області, - колиски світового Генія, батька української нації Т. Г. Шевченка.

Шевченкове святкувало: грала музика, звучали українські пісні, в казанах варилась козацька каша; кипіла юшка, смажились шашлики. Святковості додали красиві вироби, які власноруч виготовили багаті талантами сільські народні умільці; проводились майстер-класи, красномовно декламували вірші місцеві поети. Великою популярністю користувалась виставка різьбяра по дереву, талановитого сільського художника Миколи Дейнеки, яку організували працівники Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка». Гучними аплодисментами зустрічали мешканці села артистів-аматорів місцевого Будинку культури та сусідніх сіл Моринці, Пединівка, учнів Шевченківського навчально-виховного комплексу, школи-інтернату, а також інших учасників. З цікавою програмою виступила Заслужена артистка України солістка Руслана Лоцман.

Зал вибухнув апло­дисментами, ко­ли на сцені з'явився дует «А ми удвох» у складі Заслужених артистів України бра­тів Томіленків. Односельчани та гості отримали велике задоволення від їхнього ду­шевного співу. Їхня концертна програма зачарувала кожного слухача, завоювала прихильність публіки. І як завжди, прозвучала пісня-суперхіт «А ми удвох» композитора Олександра Зуєва і поета Анатолія Кудрявцева. А насамкінець Томіленки заспівали пісню «Українська перемога», всі слухачі встали і вшанували пам'ять полеглих на війнах.

Виступ братів Томіленків відбувся за сприяння директора ТОВ «НФЗ Урожай» Олега Васецького. Дякую вам за чудовий подарунок, просвітницьку справу, яку ви робите не лише для наших односельчан, але й для мешканців Звенигородщини, Лисянщини та мешканців Катеринопільського району та закордоння.

Братів-близнюків Андрія та Василя Томіленків Бог нагородив красивим голосом, унікальним талантом, любов'ю до української пісні, рідного черкаського краю України. Бажаю вам подальших творчих успіхів та підтримки наших українських талантів.

Андрій Любка вирушає в тур США й Канадою

Українські журналісти у програмі «Open World-2017»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers