rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ «Тиша» на Донбасі: шахта «Бутівка» потрапила під тривалий обстріл окупантів

Протягом доби понеділка, 25 вересня, обстріли та збройні провокації з боку терористів відбувалися на Донецькому та Маріупольському напрямку, на Луганському - бойових дій не було.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник у вівторок, 26 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На Луганському напрямку вчора бойові дії не велися», - сказав він.

На Донецькому напрямку традиційно неспокійно було біля Авдіївки: окупанти порушували режим тиші вдень та ввечері. Також тривалий обстріл стався на сусідній позиції Шахта «Бутівка». Окрім цього, під Горлівкою терористи обстріляли три опорні пункти ЗСУ.

Всього на Донецькому напрямку НЗФ відкривали вогонь 8 разів, в більшості випадків українські війська відкривали вогонь у відповідь, зазначив речник МОУ.

За його словами, на Маріупольському напрямку ситуація залишилася незмінною: бойовики здійснили низку провокацій у Новотроїцькому та на ділянці фронту Павлопіль - Широкине.

«У Лебединському був короткотривалий мінометний обстріл. Традиційно основна активність противника припала на вечірні години. Українські війська відповіли зустрічним вогнем», - заявив Мотузяник.

Він додав, що у понеділок близько 16:30 російсько-терористичні угруповання відкрили вогонь по житлових кварталах Мар'їнки з 82-мм мінометів, внаслідок чого було пошкоджено сім приватних будинків.

Янукович визнав 31,5 млн гривень і $85 тис. на рахунках в Ощадбанку

Лінія фронту: окупанти вперше з початку осені застосували «Гради»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers